geçmiş yüzünden gelecegimi ziyan ediyorum

ikialinganasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
1.441
1.306
133
Arkadaslar ben ve erkek arkadaşımın acı bir ortak bir noktamız var. Ikimizde daha önce terk edildik

Ben 1.5 yıl önce yaşadım bu olayı. Iyiki varsın dedi günü dün gibi hatırlıyorum. Tabi dediğinden 20 gün sonra da beni bırakıp gidisini. Beni sevdiğine çok inanmıstim. Seviyor diyordum herkese..

Erkek arkadaşım ilk sevgilisi tarafından terk edilmiş yıllar önce. O ağır depresyon geçirmiş. Ben öyle olmadım 3 ay ağladım sustum.

Kızlar, erkek arkadaşım benimle evlilik hayalleri kuruyor. Seviyorum diyor. Ama ben inanamıyorum Iki gün iyiysek üçüncü gün ayrılalım diyorum.
Dün yine aynı şey oldu. Tam 12 saat boyunca bunu konuştuk.

Ben ayrılalım diyorum hissetmiyorum sevdiğini. Nasıl hissettireyim diyor. Seviyorum diyor. Seninle evlenmek istiyorum, sevmesem ister miyim diyor. Mantık evliliği istiyorsun belki diyorum.

Neyse sonuçta ne mi oldu, beni bırakma dedi. Gidersen yine depresyona gireceğim ve bu defa sağlam cikamayacagim dedi. Beni uzunca eline ne geçecek mutlu mu olacaksın dedi. Ayrılmadım. Ama hala aklimda bir ayrılık düşüncesi...

Kızlar hep o eskisi yüzünden. Artık inanamıyorum sevildigime. Kendi gitti evlendi. Ben ondan kalan yaralarimla bir ömür geçirmeye çalışıyorum. Biliyorum bitecek bir gün bu ilişki diyorum.

Kızlar ben gerçekten çok kötü bir durumdayım. 6 aydır beraberiz ama kaç dedim bitsin, bitecek, olmayacak, yurumeyecek diye sayamadim. Ama o seviyorum dedi hiç ayrılmadı. Kavga ederiz ben uzatırim, o hiç uzatmaz. Tamam önemli değil der, kapatalım der ben hatalı bile olsam.

Çok uzun yazdım. Lütfen bir çare söyleyin bana. Bu saatten sonra ben bu ilişkiyi güllük gulustanlik yapabilir miyim. Her şey iyi olsun istiyorum. Güzelim 2015 i de heba etmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…