İşte ben de bu durumu yaşadığım için size nasıl baş ettiğinizi sormak istedimburası bdv yalnız. Siz anlatın biz yardımcı olalım mesela :)
yaş aldıkça takmamayı öğrendim. Otomatik güncelleme gibi bir şey oldu bendeİşte ben de bu durumu yaşadığım için size nasıl baş ettiğinizi sormak istedim
Evet.Var elbette neden olmasın ki?99 lu musunuz? Öyle ise çünkü ne geçmisiniz var ki takıldınız diyeceğim ben.
Öyle evet düşünmek yerine ders çıkarmak gerekiyor sanırımDegistemeyecegimiz şeylere üzülmemek gerekiyor. Degisebilecekler için ise elinden gelenin daha fazlasını yapmak gerekiyor
Daha çok gençsin. Hayat yeni başlıyor senin için. Geçmişi boşver sen önüne bakÖyle evet düşünmek yerine ders çıkarmak gerekiyor sanırım
Çünkü 21 yaş hiç bir şey için geç değil. Okursun da, seversin de, çalışırsın da...ortalama Türk evladı için diyorum, 14-15 e kadar çocuksun zaten, okul ev sıradan, hepimizin benzer hayatları..Evet.Var elbette neden olmasın ki?
Pişmanlık duyduğum noktalardan biri de bu işte.Fazla fedakarlık iyilik yapmışım zamanında.Keşke şimdki aklımla düşünüp biraz daha mantıkla hareket edebilseydim dediğiniz gibi zarar verdikleri an çıkarmak gerekiyordu.Pismanlik duydugum bir sürü konu var. Lakin depresyon ve panik ataklar atlatan biri olarak en büyük tavsiyem: Bugünde kalin. Bugünü yasayin..yarin icin temel atin. Kendinizi gelistirmeye gayret edin. Toksik insanlari hayatinizdan cikartin. Sizinle degismeyecekler cünkü. Ha eskilerden konusmak her zaman iyi sonuclar dogurmuyor. Annem mesele bir haftadir benimle konusmuyor, cünkü abla konusurken eskiden laf acildi. Kötü birsey demedigim halde yine suclu ilan edildim.yapacak birsey yok.
Aslında daha önceden sormuştum bazı sorular fakat burda daha genel sormak istedim.Sizlerin bu durumla nasıl başa çıktığınzıı öğrenmek istedim.Çünkü 21 yaş hiç bir şey için geç değil. Okursun da, seversin de, çalışırsın da...ortalama Türk evladı için diyorum, 14-15 e kadar çocuksun zaten, okul ev sıradan, hepimizin benzer hayatları..
Hani 17 de evlenip hayırsızın tekinden 2 çocuk sahibi olmadıysan geriye dönüşü çok zor bir hata yapmamışsındır sanki. Neyse, atlamadığın sorunu açıklarsan, arkadaşlar daha kolay yönlendirir.
Haklısınız çok teşekkürlerGeçmişle yaşamak bana hiç bir şey kazandırmadi.
Yaşım ilerledikçe (37) ömürden tükettiğini gördüm.
Bu dünyadan giderken nasıl ki para, pul goturemiyorsak. Dertlerimizi de goturemeyecegiz.
Üç gunluk dünya için fazla gamlandigimi gördüm.
Eskisi gibi takılmıyorum artık geçmişe.
Dünyada kalacak dertlerin için fazla üzülme.Haklısınız çok teşekkürler
yardımcı olmak isterdim ama ben de takılmam pek...yaşla oluyor bu sanırım arkadaşların dediği gibi.Aslında daha önceden sormuştum bazı sorular fakat burda daha genel sormak istedim.Sizlerin bu durumla nasıl başa çıktığınzıı öğrenmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?