Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ders çıkarmasak da onemli olan bundan sonrasi. Zaman akıp giderken geçmişte kalmak hastalık gibi.Arkadaşlar sizce geçmiş önemli mi ve yaptığımız hatalardan ders çıkardığımız takdirde önemli olan bundan sonrası mı sizce
Evet eğer alınması gereken ders alindiysa ve daha sağlam ilerleniyorsa geçmiş geçmişte kalip sonrasina bakilmaliArkadaşlar sizce geçmiş önemli mi ve yaptığımız hatalardan ders çıkardığımız takdirde önemli olan bundan sonrası mı sizce
Yapılan hataya bağlı bence.Arkadaşlar sizce geçmiş önemli mi ve yaptığımız hatalardan ders çıkardığımız takdirde önemli olan bundan sonrası mı sizce
Hayatınızda biri mi var onun geçmişi için mi soruyorsunuz? Elbetteki geçmiş insanın karakteridir geleceğin aynasıdır kendi istemediği sürece değişmez yani önemli kısaca
Peki karşımızdaki insan takıliyorsaDers çıkarmasak da onemli olan bundan sonrasi. Zaman akıp giderken geçmişte kalmak hastalık gibi.
Karşımıza çıkan insan sergiliyorsa pekiEvet eğer alınması gereken ders alindiysa ve daha sağlam ilerleniyorsa geçmiş geçmişte kalip sonrasina bakilmali
Peki karşımızdaki insan takıliyorsa
Misal eskiden capkinmisDaha önce hırsızlık, taciz gibi bir şey yapması başka, eskiden çapkınmış, devam eder mi gibi birşeyse başka..
Yok hayır mesela geçmişi sorgulayanlar var ya doğru bisey miHayatınızda biri mi var onun geçmişi için mi soruyorsunuz? Elbetteki geçmiş insanın karakteridir geleceğin aynasıdır kendi istemediği sürece değişmez yani önemli kısaca
Bilip bilmeden neden yorumluyorsunuzbana kendi geçmişiyle derdi var gibi geldi.
Konunun ne oldugunu bilmeden nasil bir cevap verebilirim bu soruya?Peki karşımızdaki insan takıliyorsa
bana kendi geçmişiyle derdi var gibi geldi.
Anlamadım ki olayı ben. başkasının sizin geçmişini sorgulaması mı? Gece oldu yorgunluktan anlayamadımYok hayır mesela geçmişi sorgulayanlar var ya doğru bisey mi