• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe aşırı takıl sevgili yargılayan hakaret eden

Alkolik, kumarbaz ve şantajcı. Bu adamın gitmesi kayıp değil, kazanç. İğrenç bir adammış belli ki. Ahlak anlayışını yalnızca kadınların “namus”u üzerinden oluşturan; içkiye, kumara gelince “okey” konu sizin bedeniniz olunca ahlak bekçisi kesilen iğrenç biri. Sizinle sevişirken eminim hiç de takılmamıştır geçmişinize. Çünkü bu tipler böyledir: Lahanayı yerken katır kutur sapına gelince meee
Ayrıca annenize söylerken beklentisi neydi mesela? Sizi dövmesi mi, eve kapatması mı, namusumuz kirlendi deyip çekip vurması mı? Annenizden ayarı yiyince gtüne baka baka defolup gitmiş ya içimin yağları eridi.
Tam bir barzo. Defolup gittiği için çok şanslısınız. Geçmiş olsun.

Hayir değil anlayamadıgım sekilde takıntı yapıyor gereksız yere
Çünkü hasta
Çünkü olan bitenlerin seninle ve geçmişle hiç alakası yok
Sen zannediyorsun ki o insanlarla yatmamış olsan seni çok sevecek
Asla öyle bir şey yok adam kadın düşmanı küfürbaz bir manyak buna rağmen onun için üzülüyor musun?

Bazı insanlar kendileri kaşınıyor.
Siz şimdi size hakaret eden, kumarbaz bir ayyaştan ayrıldığınız için üzülüyorsunuz öyle mi?
Başkasından duydugunu bana sordugunu söylemediğimi sen kaç kişiyle yattın diye sorguluyor zaten bu ağrıma gidiyor. İlişki içinde binbir türlü emek verip her küstüğünde çabaladım uğraştım bunların hepsini çırpıda geçmiş için söylemek istemedğim şey için silip atması koyuyor bilmiyorum kendımı cok suçlu hissediyorum

Başkasından duydugunu bana sordugunu söylemediğimi sen kaç kişiyle yattın diye sorguluyor zaten bu ağrıma gidiyor. İlişki içinde binbir türlü emek verip her küstüğünde çabaladım uğraştım bunların hepsini çırpıda geçmiş için söylemek istemedğim şey için silip atması koyuyor bilmiyorum kendımı cok suçlu hissediyorum
Kaç kişi diye sorması sorun zaten algın mı zayıf?
Eşim benim kaç sevgilim oldu kaçıyla beraber oldum bilmez. Sormadı. Ne münasebet.
Soruyorsa önem veren sonra sorun edecek bir adamdır zaten.
Konu senin yalan söylemen değil geçmişin hesabını sorması.
Cidden şunu anlayamıyor musun?

Kaç kişi diye sorması sorun zaten algın mı zayıf?
Eşim benim kaç sevgilim oldu kaçıyla beraber oldum bilmez. Sormadı. Ne münasebet.
Soruyorsa önem veren sonra sorun edecek bir adamdır zaten.
Konu senin yalan söylemen değil geçmişin hesabını sorması.
Cidden şunu anlayamıyor musun?
Anlıyorum onu ilgilendirmediğinide söylüyorum sordum söyleseydın dıyor ama söylemek zorunda değilim dedim anlamsızca suclu hissediyorum böyle bittiği için öğrendiği için belkide annesi rolünde oldugum içindi algım kapanıyor o yüzden haklısınız ama kesınlıkle

Anlıyorum onu ilgilendirmediğinide söylüyorum sordum söyleseydın dıyor ama söylemek zorunda değilim dedim anlamsızca suclu hissediyorum böyle bittiği için öğrendiği için belkide annesi rolünde oldugum içindi algım kapanıyor o yüzden haklısınız ama kesınlıkle
Bitirmeniz ve geri dönmemeniz lazım. Neden öyle neden böyle diye düşünmeyin. Annenize söylemesi, size söyledikleri şeyler ağır hakaret. Gururunuz varsa artık kesip atmanız lazım. Annenize yazık ya

daha en başında didik didik etmiş ağzının payını vermeyip kişi sayısı belirtmişsiniz.
kendinize bu şekilde muamele ettiren sizsiniz.
neden daha bu saçma soruyu sorduğunda iletişimi kesmediniz? kendisine saygı duymayana kimse saygı duymaz. öyle haddiymiş gibi tehditte eder orospuda der. sizde kalkmış hala üzülüyorsunuz cidden kendinize saygınız yok.

her konuda yazıyorum aşırı kıskanç geçmişime aşırı takık eski sevgilim vardı, anlattığım halde altında başka şey arardı asla anlattığımla yetinmezdi. hakaret küfür kumar vs… yoktu ama. En sonunda kendisi beni aldattı. Çok kıskanç insanlar aldatmaya en çok meyilli insanlardır

adam ağzına geleni söylüyor sana hakaret ediyor anneni arıyor belli ki dengesiz sen ille de o diyorsun, yani kafanızı iki elinizin arasına alın ve biraz düşünün mantıklı bi tane bile oluru yok çöp tenekesi belaya gel gel diyorsunuz resmen

Alkollüyüm ve üzüntüden az uyudum :( ısın ıcınen cıkamadıgım için kendimi üzüp ağlayıp duruyorum mantıklı dusunemıyorum kaybetmiş gibi hissediyorum
Siz onun annesi değilsiniz, karakteri oturmamış kendisini gelistirememis sorunlu tiplerin rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Ne güzel aileniz her koşulda arkanızda destek oluyor, yalnız değilsiniz ne işiniz var böyle embesillerle?

Seviyor ondan kıskanıyor geçmişi sindiremiyor demeyin sakın, çok sağlıksız tehlikeli bir zihin yapısı bu geçmiş yüzünden bu hâle gelinmesi.

O olamıyor da bari siz yetişkin olun, annelik rolünü bırakın daha sağlıklı ve dengeli kişileri çekersiniz kendinize.

Adam manyak seni de manyak etmiş doktora git de aklın başına gelsin kurtul şundan kaç yaşında kadinsiniz ne biçim müptezel tipler buluyorsunuz ya. Hayatınızın zamanınızın hiç kıymeti yok. Dayanamadım başlığı görünce yine yazdım. Anne babanız sizi binbir güçlükle büyütüyor siz gidip böyle leş adamlara sarıyorsunuz üzmeyin insanları ya yeter ama. Miymiymiy ne bu? Kendine gel artık adam sana o... Diyor o lafa bile takilmiyorsun nidin biyli yipiyor sana ne niye yapıyorsa

Senin özel hayatını başkasına soruyor, başkasıyla konuşuyor, başkasıyla sorguluyor bunun ne kadar korkunç olduğunun farkında mısınız? Değilsiniz gerçi hâlâ emek, tolere etmek vb konuşup duruyorsunuz ya inanılmazsiniz gerçekten.

İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?
Sizin kendinize böyle hakaret ve tehditler eden birini kaybetmiş gibi hissetmeniz normal mi sizce?
Anneniz arkanızda olmasa ne olacaktı? Yalvaracak mıydınız? Çoğu insandan daha şanslısınız anneniz arkanızda durmuş geri dönüp bakmayın bile. Saçmalamayın.

Siz akıllanmazsiniz, kendinizden nefret mi ediyorsunuz? Gidin profesyonel destek alın, hayatınızın bu kadar karmaşık olması için ciddi sıkıntılarınız olmalı diye düşünüyorum

Back
X