- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi iyi olma kendin ol
-
Evet en büyük hatam taviz vermek..şimdi anlıyorum ki ailemin düğüne destek olamaması ve kendimi exik hissetmisim o zamanlar..doyamaz akrabalarına çağırır da çağırır dı...tabi simdiEşin hep beraber olalım içiçe olalım istiyormuş başlarda ve sen de kabul etmişsin ama akrabaları ikiyüzlü sanırım?
Sorun bu mu, tam anlayamadım kusura bakmayın. Eğer buysa, benim eşim de her ne kadar dile getirmese de bunu istiyor farkındayım. Yalnız teklif dahi edemez,o hakkı vermem ona.Keşke sen de taviz vermeseydin. Yorgun ve umutsuzsun ama düzelmeyecek bir sorun değil bana kalırsa
İyi insandın iyiliğini kullandım..isime öyle geldi dediği günden beri sildim onu..hiçbirşey ne hissediyor um ne de eş olarak görüyorum artık..Valizini kapının oradaydı gece izin vermediyse m sabah gitseydin..babamın artık insana ihtiyacı yok..
Bunu demiş insan soğur tabi ki
Evet..nasıl bi karakter demi? Ben 5 yılda insan bu kadar mi gizler kendini ona sasiriyorum..ama neymiş insana ihtiyacı varmış babaciginin..kaldiramiyorum ya.aptal yerine konmuş olmayıHanımı degistiriyorum diye o mu dedi
Şimdi geldi.soracagim bakalım dilekçesini vermiş mi? Uygulamaya koymali sözleri ni..beni boşamadan hanım değişmezne yapmayı düşünüyosun peki
Yaşım büyük: ( emin olun bu konuda bile kandirildim.çocuğumuz için tedavi gorursen ve olursa hafta sonları ni evde geciririz..nasıl yilmissam artık...bunu niye söyledin diyorum.yoksa tüp bebek tedavi sinede baslamayacaktin diyor.Böyle bir evlilikte böyle bir adama çocuk(lar) yapmışsınız.
Zamanında yapmasaydınız belki şimdiye kadar çoktan kurtulmuştunuz ondan.
Herkese herşeye yetişip evli olduğunu eşi old.unutarak kadar iyi işte..Google translateden cevrilmis gibi yazmissiniz, yabanci ulkeden misiniz?
Yorumum, eger bitmisse bitmistir. Ayrica sizi surekli ailesine maruz birakan, siz cekip gideceginiz zaman geri donduren ama yine de sizi mutlu etmek adina birsey yapmayan biri iyi falan degildir.
Çok büyük sinirle yazıyorum sanırım ondan.bi de kontrol edemedim.çalışıyorum evet.sabahki sözü bakicinin yanında söyledi bi deYazdıklarınızı göndermeden kontrol edip düzeltin lütfen, okuması anlaması zor oluyor.
Siz çalışıyor musunuz?
Sagol ozetin icin. Konuyu anlamaya calistim anlayamadim. Sanki google ceviri den yazmis gibi. Yazdiklarin konuyu iyi ozetliyor. Tesekkurler...Benim anladığım... Eşin seni önce annesine sonra tek kalan babasına baktırmak için kullanmış.Gitmene engel olmuş.
Babası evlenince sana ihtiyaç kalmamış, gitmeni umursamaz olmuş.Çocukları bırak git diyor.
Sen de haliyle kızgınsın.Gençliğim boşa gitti,sevgimi öldürdü diyorsun.Haklısın ne diyim.Keşke boşasan.
Zamanında cvp vermezdi gitmeme izin vermdi..simdi o kadar yürekli ki gidemem sanıyor bebek hatrina.. Konuşuyor da konuşuyor...
Sabah ne dedi..evin yanına inşaat başlayacak.odanın birinin Işığı engellenek
Aman dedim evi değiştiriniz."' ben hanımı değiştiriyorum,sen neden bahsediyorsun" kapıyı kapat..
Kadın-erkek ilişkilerinde şiddet ve aldatma kadar yaralayıcı bir şey olmadığını düşünürdüm taa ki şu sözleri okuyana kadar...İyi insandın iyiliğini kullandım..isime öyle geldi dediği günden beri sildim onu..hiçbirşey ne hissediyor um ne de eş olarak görüyorum artık..Valizini kapının oradaydı gece izin vermediyse m sabah gitseydin..babamın artık insana ihtiyacı yok..
Bunlar 5 yıla yaklaşan evliliğini de ilk tartismamizin sözleri..işine gelmiyyormuş tartışmak.. Oda oda peşinden koşarken susmalarinin sebebi büymus meğer..
Bunu hiç düşünmedim. O kadar çok güveniyor onkadar çok seviyordum ki..bi bu olmadı benim bildiğim.onu çok ihmal ettim iki bebekle uğraşmaktan..Arkadaşım Rabbim yardimcin olsun. İnşaallah hakkındaki en hayırlı kararı alırsın.
Üzülmekte çok haklısın.
Resmen gizlemiş kendini.
Bir insan bunu nasıl basarıyla yapar çok şaşıyorum.
Kaç çocuğun ve kaç yaşındasın?
Sanırım herkes su anda bu konuda ben gibi muallakta.
Lütfen üzülme ama ben hayatında baska biri olabileceğini düşündüm.
Yoksa iyiliğini o zaman kullanan şuan da kullanır.
İlla anne baba değil ki olay.
Sanki özellikle senin canını yakıp, kendin gitmeni, ve olayda suçsuz durup sonuçta sana vicdan yaptırmaya çalışıyor gibi geldi bana
Böyle bir durum olmadığına emin misin?
Yenilir yutulur değil yoksa o cümleleri.
Psikolojim çok bozuk..kabul edememe aptal yerine konmayi..yediremiyorum..7 aydır bi psikolog a gideyim diyorum atlaticaz deyip durdu.geçen gece gitsen ne olucak evlendiğinden beri seni mutsuz etmiş artık mutlu olacağına da inanmiyorsan bosanin diyecekmis..daha neler çıkacak bilmiyorum.niye gitmeme bu kadar karşı diyordumSana ihtiyaci kalmamissa ve yeniden evlenmeyi dusunuyorsa, daha fazla o evde durmak sizi yipratir. Cocuklari akamaz. Velayet anneye verilir. Oturup konusun o zanan. Madem sen de bu evliligi gozden cikardin bitsin o zaman deyin. O da kabul ederse bosanma sartlarini konusun. Olmadi cekismeli bosanirsiniz. Benim dusuncem daha fazla devam edilirse psikolojinizin iyice bozulacagi. Adam resmen kullanmis sizi. Isi bitmis simdi git diyor resmen.
Ne desen haklisin.. Ölüm sonrası nda bi acı bu kadar kullanilmamaliYani demeyim diyorum ama çevremde de bunun 3 örneği var, zaten olmayan bir evlilik için birde tüp bebekle çocuk sahibi olmak neden? Olan hep o aradaki çocuklara oluyor,çocuk var diye evlilikte bitmiyor. Anne baba mutsuz,akıllarınca çocuk üzülmesin diye mutsuz bir evlilikte mutsuz çocuklar yetişiyor.
Çok doğru,hakaret hiç etmedim ama çok yukleniyorum. Dayanamadığı için yuregimi yakmak için çarptı kapıyı dün sabah işte.hep aynı şeyi yapıyor insan yanında laf söylemek.. Xoruma gidiyor..Evet burdan okuduğumuzda çok ağır şeyler gibi geliyor ama sizin de eşinize tartismalariniz da neler dediğinizi bilemiyoruz. Esiniz bunları çok sinirlenip de canınızı yakmak için mi söylüyor yoksa ayrılığa mi hazırlanıyor. Bunu net olarak ortaya koymak lazım esinizle oturup konuşun.
Demediniz mi ne demek istiyorsun pek cok olumsux sey yasamis olabiliriz ayrilsak da devam etsek de birbirimizi bunca yilin hatrina kirmsyalim saygimizi kaybetmeyelim.çift olarak Psikologa gidin. Burada anlattıklarınız üzerinden hemen bosanmayin düzeltme yolu varsa onu deneyin derim
Ama bilmediğim şeyler varsa o başka. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?