Geçmise olan bağlilik ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Iyi geceler aranizda benim gibi olan var mi ? Cunku ben bu durumdan rahatsizim . Daha once uzun bi iliski sonrasi nisanlandim ve ayrildik uzun sureler boyunca atlatamadim 2 yıl oldu . Fake hesabimdan takip ediyorum suan nisanli bakmayacam desemde mitlaka iki uc gunde bir takip ediyorum ve üzülüyorum gorunce mutsuz oluyorum bazen ağlıyorum hatta ... belki bu normaldir ama ondan sonraki flortlerimi de hayatimdan cikartmis degilim . Ornek vereyim 4 ay iliskim olmustu biriyle onla hala takiplesiriz bi canli yayin yapti ve yurtdisinda sinir oldum bi an bazen aklima gelir oda . Kisa sureli flort ettiklerimide fake hesaptan takip ederim onlarda aklima geliyo bazen soyle olsaydi nasil olurdu fln diye . Hele biri var onla olmayi cok istemiştim ama olmadi onu hep takip ederim kendimce kiskanirim . Farkindaykm ki gecmis dügüm olmus gibi ben neden kimseyi hayatimdan çıkaramıyorum ne yapmaliyim bosluktan galiba sevgiye ihtiyacim olabilir normal mi ???

Takintida bu kadari fazla.. 1 taneye taksan unutamadin diycemde...hepsini stalklamak aglamsk filan? Peki hangisini daha cok takiyosun mesela?

Hepsine agliyorum demedim eski nisanlimla olan seyler fotograflari gorunce aklima geliyo o üzüyo . Ama digerlerine aglayacak kadar bisey hissetmedimki
Takintida bu kadari fazla.. 1 taneye taksan unutamadin diycemde...hepsini stalklamak aglamsk filan? Peki hangisini daha cok takiyosun mesela?

Hepsine agliyorum demedim eski nisanlimla olan seyler fotograflari gorunce aklima geliyo o üzüyo . Ama digerlerine aglayacak kadar bisey hissetmedimki
Hayatina biri girmedi mi tekrar? Sevgilin yokmu? Dedim ya iclerinde 1 tanesini takip etsen ok.. hepsini takip etmek garip geldi bana..

Geçip giden şeylerin arkasından hayaller kurmak sizi daha büyük yıkımlara sürüklemez mi? Geçen zamana yazık.

Bence boş zamanın fazla sen de takacak uğraşacak şey arıyorsun kendine. Geçmişe takılıp bugününü de boşa harcıyorsun. Ben de söylüyorum da ben de aslında benzer durumdayım yani üzülmek değil de boş kaldıkça stalklama olayı bende de var. Kurtulmam lazım nefret ediyorum, çünkü bilinçaltına sürekli yanlış msj veriyoruz. Unutmak ve kurtulmayı zorlaştırıyoruz.

Senin gibi bı arkadaşım var. Asırlar geçmiş hep eskilerde aklı. Kız biturlu sevgili bulamiyodu kendini de begenmiyodu. En son iyice agresiflesti iletisimimi kestim çünkü onu bir türlü teselli edemiyodum.
Bı terapi alabilirsin. Yalnızlık çekiyorsun kendi kendini harap ediyorsun yaşam kaliteni dusunuyosun. Gün içinde hiçbir sorun yokken geçmiş için ağlamak falan dertsiz başa dert yeminle

Altın tavsiyem şudur ki:fake hesabınızı kapatip,kendinize başka bı fake hesap açıp,o fake hesapla kimseyi takip etmemeniz. Faydasini görürseniz bı yeşillendirin beni lutfen. Heyy gidi genclik heyyy. İtiraf.com vardı bı zamanlar, buralar da hep dutluktu.

Onlarin hayatllarina bakmaya bi ara verin ve kendi hayatiniza bakin.. tutun kemdinizi biraz

Back
X