• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmiş yüzünden gelecegimi ziyan ediyorum

Evet aynen oyle. Bi taraftan gecmisi dusunup bi taraftan da gelecekle ilgili kaygi yasayip bugunu heba ediyorsunuz. Saglikli bi dusunce tarzi degil bu emin olun. Her gun telkin edin kendinizi. Yoga cdleri alin onlar da iyi geliyor tecrubeyle sabittir :)

Hic sağlıklı değil hem de hiç :(

nasik, post: 38627400, member: 649087"]Ben 20 günlük bir ilişki yaşamadım. Iyi varsın dediği günden 20 gün sonra bırakıp gitti dedim.

Sevgililer gününde iyiki varsın dedi... 9 martta ayrıldık.[/QUOTE]
Özür dilerim o zaman tamamen yanlış anlamışım.

nasik, post: 38627400, member: 649087"]Ben 20 günlük bir ilişki yaşamadım. Iyi varsın dediği günden 20 gün sonra bırakıp gitti dedim.

Sevgililer gününde iyiki varsın dedi... 9 martta ayrıldık.
Özür dilerim o zaman tamamen yanlış anlamışım.[/QUOTE]

Yok canım ne Özüru. Evet ufak bir yanlış anlaşılma olmuş :)

Su ana kadar hayatıma giren en güzel kalpli insan. Değer veriyor biliyorum. Huzurluyum da yanında. Ayrılık konuşması yaptığım günler hariç tabi.

Ben gerçekten güven sorunu yaşıyorum. Bir gün bitecek diyorum. Sevmiyorsun diyorum.

Ilk kez dün gece dedi. Sen böyle konuştukça, sevmiyorsun dedikçe kırılmıyormuyum sanıyorsun dedi.
O zaman iliskini ziyan etme arkadasim.Kaderin de bu insan yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten.Sen negatif düşünürek bu ilişkiyi kaderine yazılandan daha farkli hale getiremezsin.At korkularını,acabalarini kafandan.Zaman gösterecek zaten,Su an iliskine odaklan lutfen.

Kızım bak, terkedilmeyi öyle bir yazmışsın ki eloğlunun biri seni sevdiğini zannetmiş bir ara,sonra da karşısına gercekten sevdiği birisi çıkınca ona gitmiş olay bu yani..ne büyütmüşsün bunu bu kadar. daha kundaktayken anneleri babaları tarafından terkedilen insanlar var,sırf istenmediği için kürtaj vs.ile terkedilen melekler var..terkedilmek budur.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz mantıklı düşün.saçmalamaktan kendi psikolojini bozmuşsun.kendine de çocuga da boş yere türlü eziyetler çektiriyosun.bana göre asıl sen bu çocugu sevmiyorsun, karşına cidden aşık olacagın birisi çıkarsa bu defa sen terkedeceksin.dünyanın kuralları malesef ki böyle. Toparla kendini,hazmedemediğin şeyler yüzünden birilerini sorgulayıp bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok.elindekinin kıymetini bil,herkes yaşıyor bunları

Kızım bak, terkedilmeyi öyle bir yazmışsın ki eloğlunun biri seni sevdiğini zannetmiş bir ara,sonra da karşısına gercekten sevdiği birisi çıkınca ona gitmiş olay bu yani..ne büyütmüşsün bunu bu kadar. daha kundaktayken anneleri babaları tarafından terkedilen insanlar var,sırf istenmediği için kürtaj vs.ile terkedilen melekler var..terkedilmek budur.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz mantıklı düşün.saçmalamaktan kendi psikolojini bozmuşsun.kendine de çocuga da boş yere türlü eziyetler çektiriyosun.bana göre asıl sen bu çocugu sevmiyorsun, karşına cidden aşık olacagın birisi çıkarsa bu defa sen terkedeceksin.dünyanın kuralları malesef ki böyle. Toparla kendini,hazmedemediğin şeyler yüzünden birilerini sorgulayıp bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok.elindekinin kıymetini bil,herkes yaşıyor bunları

O duygu başka bu duygu başka ama... Dediğinde haklı olabilirsin, gerçekten terk edilmek dediğin gibi oluyordur.

Ben birini sevdim, ona inandım. O beni bırakıp gitti. Şimdi yine sevdim, ama ona inanamıyorum. O da bırakıp gidecek bir gün beni diye düşünüyorum.

Adı terk edilmek olmasın, ben yanlış söylemiş olayım. Ama hissettiğim budur.

Melankolikmisin cnm sen.. bırak aska kendini kalacaksa kalir gidecekse gider senden değerlimi.. giden kaybeder...amaan salla. Üzme onuda..

İkide bir ayrılalım demek nedir resmen o insanın gururu ile oynamak. Sen kendinden emin değilsen her sana korku geldiğinde ayrılalım diyeceksen baştan neden o insan ile başladın onunda sana bağlanmasına izin verdin? Ben bunu bencillik olarak görüyorum. Aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz. Biraz o insanın yerine koyun kendinizi seviyorsanız ona sahip çıkın. Oda kötü biri çıkarsa bir gün hadi sizi terk ederse diyelim en azından sizin içiniz rahat olur ben elimden geleni yaptım benim bir yanlışım yoktu ama kader böyleymiş dersin.

O duygu başka bu duygu başka ama... Dediğinde haklı olabilirsin, gerçekten terk edilmek dediğin gibi oluyordur.

Ben birini sevdim, ona inandım. O beni bırakıp gitti. Şimdi yine sevdim, ama ona inanamıyorum. O da bırakıp gidecek bir gün beni diye düşünüyorum.

Adı terk edilmek olmasın, ben yanlış söylemiş olayım. Ama hissettiğim budur.

Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamamışsın.
Bak,çok sevmişsin ok ama karşı taraf kendi kaderindeki kişiyi bulunca sen diskalifiye olmuşsun.bunu eninde sonunda bu şekilde görmek zorundasın.böyle bu durum çünkü.herkes koskoca ömründe 1 kere sevmiyor ki,ya da ilk sevdiği kişiyle evlenmiyor herkes.bunu sen de yapacaksın bu cocuga eger kaderindeki kişi değilse.bunun da bırakmasından korkuyorum diyosun ama resmen bıraksın diye uğraşır bir halin var,o da hırs yapıyor itildikçe.
Bırakıp gitmesinden korkuyosan kenara çekil.bir önceki kişinin izlerini silmeden hayatına kimseyi almaman gerekirdi.

İkide bir ayrılalım demek nedir resmen o insanın gururu ile oynamak. Sen kendinden emin değilsen her sana korku geldiğinde ayrılalım diyeceksen baştan neden o insan ile başladın onunda sana bağlanmasına izin verdin? Ben bunu bencillik olarak görüyorum. Aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz. Biraz o insanın yerine koyun kendinizi seviyorsanız ona sahip çıkın. Oda kötü biri çıkarsa bir gün hadi sizi terk ederse diyelim en azından sizin içiniz rahat olur ben elimden geleni yaptım benim bir yanlışım yoktu ama kader böyleymiş dersin.

Haklısınız.

Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamamışsın.
Bak,çok sevmişsin ok ama karşı taraf kendi kaderindeki kişiyi bulunca sen diskalifiye olmuşsun.bunu eninde sonunda bu şekilde görmek zorundasın.böyle bu durum çünkü.herkes koskoca ömründe 1 kere sevmiyor ki,ya da ilk sevdiği kişiyle evlenmiyor herkes.bunu sen de yapacaksın bu cocuga eger kaderindeki kişi değilse.bunun da bırakmasından korkuyorum diyosun ama resmen bıraksın diye uğraşır bir halin var,o da hırs yapıyor itildikçe.
Bırakıp gitmesinden korkuyosan kenara çekil.bir önceki kişinin izlerini silmeden hayatına kimseyi almaman gerekirdi.

Haklısınız öyle yapmam gerekirdi.. Neyse artık, bundan sonra bu yaptığım saçma davranışları yok etmem lazım. Inşallah güzel olur her sey

Arkadaslar ben ve erkek arkadaşımın acı bir ortak bir noktamız var. Ikimizde daha önce terk edildik :KK43:

Ben 1.5 yıl önce yaşadım bu olayı. Iyiki varsın dedi günü dün gibi hatırlıyorum. Tabi dediğinden 20 gün sonra da beni bırakıp gidisini. Beni sevdiğine çok inanmıstim. Seviyor diyordum herkese..

Erkek arkadaşım ilk sevgilisi tarafından terk edilmiş yıllar önce. O ağır depresyon geçirmiş. Ben öyle olmadım 3 ay ağladım sustum.

Kızlar, erkek arkadaşım benimle evlilik hayalleri kuruyor. Seviyorum diyor. Ama ben inanamıyorum :KK43: Iki gün iyiysek üçüncü gün ayrılalım diyorum.
Dün yine aynı şey oldu. Tam 12 saat boyunca bunu konuştuk.

Ben ayrılalım diyorum hissetmiyorum sevdiğini. Nasıl hissettireyim diyor. Seviyorum diyor. Seninle evlenmek istiyorum, sevmesem ister miyim diyor. Mantık evliliği istiyorsun belki diyorum.

Neyse sonuçta ne mi oldu, beni bırakma dedi. Gidersen yine depresyona gireceğim ve bu defa sağlam cikamayacagim dedi. Beni uzunce eline ne geçecek mutlu mu olacaksın dedi. Ayrılmadım. Ama hala aklimda bir ayrılık düşüncesi...

Kızlar hep o eskisi yüzünden. Artık inanamıyorum sevildigime. Kendi gitti evlendi. Ben ondan kalan yaralarimla bir ömür geçirmeye çalışıyorum. Biliyorum bitecek bir gün bu ilişki diyorum.

Kızlar ben gerçekten çok kötü bir durumdayım. 6 aydır beraberiz ama kaç kez dedim bitsin, bitecek, olmayacak, yurumeyecek diye sayamadim. Ama o seviyorum dedi hiç ayrılmadı. Kavga ederiz ben uzatırim, o hiç uzatmaz. Tamam önemli değil der, kapatalım der ben hatalı bile olsam.

Çok uzun yazdım. Lütfen bir çare söyleyin bana. Bu saatten sonra ben bu ilişkiyi güllük gulustanlik yapabilir miyim. Her şey iyi olsun istiyorum. Güzelim 2015 i de heba etmeyeyim :KK43:
Canım benim bana kızma ama bu kafayla sen hiçbirşey yapamazsın, herşeyi berbat etmekten başka.. Eski yaşananlara bu kadar takılıp, özellikle bir sevgili için nasıl bu kadar yerle bir olabiliyorsunuz hayret ediyorum ya. Benim 3 yıldır harika bir ilişkim var, bir gün dahi büyük kavga etmemişizdir, herkes bize örnek çift der. Sevgilim benden önce 3 yıldır birlikte olduğu ve deliler gibi aşık olduğu kız tarafından aldatılmış, üstelik annesi ile babası da aldatmak yüzünden ayrılmış. Benim eski erkek arkadaşım ise bana şerefsizliklerin en büyüğünü yapıp terk edip gitti. E şimdi biz 3 yıldır sevgiliyiz, ne o bendn geçmişinin acısını çıkardı, onu aldatırım sandı abuk subuk davrandı. Ne ben ondan geçmişimin acısını çıkardım, bana şerefsizlikk yapıp terkedip gider dedim. Bu şekilde olmaz ki. Kimse senin yara bandın olmak zorunda değil, sende kimsenin yara bandı olmak zorunda değilsin zira. Bence sen ayrıl, önce bir kendine gel. Bu şekilde davranırken karşıdan nasıl göründüğünün farkına var, sonra daha düzgün bir ilişkiyle devam et. Sevgilinin sana söylediği aşk dolu sözlere de pek kanma, bir yere kadar devam eder o beni sevmen için ne yapabilirimler.. Hiçkimse hayatında sorunlu bir ilişki istemez. Yada sorunlu ilişkilerle eğlenir, ama sorunsuz bir bayanla evlenir. Bunu asla aklından çıkarma..

Bu ilişki hiç sağlıklı görünmüyor.
Terkedilmiş olmanızı ortak nokta belleyip kader birliği yapmışsınız.Keşke sadece dertleşen iki dost olarak kalsaydınız.
Yalnız çocuğun durumu senden daha tehlikeli.Biraz takıntılı bir sevme biçimi var gibi görünüyor.
Ben olsam daha fazla ümit vermeden bağımı kesmeye çalışırdım.

sen sevildigine inanmiyor degilsin, SEN bu adami sevmiyorsun!
bu adam seni depresyona girecek kadar seviyor ama sen sevmedigin için, o kafanda bitiremedigin ex'e baglisin hala içinde hala... bu yüzden ne kendine ne de bu yenisine bir sans veriyorsun!!!
çocuga hiç kabahat bulma bence... sen önce kafanda ve içindekileri dinle... çocugu da fazla üzme!

Birseyi kirk defa soylersen olurmus derler ya,sen kendini olmayacagina sartlamissin,adam ne yapsa sana yaranamiyacak belli.peki ne olacak boyle,kimseye birsey olmaz olan sana olur.bu sevgilinden ayrilsanda deptesyona girer cikar,buda oburu gibi baskasiyla evlenir.peki sen.bu dusuncelerle hayatina kim girse geri püskurtecege benziyorsun.yazik degil mi sana,sana deger veren insana,sirf seni sevdigi,sana deger verdigi icin onu mutlu etnek bu kadar zor olmamali.
Arkadaslar ben ve erkek arkadaşımın acı bir ortak bir noktamız var. Ikimizde daha önce terk edildik :KK43:

Ben 1.5 yıl önce yaşadım bu olayı. Iyiki varsın dedi günü dün gibi hatırlıyorum. Tabi dediğinden 20 gün sonra da beni bırakıp gidisini. Beni sevdiğine çok inanmıstim. Seviyor diyordum herkese..

Erkek arkadaşım ilk sevgilisi tarafından terk edilmiş yıllar önce. O ağır depresyon geçirmiş. Ben öyle olmadım 3 ay ağladım sustum.

Kızlar, erkek arkadaşım benimle evlilik hayalleri kuruyor. Seviyorum diyor. Ama ben inanamıyorum :KK43: Iki gün iyiysek üçüncü gün ayrılalım diyorum.
Dün yine aynı şey oldu. Tam 12 saat boyunca bunu konuştuk.

Ben ayrılalım diyorum hissetmiyorum sevdiğini. Nasıl hissettireyim diyor. Seviyorum diyor. Seninle evlenmek istiyorum, sevmesem ister miyim diyor. Mantık evliliği istiyorsun belki diyorum.

Neyse sonuçta ne mi oldu, beni bırakma dedi. Gidersen yine depresyona gireceğim ve bu defa sağlam cikamayacagim dedi. Beni uzunce eline ne geçecek mutlu mu olacaksın dedi. Ayrılmadım. Ama hala aklimda bir ayrılık düşüncesi...

Kızlar hep o eskisi yüzünden. Artık inanamıyorum sevildigime. Kendi gitti evlendi. Ben ondan kalan yaralarimla bir ömür geçirmeye çalışıyorum. Biliyorum bitecek bir gün bu ilişki diyorum.

Kızlar ben gerçekten çok kötü bir durumdayım. 6 aydır beraberiz ama kaç kez dedim bitsin, bitecek, olmayacak, yurumeyecek diye sayamadim. Ama o seviyorum dedi hiç ayrılmadı. Kavga ederiz ben uzatırim, o hiç uzatmaz. Tamam önemli değil der, kapatalım der ben hatalı bile olsam.

Çok uzun yazdım. Lütfen bir çare söyleyin bana. Bu saatten sonra ben bu ilişkiyi güllük gulustanlik yapabilir miyim. Her şey iyi olsun istiyorum. Güzelim 2015 i de heba etmeyeyim :KK43:

Canim senin yaptigin ne biliyomusun?
Oglani senden sogutmak. Sen kendin dedin terkedildigi icin agir depresyonlara girmis.
O su an dusunuyorki: gidisat yine ayrilik camlari caliyor, cok sevsem bile kendimi dizginlemem lazim yavas yavas sogumam lazim cunku sinyaller belli ayrilik yakindir'
Icten sevmemeye calisiyor seni, nasil bi cumleyse artik, ama oyle.
Kaptirmamak istiyor kendni.

Sende bunu beni sevmiyora yoruyorsun.
Yazik o oglana, acidim ben sahsen. Cok duygusal biriymis baksana depresyonlar felan.
burcu ne olaki merak ettim o_O

Back
X