Geçmişe takılı kaldım, bitiyor evliligim

iyi olma kendin ol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
31
16
3
40
Nerden başlanır ne anlatılır bilmiyorum..
4.5 yıllık evliyim,severek evlendim.lakin daha yeni tanıdım..

Evlendikten bize ait hiçbirşey yapmadık..evde bol bol KV nin düğüne gelemeyen ev gormeye gelenleri agirladim.onu yapalım yok,bunu yapalım yok..iyi bir insandı,beni hiç mahcup etmedi,ceyizime destek olmustu ses çıkaramadım KV.ye.eşime dedim durdum ne gerek var her akşam misafir? Gelsinler ne var,ocakta konulmus cay coktan.Bir kez olsun ters konuşmadı ama.

Çok geçmedi kaybettik annesini.sorunlar başladı.evi kapattık gittik kp.her gece ağladım,Kovulduk evden.yinede yaşamak zorunda bıraktı beni orda.sonrasında bizim evinizde birlikte yasadik..sorunlar patladı gitmek istedim defalarca..yapıştı pacama ağla ağla geçti kendinden..gidemedim..

Sonrasında tüp bebek tedavileri,her hafta sonunu gorumcem ve kp geçirme..yine çekip gitme isteği bağırmalarim.cvp yok..

Şimdi hayat bambaşka.. güzel bebek..ve bugüne kadar yaptığım fedakarlıklarıma karşılığı iki yüzlü insanlar.. Gorumcemle kapistim önce..sonra eşime.. Hamileligimde evlendi kp:) o mutlu biz tükendik..
Neden bilmiyorum eşime karşı çok kızgınim.. Onca yillarimi heba ettiği için..

İyi insandın iyiliğini kullandım..isime öyle geldi dediği günden beri sildim onu..hiçbirşey ne hissediyor um ne de eş olarak görüyorum artık..Valizini kapının oradaydı gece izin vermediyse m sabah gitseydin..babamın artık insana ihtiyacı yok..
Bunlar 5 yıla yaklaşan evliliğini de ilk tartismamizin sözleri..işine gelmiyyormuş tartışmak.. Oda oda peşinden koşarken susmalarinin sebebi büymus meğer..

Çok agrima gidiyor..kabullenemiyorum.. Ve birde maaş konusu var..evlendiğini günden beri kredimiz var diye nisanliyken acindirması ve benim ailem birşey yapmıyor diye ezikligimden tmm demem..

Bütün taşlar yerine oturdu..ama aptallık bendeymis..ne aciyorsun..gebersin ağlamaktan..sevgi bitmez mi bi gün..bitiyormus..

Ne yapacagimi bilmez halde - mış gi i yapalım evliliği Kreş yaşları gelince de mahkeme dedim.. Ayrılmam çocuklardan sen git dedi birakabiliyoesan..ne yapacagimi şaşırdım..

Evt iyi bi insan iyi bir baba..ama aptal yerine konmuş olmayı hazmedemiyorum..

yazdıklarınızdan pek bişey anlaşılmıyor açıkçası. harf hataları, kopuk, alakasız, yarım cümleler. eğer düzenlersenz ve biraz net yazarsanız daha iyi olur.

yalnız birazdan herkesin söyleceği gibi bu evliliğe neden 'çocuklar'? birden fazla bi de üstelik ki daha ilk çocuktan önce başlamış problemleriniz.

iyi bi insan demişsiniz ama değil işte. iyi bi baba demişsiniz ama sizinle evli. iyi bi koca olmadıktan sonra babalığı ne işe yarar ki aynı evin içinde, kadını mutsuz ediyorsa.

çalışıyorsunuz sanırım. maaşı olduğu gibi ona veriyorsunuz gibi anladım ben. öncelikle bunu yapmayın. boşanacaksanız özellikle bi birikim yapın.

sanırım kafam bulanık.
onca paragrafı okudum pek bişi anlamadım.
sadece eşiniz iyi niyetinizi suistimal etmiş orası net.
yani okadar çektiğinizi güzellikle neticelendirecek bi yol görünmüyor öylemi?
kocanın o cümlesi dışında tam olarak ne halt yediğini anlamadım bacım.

Evliliğiniz böylesine tökezlerken bebek olayını erteleseydiniz o aralar belkide çoktan resti çekecektiniz şimdi.
Ağlamama kanmasaydın valizin ordaydı gitseydin iyiliğini kullandım diyen bir adamla evliliğini sürdürme bence.

Geçmişten ders çıkararak ama geçmişin acısını eşinizden çıkarmayarak yaşamak lazım sanırım..

Kp evlenmiş, eşiniz anladığım kadarıyla sizi çok üzecek şeyler de yapmıyor... Bebeğinizle mutlu bir yuva kurun, belki bir yardım almak da iyi olabilir, başlangıçlar zordur çünkü. (yeni bir başlangıç yapmak adına)

Maaş konusunu çok anlayamadım, biraz daha açabilirsiniz belki yardımcı olabiliriz.

Sorunlar birikmiş, o yüzden bu yaşananlar... Şu anki sorunların çözümüne odaklanın, geçmişin sorunlarına değil...

vay aşşağılık böylemi demiş

Eşin hep beraber olalım içiçe olalım istiyormuş başlarda ve sen de kabul etmişsin ama akrabaları ikiyüzlü sanırım?
Sorun bu mu, tam anlayamadım kusura bakmayın. Eğer buysa, benim eşim de her ne kadar dile getirmese de bunu istiyor farkındayım. Yalnız teklif dahi edemez,o hakkı vermem ona.Keşke sen de taviz vermeseydin. Yorgun ve umutsuzsun ama düzelmeyecek bir sorun değil bana kalırsa

valla ben neyi anlamıyorum yanlışsam düzeltin lütfen bu kadar sıkıntı çekip boşanmamışsınız ,bebek olup baba bebeğe bağlanıncamı boşanma fikri gelişti,şimdi tabi adam bırakmaz,niyeyse hep hamile kalınca kafa dank ediyor ,yapamayacağınız belli madem niye kangren olana kadar uğraşıyorsunuz anlamıyorum ya ,ha şimdi belki düzelir umudu diyeceksiniz ,siz değişirsiniz karşı taraf değişmez çok nadirdir değişeni,o çocuğa yazık değilmi ya ,bunları yaşarken tüp bebek tedavisi görrdüm demişsiniz,demekki bile bile lades ozaman

İyiliğini suistimal ettim diyor açık yüreklilik le..bunu kaldiramiyorum..seviyorum değer veriyorum demek hergun gözyaşı dokeni umursamamak mi..sevgisine de inanmıyorum artık..
İnan neler yaptım..bizim derdimiz çocuk değil,çocuk olsada biter bugün deyip ne çok bağırdım..tek cvp gelmedi..kormus gözüm ne aptalmisim diye biliyorum.şimdi niye susmuyorsun dediğimde cvp artık babasının insana ihtiyaci yokmuş.eğlendiğimiz günden beri hiç tartışmadi kendileri..

Ülkemiz standarlarında her evlilikte yaşanan şeyler maalesef. Kv yok kp evli. Tam düze çıkmışken boşanmak ne derece doğru bilemiyorum.
Evt düze çıktım,bende toparlanan kızım diyorum..böyle bir fitratta yaratılmışın diye yillarimi heba etmesine kiziyorum..ya bundan sonrasi? Şimdi tek sorunum eş olarak görememek..

Zamanında cvp vermezdi gitmeme izin vermdi..simdi o kadar yürekli ki gidemem sanıyor bebek hatrina.. Konuşuyor da konuşuyor...

Sabah ne dedi..evin yanına inşaat başlayacak.odanın birinin Işığı engellenek
Aman dedim evi değiştiriniz."' ben hanımı değiştiriyorum,sen neden bahsediyorsun" kapıyı kapat..

vay aşşağılık böylemi demiş

İyi insandın iyiliğini kullandım..isime öyle geldi dediği günden beri sildim onu..hiçbirşey ne hissediyor um ne de eş olarak görüyorum artık..Valizini kapının oradaydı gece izin vermediyse m sabah gitseydin..babamın artık insana ihtiyacı yok..

Bunu demiş insan soğur tabi ki

Hanımı degistiriyorum diye o mu dedi

Ben o paragrafı şimdi anladım. Eşini, babasının hizmetini yapan kişi olarak görüyor yani.Şimdide gerek kalmadı diyor,yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…