• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe aşırı takıl sevgili yargılayan hakaret eden

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
808
2.172
33
İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?

Bu konuyu siz mi açtınız gerçekten? Şaşırdım, diğer konularda çok güzel yorumlar yapıyordunuz. Türkçe katledilmiş maalesef.
Alkollüyüm ve üzüntüden az uyudum :( ısın ıcınen cıkamadıgım için kendimi üzüp ağlayıp duruyorum mantıklı dusunemıyorum kaybetmiş gibi hissediyorum

Alkollüyüm ve üzüntüden az uyudum :( ısın ıcınen cıkamadıgım için kendimi üzüp ağlayıp duruyorum mantıklı dusunemıyorum kaybetmiş gibi hissediyorum
Bu adama uzuluyorsan bence terapi falan almalisin, neden bundan kopamiyorsun sebebini bulman lazim yoksa bunun gibi bir başka gereksizi daha bulabilirsin.

Daha önce de ayrıl yazanlar oldu diye hatırlıyorum sen tam gaz devam etmişsin bu hirto ile...

Yine bir konunuzda "En başından beri bu ilişkinin yanlış olduğunu biliyorum ama kalbim kabul etmiyor" demişsiniz. Ne güzel anlayışlı bir anneniz var, toksik bir ailede neler yaşanırdı. Onunla birlikte olmanızın hayatınıza ne gibi bir artısı var da devam etmekte bu kadar ısrarcısınız? Sevgi derseniz bu kadar saygısız davranışından sonra onu hala seviyorsanız acilen destek alın.

Hayır bir de hiç mi korkmuyorsunuz bugün lafla tehdit etti yarın video fotoğraf farklı şeylerle tehdit eder ya da farklı delilikler yapar diye. Potansiyeli var her şeyi yapabilir. Yani ne diyim size. Daha çok yazarım da on sayfa yazılsa da ayrılır mısınız bilmiyorum

Nasıl ki cinselliği normal karşılayanlar var ise normal karşılamayanlar da var.

Kendi hayat tarzınıza, yaşantınıza uygun olmayan insanları hayatınıza sokmayacaksınız.

Hele bakire olmadığını bilip daha önce kimler kimler diye soran birinin sorun edeceği ortada ne şimdi bu ağlayıp sızlanmalar.

Ben hayatıma benimle aynı bakış açısına sahip olmayan kimseyi arkadaş diye sokmazken sizler sevgili yapıyorsunuz.

Adam birde çok matah biri sanki alkolik ve kumarbaz.

Senin onurun gururum yok mu? Adam senin bacak aranı telefonda annene anlatacak kadar aşşalık … sende bu adam için oturup ağlıyorsun.

İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?
Derdin bu mu şu an ? Adam ilk olayda ailenle seni tehdit etmiş derdin bu mu zıkkım içsin gebersin

Hayir değil anlayamadıgım sekilde takıntı yapıyor gereksız yere
Kendisi zaten cokta parlak bir tip değil
İçki desen var kumar desen var
Üvey baba Halil gibi bir tip
Sizde iyilik meleği yada iyi niyet elçisi değilseniz neden sınırlı yaşam sürenizi bu insana harcayasınız ki

Back
X