• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş keşke geçse..

Zilan00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
63
0
36
Kırıkkale
Aylardır çözemediğim bir sıkıntının içindeyim.Yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki...Etrafımda güveneceğim birileri olmadığı için,kimseye anlatamıyorum.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır bir birlikteliğim var.O dünyanın en iyi,en merhametli insanı.Yada ben öyle sanıyorum.Çok seviyorum.Çok sevildiğimi de biliyorum.Biz onunla ilkleri paylaştık hep,hayatımızda daha önce birileri olmadı.Biraz uzakta,arada çok şehirler var.Ama fırsat buldukça geliyor.Birlikte okuyorduk,o mezun oldu.Bende bu yıl lisans için oraya gitmek istiyorum,kısmetse..

Ama 3-4 aydır bir sıkıntımız var ki çözmeye gücüm yetmedi.Sorun benim geçmişim.Öyle çok büyük hatalarım olmadı.Ama çalışıyordum, haliyle insanları tanıyordum.Kapalı bir bayanım.Buna rağmen geçmişte benim hayatıma giren öylesine uzaktan bile olsa bütün erkekler sorun teşkil ediyor onun için.Sürekli bir iğneleme,hayıflanma.İlişkimiz de yıpranıyor gün geçtikçe. Üniden tanıdığım isimler,iş yerinde bildiğim kişiler,aile dostları...Yaptığım kötü bir şey yokken bunları öyle çok abartıyor ki ben bile düşünüyorum bazen hak ediyor muyum gerçekten diye?Ne yapacağımı nasıl aşacağımızı şaşırdım.Artık çalışmıyorum,çalışmamı istemiyor güvenini kazanırım düşüncesiyle.Hayatımdaki bütün erkekleri (normal seviyede,arkadaş babında) çıkarttım. Zor durumda kalsam arayacağım tek kişi bile yok.Bütün sırdaşım,yoldaşım ondan ibaret.Ama sürekli erkekler diye başlıyor konuşmaya...O kadar çok bunaldım ki anlatamam.Birlikteliğimizin ilk aylarında yaptığım,anlattığım şeyleri söylüyor sürekli bana.Elimde olsa gider değiştiririm zaten.Ne yapacağımı bilmiyorum.Öfkesi dinince dünyanın en tatlı insanı oluveriyor.Uzakta olduğumuz için mi diye düşünüyorum.Lütfenn yardımlarınızı bekliyorum.

Hiç bi kızın elinden tutmamıştır bu adam kesin.

Yaptığınız bu fedakarlıkların hepsi için pişman olacaksınız ileride.
Aha da buraya yazıyorum!

simdiden tavrını koyuppp bunu degistirmezsenn yarın bırgun evlenır yıne yıne ve yıne bunları duyarsın maalesefffff....yaptıgın seyler ıcın cok pısman olursunnnn

ustekı arkadasın pısmanlık hakkında soyledıklerıne katılıyorum. uzakta oldugu ıcınmı boyle demıssın ama emın ol yanında oldugunda cok daha kotu olucak bu durum her kelımenden bırsey cıkarıcak ornegın nısanlı olsanız babanız onun yanında ıste ahmet vardı ya gecenlerde onu gordum senı sordu falan dese hıcbı kotuluk aranızda hıcbısey olmamıs olsada o onu buyuk bı problem halıne getırıcek soylenıcekte soylenıcek bu sekılde devam edıceksenızde emın olmadan aıleye sokmayın bence karsında bu konuda cokmu cok tecrubelı bırı var konunu okur okumaz hemen yazmak ıstedım ondan dagınık oldu amam sen benı anlamıssındır umarım.

Aylardır çözemediğim bir sıkıntının içindeyim.Yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki...Etrafımda güveneceğim birileri olmadığı için,kimseye anlatamıyorum.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır bir birlikteliğim var.O dünyanın en iyi,en merhametli insanı.Yada ben öyle sanıyorum.Çok seviyorum.Çok sevildiğimi de biliyorum.Biz onunla ilkleri paylaştık hep,hayatımızda daha önce birileri olmadı.Biraz uzakta,arada çok şehirler var.Ama fırsat buldukça geliyor.Birlikte okuyorduk,o mezun oldu.Bende bu yıl lisans için oraya gitmek istiyorum,kısmetse..

Ama 3-4 aydır bir sıkıntımız var ki çözmeye gücüm yetmedi.Sorun benim geçmişim.Öyle çok büyük hatalarım olmadı.Ama çalışıyordum, haliyle insanları tanıyordum.Kapalı bir bayanım.Buna rağmen geçmişte benim hayatıma giren öylesine uzaktan bile olsa bütün erkekler sorun teşkil ediyor onun için.Sürekli bir iğneleme,hayıflanma.İlişkimiz de yıpranıyor gün geçtikçe. Üniden tanıdığım isimler,iş yerinde bildiğim kişiler,aile dostları...Yaptığım kötü bir şey yokken bunları öyle çok abartıyor ki ben bile düşünüyorum bazen hak ediyor muyum gerçekten diye?Ne yapacağımı nasıl aşacağımızı şaşırdım.Artık çalışmıyorum,çalışmamı istemiyor güvenini kazanırım düşüncesiyle.Hayatımdaki bütün erkekleri (normal seviyede,arkadaş babında) çıkarttım. Zor durumda kalsam arayacağım tek kişi bile yok.Bütün sırdaşım,yoldaşım ondan ibaret.Ama sürekli erkekler diye başlıyor konuşmaya...O kadar çok bunaldım ki anlatamam.Birlikteliğimizin ilk aylarında yaptığım,anlattığım şeyleri söylüyor sürekli bana.Elimde olsa gider değiştiririm zaten.Ne yapacağımı bilmiyorum.Öfkesi dinince dünyanın en tatlı insanı oluveriyor.Uzakta olduğumuz için mi diye düşünüyorum.Lütfenn yardımlarınızı bekliyorum.
hayatınızda birileri daha önce olmadıysa, nasıl olurda sürekli erkek lafı ile konuşur?
Bir yıldır tanıdığın bir erkek için, işini burakman hiç doğru değil. .
Herşey ondan ibaret değil!
Yanlız kalacağından korkup, kendini ateşe atma canım!
Seviyor olabilirsin, belki bu kadar yanlız ve ondan başkası olmadığı için bu bir alışkanlık olmuş ve bunu sevgi ile karıştırıyorsun.

Ama o senin onu sevdıgın kadar sevmiyor olmalı,
Insan sevdiğine böyle davranamaz bence. .

ustekı arkadasın pısmanlık hakkında soyledıklerıne katılıyorum. uzakta oldugu ıcınmı boyle demıssın ama emın ol yanında oldugunda cok daha kotu olucak bu durum her kelımenden bırsey cıkarıcak ornegın nısanlı olsanız babanız onun yanında ıste ahmet vardı ya gecenlerde onu gordum senı sordu falan dese hıcbı kotuluk aranızda hıcbısey olmamıs olsada o onu buyuk bı problem halıne getırıcek soylenıcekte soylenıcek bu sekılde devam edıceksenızde emın olmadan aıleye sokmayın bence karsında bu konuda cokmu cok tecrubelı bırı var konunu okur okumaz hemen yazmak ıstedım ondan dagınık oldu amam sen benı anlamıssındır umarım.

Anladım tabi,çok sağolun.Ben 20 yaşındayım,o 21...Annem biliyor.Onun tarafta ise herkes. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum.Eskiden bu şekilde değildi ki :(

hayatınızda birileri daha önce olmadıysa, nasıl olurda sürekli erkek lafı ile konuşur?
Bir yıldır tanıdığın bir erkek için, işini burakman hiç doğru değil. .
Herşey ondan ibaret değil!
Yanlız kalacağından korkup, kendini ateşe atma canım!
Seviyor olabilirsin, belki bu kadar yanlız ve ondan başkası olmadığı için bu bir alışkanlık olmuş ve bunu sevgi ile karıştırıyorsun.

Ama o senin onu sevdıgın kadar sevmiyor olmalı,
Insan sevdiğine böyle davranamaz bence. .

Yani iş yerinden,okuldan arkadaşlarım konuşuluyor sürekli.Şöyle deyim,not verdiğim çocuk mesela..Benim dışarda küçük bi tebessümüm bile ayıp sayılıyor.

ayrıca iş konusunada gelınce ısınızı bırakmakla cokmu cok buyuk bı hata yapmıssınız guvensın dıye dedınız ama o sıze yıne guvenmıycek ve ısteklerının ardı arkası kesılmıycek bence sımdıden ıplerı onun elıne vermeyın sonra alması cok guc hatta ımkansız oluyor haberınız olsun.

geçmişi ısıtıp ısıtıp önüne koyan bir adamla mutlu olunmaz.
hemde ortada bir şey yokken bunu yapıyorsa eyvah,
Allah korusun gerçek bir sorununuz olduğunda ne yapar bilemiyorum.
bence bu kadar fedakarlık yapma, PİŞMAN OLURSUN.

siz evlenirseniz, bu adam sizi evden çıkartmaz bu bir, çalışmanıza müsaade etse bile burnunuzdan getirir bu iki, olur olmadık yerde, mesela biri size es kaza adres soruyor olsa bile, oracıkta rezil eder bu da üç.

ömür geçmez böyle. yanlış yapıyorsunuz.

Anladım tabi,çok sağolun.Ben 20 yaşındayım,o 21...Annem biliyor.Onun tarafta ise herkes. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum.Eskiden bu şekilde değildi ki :(

bende 20 yasındyım benım nısanlımda 21 yasında dunya tatlısı dunya ıyısı bı ınsan sevgısınden hıc mı hıc suphem yok ama oda erkek konusunda gozu donenlerden ordan bılıyorum canım. o gecmısı oyle sureklı konusmaz kı o benım ılk sevgılımde deıl ama gecenlerde bı arkadsım yanımızda nısanlımda varken ahmet abı vardıya eskı ısyerınde senı sordu dedı ve kıyametı kopardı daha sonradan bana neden senı soruyo o kac sene gecmıs ustunden dıye yanı zor bısey.

Neden ki,neden böyle birşey dediniz şimdi :(

Böyle bi adam için bu kadar fedakarlık yapıp da pişman olmayan kadın görmedim daha.

Pardonda siz nesiniz? Sizin aklınız fikriniz yok mu?
Yanlışı doğruyu ayırt edemiyo musunuz?
Bi adam daha sevgiliyken size güvenmediğini bu kadar kesin bir dille söylüyoken,
Siz hangi nedene dayanarak ona güvenebiliyosunuz?
İşinizi bırakmışsınız bide.
Evcil hayvan falan mı zannediyo bu adam sizi.
O istediğinde dışarı çık gez tuvalete git konuş ye iç.
Şuan kendinizi insan gibi hissedebiliyo musunuz cidden?
Tüm özgürlükleriniz kısıtlanmışken?

Yol yakınken kendi hayatınızın iplerini kendi elinize alın.
Bana güvenmeyen adamla benim işim olmaz demesini bilin.
Azıcık güvenin kendinize!

Dünya bi adamla dönmüyo.

Bence hata yapmışsınız.

Geçmişiniz yok ki, her insan gibi karşı cinsten olan tanıdıklarınız var. Bu çok normal değil mi?

Baştan bunu problem yapmaması gerektiğini söylemeliydiniz, sınırlarını bilmeli herkes. Bu kişi insanın eşi bile olsa.

İşi bırakma ile alakalı konuya hiç girmiyorum, bence o başından sonuna kadar hata.

Şimdi sizin her istediğini yaptığınızı gördü, yakında balkona bile çıkarmazsa şaşırmayın.

Ne yapmam gerekiyor peki?Nasıl bir davranış takınmalıyım?

Eğer size güvenmiyorsa ayrılmak istediğinizi söyleyin.
Artık onun için fedakarlık yapmaktan yorulduğunuzu söyleyin.
İş bulun çalışın arkadaş edinin.
Dünyanın onsuz dönmediğini gösterin ona.
Azıcık kıymet verin kendinize ki karşınızda ki de size kıymet versin.
Yanlış birşey yapmadığınız halde size kızıyosa, bana kızmaya hakkın yok demesini bilin.
Hatta bence direk ayrılın. Sizin için en hayırlısı olur.

Son düzenleme:
Hepiniz haklısınız.En baştan beri biliyordu benim nasıl biri olduğumu..Bu değiştirme çabasını anlamıyorum.Bazen çok boğuluyorum.Kendimi tanıyamıyorum.İnsan kendine yabancı gelir mi? Geliyor işte.Gururumu da kaybetmek istemiyorum.Sözlerinizi dikkate alacağım.

Back
X