geçmiş yüzünden gelecegimi ziyan ediyorum

Yazık evet. Bende mutlu olmak, mutlu etmek istiyorum artık

Haklısınız zor değil..

Terazi. Gerçekten çok kötü günler geçirmiş o. Çok fazla kırılmış.. Keşke daha önce girseydin hayatıma der her zaman

Inan seviyorum.. Çok seviyorum. Ama diğerinin de beni sevdiğine çok inanmistim. Meğer yalanmis.. Şimdi ya sonu yine öyle olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Anlamadığım şu.

Sana karşı her anlamda iyi, seni sevdiğine inanmamak için bir tavrı bile yok.
Kendi kendine kuruntu yaparsan kısa zaman sonra sıkılır o bitsin artık der.
Kusura bakma ama o da üzülmüş vaktinde, aynı eziyeti sana etmiyor.

O da yalan mı o da bırakır mı gibi korkularla aşk yaşanılmaz.
Olacakla öleceğe engel olamazsın zaten.
Sen anı yaşa, mutluluğun tadını çıkar.

Kaderde tekrar terkedilmek varsa da o gün gelince acını yaşarsın.

Bu ne yahu her gün acı çekmeye gönüllüsün..

Bence de...

Bu arada sen nasılsın faat? Yerleşik hayata geçebildiniz mi? Sizde bizim gibi göçebeydiniz bir ara...

Bence de...

Bu arada sen nasılsın faat? Yerleşik hayata geçebildiniz mi? Sizde bizim gibi göçebeydiniz bir ara...

Daha iyiyim canım sağol..

Biz hala doğu görevine gidemedik.
Dolayısıyla eşimin ailesinin olduğu bana göre çirkin şehirdeyim hala.
Artık eskisi kadar kötü değilim ama evliliğim daha iyi olduğu için ve ailesi ile pek görüşmediğim için olsa gerek..

Yerleşik hayata geçmemize daha çok var gibi yani..

Sevindim. Hayırlısı bakalım. Bir bebeğin olursa daha mutlu olursun inan. Oğlum yanımda şu an bana tatlı tatlı gülüyor mesela. Onu görünce herkes ikinci planda kalıyor. Sana da tavsiye ederim canım. Selamlar...

Aynen sürekli acı çekiyorum . Sürekli düşünüyorum Düşünmekten yoruldum usandım

Beni bırakma. Ben sana kötü bir şey yapmadım. Sen gidersen yine depresyona gireceğim ve bu defa sağlam çıkamayacagim. Ben seni seviyorum. Sen toparlamayi degil kacmayi seviyorsun. Kaçmak sana kolay geliyor...

Böyle söyleyen biri gerçekten seviyor mu yoksa düzeni bozulmasın mi istiyor bilemiyorum

Seviyorsa sevdiği insan ile düzenim bozulacak diye korkar sevmiyorsa zaten kaybedeceği hiç bir şeyi yoktur gidersen git der bu kadar baskıya ayrılalım lafına. Sen mi ona hayat verdin yok ama seviyorsa hayatı sen olmuşsundur bir nevi o yüzden gerçekten düzeni bozulur bunu bilir. Takla mı atsın adam sana seni sevdiğini göstermek için canım.

Tsk ederim canım yorumun için...

insan ruh esini, diger yarisini, ya da gercekten sevdigi birini buldugunda, geride kalan hic bir seyin onemi, yarasi, beresi, acisi, korkusu kalmaz, yok olur. siler temizler o yeni gelen kisi bunlari.
ve insan sevdigi birine, zirt pirt ayrilalim demez.
burdan ortaya cikiyor ki sen karsindaki bu insani tam anlamiyla sevmiyorsun.
sen ayrilalim dediginde, onun hayir ayrilmayalim seni seviyorum demesini, seni birakmamasini seviyorsun. biraz simarikca. ve bu sekilde karsindaki insanin duygularini incitebildigininfarkinda bile degilsin. hayir ayrilmayalim demesinin tadini yasiyorsun sadece.
sen ne zaman bu insanin kiymetini anlarsin biliyor musun. evt tmm ayrilalim deyip seni terkettiginde. o zaman soguk ruzgar gibi carpar yuzune bu simarikca ali cengiz oyunu gibi ayrilalim ayrilalim deyip, onun ayrilmayalim demesinin keyfini surmen.

Belli ki sorun tek sende değil. O da sen de terk edilmekten korkuyorsunuz hem de ilişkinizi mahvedecek şekilde. Bence psikolojik yardım almayı denemelisiniz.

Ben böyle bir durumda gerçekçi olurum, tamam sevdim terkedildim üç ay beş ay ne kadar ağlanacaksa ağlarım, hatta terkettiyse ağlamam üzülürüm tabi ama yapacak bişey yok hayatıma bakarım ama önce onu unuturum sonra başka bir insanla mutlu olurum, içinizde bitirmemişsiniz belki hala seviyorsunuz o yüzden şimdiki erkek arkadaşınıza odaklanamıyorsunuz, bencede ayrılın önce geçmişle barışıp. Yolunuza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…