Geçmiş önemli mi sizce

Çapkınlıktan kasıt Aynı anda pek çok kişiyle çıkmaksa olmaz. Çok sevgili değiştirdiyse olabilir, belki doğru kişiyi arıyordur
Bu örnekti sadece genel olarak geçmiş önemli mi sizce

Arkadaşlar sizce geçmiş önemli mi ve yaptığımız hatalardan ders çıkardığımız takdirde önemli olan bundan sonrası mı sizce
Geçmiş de kim oldugunuzun bi parçası neticede, tabi ki önemli. Sadece parçaya bakarak bütünü çözdüm yanılgısına düşmemek lazım. Neredeymiş, nereye gelmiş, yolda neler ögrenmiş bunlara bakmak gerek.

Bazı hataları yapmış insanları, hiç yapmayanlara tercih ederim mesela. Bazı seylerin dogrusunu ögrenmek için uygulamalı bi ders almak yani hata yapmak gerekiyor. Anneanne sözü gibi olacak ama hakikaten bir musibet bin nasihattan iyidir.

Ama bazı hatalar da var ki kimliğine, kişiliğine yapışır insanın. Arınamazsın, kabul görmezsin ve zaten kabul görmemelisin.

Özetle hata var hata var, nasıl bi hata mesela??

Karsına cıkan kisinin senin gecmisine saygısı yok demek ki. Yeni tanıdıgın biri mi bilmiyorum.Gecmis gecmiste kalmıstır bana göre. Yalnızca onu da bağlayacak bi geçmişle alakalı sorun olduysa onu bilemem. Ama bu eski sevgili mevzularıyla alakalıysa buna takılıp kalan erkekleri de anlamış değilim.onların hıc mı sevgilisi olmadı.genelde o ilişkiler sağlam ilerlemiyor ve hep ara ara gündeme gelip ilişkiyi zedeliyor.evliliğe kadar sürüyor evlendikten sonra da sürüyor. Hastalık gibi bu takıntılar. Ufak şeyde gündeme gelir.Bu da hep senin diken üstünde yaşamana sebep olur.

gecmısınızdekı yaptıgınız seyın ne olduguna baglı
karsınızdakı kısı neye takılıyor
Yani bu sevgili olarak değil de hanı insan kendi unutmalı mi geçmişi yoksa geleceğine mi bakmali

Pardonda sorum da yada yazdıklarında ne var insanlar için geçmiş önemlimi yani insan geçmişini geleceğine taşıyacak kadar onemsemelimi

Yani bu sevgili olarak değil de hanı insan kendi unutmalı mi geçmişi yoksa geleceğine mi bakmali
bıze nıye ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem cozduruyorsunuz burda
sorun ne tam olarak bır yazında konusalım dogru duzgun

kım neyı kafaya takıyor o bıle bellı degıl sız mı karsınızdakı mı yormayın bızı yazın da konusalım

Pardonda sorum da yada yazdıklarında ne var insanlar için geçmiş önemlimi yani insan geçmişini geleceğine taşıyacak kadar onemsemelimi
Hayir dedik onemsenmez dedik, peki karsinizdaki onemsiyorsa diyorsunuz.
Karsinizdaki neyi onemsiyor firdevs hanim
Behlülle ne ilgisi var?

Teşekkür ederim benim sorumu anlayıp cevapladığınız için hanı özellikle büyük bir hata değil ama insaniz pişman olduğumuz bir çok şeyde oluyor yanlış seçimler yaptığımızda ben genel itibariyle söylüyorum

Arkadasın dediklerine katılıyorum. Bazen hata yapmak gerekir ki aynı şeyleri tekrar yapmayalım diye. Hepimizin hataları var önemli olan bunu anlayıp hatalarımızı düzeltmek tekrar etmemek. Hayatımıza aldıgımız kişilerin de sen bu hatayı neden yaptın demeye hakları oldugunu sanmıyorum. Eger o kisiyi mutlu ediyorsam ona karsı büyük bı hatam saygısızlığım olmamıssa beni gecmisimdeki biseyle yargılamasına ben olsam müsaade etmezdim.

Bakın ben bi sorun yaşadığım için demiyorum insan bazen oturup düşünüyor ya keşke geçmişte bu hatayı yapmasaydım yada bu seçimi yapmasaydım diye ileride pişman olup ders çıkarsada aklına geliyor üzülüyor ya bu kadar üzülmeye değecek kadar önemli mi diyorum geçmiş sizce gayet açık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…