• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmiş yüzünden gelecegimi ziyan ediyorum

Öyle yapma ama canım adamı yavaş yavaş sensizliğe alıştırıyosun böyle yaparak. Bigün ayrılalım dediğinde tamam der hayatına hiç olmamışsın gibi devam eder daha kötü üzülürsün, bu defa da pişman olursun. Akışına bırak herşeyi bu anların tadını çıkar.

Teşekkür ederim yorumların için. Çok sağol. Inşallah düzelir her şey. Ben bir daha söylemem o da unutur inşallah bu ilk 6 ayda onu uzdugum günleri

Hayır. Tahmin edemeyeceginiz kadar çok sinandim hastalık konusunda. Makineye bağlı yaşayan bir annem var. En sevdiğim insanı da kaybettim. Ölüm acısını da bilirim.

Ama bunların yanında insan sevilmek istiyor. Evlenmek istiyorum günü geldiği zaman. Ailem olsun istiyorum. Sıradan biriyle değil. Gerçekten çok değer verdiğim ve bana değer veren biri yanımda olsun istiyorum.

Kaç yıl yaşayacağız belli değil. Baki değiliz bu dünyada. Mutlu olalım. Huzurlu olalım. Severim sevilelim istiyorum. Neresi tuhaf?
Biz de onu diyoruz zaten neresi tuhaf ? Neden sevilip sevmek için kendinize izin vermiyorsunuz. Neden karşıdaki insanı mutsuz ediyorsunuz

Baya da numuneliksiz. Adam yirmi günde terk etmiş sizi. Insanlar yıllar sonra terk ediliyor da sizin gibi yapmıyor. Bir de diyorsunuz aşka inancım kalmadu. Yirmi günlük adamın aşkına inanırken de fazla inancınız varmış ortanız yok mu

Sevdiginize emin misiniz ? Ben pek oyle oldugunu sanmiyorum ama tek sebep eski yasadiklarinizsa bir psikologtan yardim almaktan baska care yok sanirim. Biz ne desek bakis acinizi degistiremeyiz cunku

Gerçekten çok seviyorum. O da bunu biliyor. Sanırım o yüzden bu kadar ayrılalım dememe rağmen ayrılmadı.

Pskologa gitmeyi düşündüm. 1.5 yıl önce başladım bunu düşünmeye ama fiyatlar uçmuş gitmiş :(

Baya da numuneliksiz. Adam yirmi günde terk etmiş sizi. Insanlar yıllar sonra terk ediliyor da sizin gibi yapmıyor. Bir de diyorsunuz aşka inancım kalmadu. Yirmi günlük adamın aşkına inanırken de fazla inancınız varmış ortanız yok mu

Ben 20 günlük bir ilişki yaşamadım. Iyi varsın dediği günden 20 gün sonra bırakıp gitti dedim.

Sevgililer gününde iyiki varsın dedi... 9 martta ayrıldık.

Gerçekten çok seviyorum. O da bunu biliyor. Sanırım o yüzden bu kadar ayrılalım dememe rağmen ayrılmadı.

Pskologa gitmeyi düşündüm. 1.5 yıl önce başladım bunu düşünmeye ama fiyatlar uçmuş gitmiş :KK43:
Evet o konuda haklisiniz. Universitede okuyorsaniz bircok okulda ogrencilere ucretsiz terapi veren kurumlar var. Ama dedigim gibi bu da universite ogrencileriyle sınırlı ne yazik ki, digerine de guc yetmiyor. O halde kendinizi telkin edin derim ben. Sonucta herkes ayni degil. Biri seviyorum diyip terk etti diye hep ayni seyi yasayacaksiniz diye bir sey yok. Etrafimdaki kadinlarin hemen hepsi terk edildi ben de dahil. Ama hepimiz baskalariyla cok mutluyuz simdi, kimi evlendi falan. Oyle dusunun

3 ayda atlattım diyorsun ama atlatmamışsın malesef. Sen daha farklı bir şekilde depresyona girmişsin. Bir uzmanla görüşmen iyi gelebilir.
Orası Öyle.. haklısın. Psikolog araştırdım o zamanlar çok. Ama fiyatlar uçmuş gitmişti. Uzman yardımı alamamıştim

Geçenlerde bi konunun altında bi yorum okudum bi arkadaşın büyüklerinden biri, dedesi galiba yanlış hatırlamıyosam, bi söz söylemiş, çok hoşuma gitti facebookta da paylaştım ''Sen altınsın kendini pul etme.'' senin içinde geçerli :)

Çok güzel bir söz gerçekten. Kulağıma küpe olsun... Unutmayayim bir daha.

Evet o konuda haklisiniz. Universitede okuyorsaniz bircok okulda ogrencilere ucretsiz terapi veren kurumlar var. Ama dedigim gibi bu da universite ogrencileriyle sınırlı ne yazik ki, digerine de guc yetmiyor. O halde kendinizi telkin edin derim ben. Sonucta herkes ayni degil. Biri seviyorum diyip terk etti diye hep ayni seyi yasayacaksiniz diye bir sey yok. Etrafimdaki kadinlarin hemen hepsi terk edildi ben de dahil. Ama hepimiz baskalariyla cok mutluyuz simdi, kimi evlendi falan. Oyle dusunun

Haklısınız. Mezun olalı baya oldu :)

Artık değişmek istiyorum. Kendime de ona da bosyere üzüntü cektiriyorum.

Biz de onu diyoruz zaten neresi tuhaf ? Neden sevilip sevmek için kendinize izin vermiyorsunuz. Neden karşıdaki insanı mutsuz ediyorsunuz

Ahh bir bilsem... Bir gün bitecek nasılsa, şimdi bitsin. Daha çok bağlanmayalim birbirimize diyorum. Bir anda düşünüyorum ve söylüyorum.

Haklısınız. Mezun olalı baya oldu :)

Artık değişmek istiyorum. Kendime de ona da bosyere üzüntü cektiriyorum.
Bence de. Su an geleceginizi tahmin etme sansiniz var mi ? Hayir. Ilerde bu kisiyle cok mutlu da olabilirsiniz terk de edilebilirsiniz. Ama gelecegi dusunmekten bugunu yasamaya firsat birakmiyorsunuz kendinize. Gelecegi sekillendiren bugun yaptiklarimiz. Bugunu iyi degerlendirin ki gelecek icin guzel bir adim atmis olun :)

Arkadaslar ben ve erkek arkadaşımın acı bir ortak bir noktamız var. Ikimizde daha önce terk edildik :KK43:

Ben 1.5 yıl önce yaşadım bu olayı. Iyiki varsın dedi günü dün gibi hatırlıyorum. Tabi dediğinden 20 gün sonra da beni bırakıp gidisini. Beni sevdiğine çok inanmıstim. Seviyor diyordum herkese..

Erkek arkadaşım ilk sevgilisi tarafından terk edilmiş yıllar önce. O ağır depresyon geçirmiş. Ben öyle olmadım 3 ay ağladım sustum.

Kızlar, erkek arkadaşım benimle evlilik hayalleri kuruyor. Seviyorum diyor. Ama ben inanamıyorum :KK43: Iki gün iyiysek üçüncü gün ayrılalım diyorum.
Dün yine aynı şey oldu. Tam 12 saat boyunca bunu konuştuk.

Ben ayrılalım diyorum hissetmiyorum sevdiğini. Nasıl hissettireyim diyor. Seviyorum diyor. Seninle evlenmek istiyorum, sevmesem ister miyim diyor. Mantık evliliği istiyorsun belki diyorum.

Neyse sonuçta ne mi oldu, beni bırakma dedi. Gidersen yine depresyona gireceğim ve bu defa sağlam cikamayacagim dedi. Beni uzunce eline ne geçecek mutlu mu olacaksın dedi. Ayrılmadım. Ama hala aklimda bir ayrılık düşüncesi...

Kızlar hep o eskisi yüzünden. Artık inanamıyorum sevildigime. Kendi gitti evlendi. Ben ondan kalan yaralarimla bir ömür geçirmeye çalışıyorum. Biliyorum bitecek bir gün bu ilişki diyorum.

Kızlar ben gerçekten çok kötü bir durumdayım. 6 aydır beraberiz ama kaç kez dedim bitsin, bitecek, olmayacak, yurumeyecek diye sayamadim. Ama o seviyorum dedi hiç ayrılmadı. Kavga ederiz ben uzatırim, o hiç uzatmaz. Tamam önemli değil der, kapatalım der ben hatalı bile olsam.

Çok uzun yazdım. Lütfen bir çare söyleyin bana. Bu saatten sonra ben bu ilişkiyi güllük gulustanlik yapabilir miyim. Her şey iyi olsun istiyorum. Güzelim 2015 i de heba etmeyeyim :KK43:
Gecmis,gecmiste kaldi.Gecmisle yasayamazsin.
Hayatindaki adam peki Gercekten deger veriyor mu sana?Aradigin ilgiyi,şefkati gosteriyor mu?onun yanında mutlu ve de huzurlu musun?
Bunlara cevabin hayir ise,sen iliskini gözden geçir,eskiyle ilgisi yok.Doğru kişi olmadığı için,geçmişe yükleniyorsu n.Sebep oymus gibi geliyor ama degill.Sorun senin bu ilişkide aradığını bulamamsn.Yoksa şimdiye kadar eski meski demez,çoktan unutup giderdin
Öyle olsa nice ilişkiler bitiyor,nice evlilikler bitiyor.Üstüne yeni aşklar yeni evlilikler yapılıyor.Herkes ilkinde kalırdı o zaman.Bilmem anlatabildim mii..

Bence de. Su an geleceginizi tahmin etme sansiniz var mi ? Hayir. Ilerde bu kisiyle cok mutlu da olabilirsiniz terk de edilebilirsiniz. Ama gelecegi dusunmekten bugunu yasamaya firsat birakmiyorsunuz kendinize. Gelecegi sekillendiren bugun yaptiklarimiz. Bugunu iyi degerlendirin ki gelecek icin guzel bir adim atmis olun :)
Haklısınız... Bugünlerde güzel olsun ki gelecek umudu olsun. Ben gelecek olmayacak diye bugunu de yaşamıyorum

Haklısınız... Bugünlerde güzel olsun ki gelecek umudu olsun. Ben gelecek olmayacak diye bugunu de yaşamıyorum
Evet aynen oyle. Bi taraftan gecmisi dusunup bi taraftan da gelecekle ilgili kaygi yasayip bugunu heba ediyorsunuz. Saglikli bi dusunce tarzi degil bu emin olun. Her gun telkin edin kendinizi. Yoga cdleri alin onlar da iyi geliyor tecrubeyle sabittir :)

Gecmis,gecmiste kaldi.Gecmisle yasayamazsin.
Hayatindaki adam peki Gercekten deger veriyor mu sana?Aradigin ilgiyi,şefkati gosteriyor mu?onun yanında mutlu ve de huzurlu musun?
Bunlara cevabin hayir ise,sen iliskini gözden geçir,eskiyle ilgisi yok.Doğru kişi olmadığı için,geçmişe yükleniyorsu n.Sebep oymus gibi geliyor ama degill.Sorun senin bu ilişkide aradığını bulamamsn.Yoksa şimdiye kadar eski meski demez,çoktan unutup giderdin
Öyle olsa nice ilişkiler bitiyor,nice evlilikler bitiyor.Üstüne yeni aşklar yeni evlilikler yapılıyor.Herkes ilkinde kalırdı o zaman.Bilmem anlatabildim mii..

Su ana kadar hayatıma giren en güzel kalpli insan. Değer veriyor biliyorum. Huzurluyum da yanında. Ayrılık konuşması yaptığım günler hariç tabi.

Ben gerçekten güven sorunu yaşıyorum. Bir gün bitecek diyorum. Sevmiyorsun diyorum.

Ilk kez dün gece dedi. Sen böyle konuştukça, sevmiyorsun dedikçe kırılmıyormuyum sanıyorsun dedi.

Back
X