Geçmişe takılı kaldım, bitiyor evliligim

İyi bir insan ve iyi bir baba olduğu için mi dertlisiniz? Yazdıklarınızı çok zor anladım hatta çoğunu anlamadım

Evet en büyük hatam taviz vermek..şimdi anlıyorum ki ailemin düğüne destek olamaması ve kendimi exik hissetmisim o zamanlar..doyamaz akrabalarına çağırır da çağırır dı...tabi simdi

Bu işte özeti..nasıl eş olarak goreceğimi onu bundan sonra..hiç sanmıyorum..

Hanımı degistiriyorum diye o mu dedi
Evet..nasıl bi karakter demi? Ben 5 yılda insan bu kadar mi gizler kendini ona sasiriyorum..ama neymiş insana ihtiyacı varmış babaciginin..kaldiramiyorum ya.aptal yerine konmuş olmayı

Böyle bir evlilikte böyle bir adama çocuk(lar) yapmışsınız.
Zamanında yapmasaydınız belki şimdiye kadar çoktan kurtulmuştunuz ondan.

Google translateden cevrilmis gibi yazmissiniz, yabanci ulkeden misiniz?

Yorumum, eger bitmisse bitmistir. Ayrica sizi surekli ailesine maruz birakan, siz cekip gideceginiz zaman geri donduren ama yine de sizi mutlu etmek adina birsey yapmayan biri iyi falan degildir.

ne yapmayı düşünüyosun peki
Şimdi geldi.soracagim bakalım dilekçesini vermiş mi? Uygulamaya koymali sözleri ni..beni boşamadan hanım değişmez

Böyle bir evlilikte böyle bir adama çocuk(lar) yapmışsınız.
Zamanında yapmasaydınız belki şimdiye kadar çoktan kurtulmuştunuz ondan.
Yaşım büyük: ( emin olun bu konuda bile kandirildim.çocuğumuz için tedavi gorursen ve olursa hafta sonları ni evde geciririz..nasıl yilmissam artık...bunu niye söyledin diyorum.yoksa tüp bebek tedavi sinede baslamayacaktin diyor.

Herkese herşeye yetişip evli olduğunu eşi old.unutarak kadar iyi işte..

Yazdıklarınızı göndermeden kontrol edip düzeltin lütfen, okuması anlaması zor oluyor.

Siz çalışıyor musunuz?
Çok büyük sinirle yazıyorum sanırım ondan.bi de kontrol edemedim.çalışıyorum evet.sabahki sözü bakicinin yanında söyledi bi de

Nasıl iyi bir insan!!!! Resmen seni kullanmış. Şimdide kullanılmış bi mendil gibi atıyor. Ben olsam çocuk yapmaz boşardım. O laflar çok ağır. Nasıl sindirebiliyorsun.

Benim anladığım... Eşin seni önce annesine sonra tek kalan babasına baktırmak için kullanmış.Gitmene engel olmuş.
Babası evlenince sana ihtiyaç kalmamış, gitmeni umursamaz olmuş.Çocukları bırak git diyor.
Sen de haliyle kızgınsın.Gençliğim boşa gitti,sevgimi öldürdü diyorsun.Haklısın ne diyim.Keşke boşasan.

Arkadaşım Rabbim yardimcin olsun. İnşaallah hakkındaki en hayırlı kararı alırsın.

Üzülmekte çok haklısın.
Resmen gizlemiş kendini.
Bir insan bunu nasıl basarıyla yapar çok şaşıyorum.

Kaç çocuğun ve kaç yaşındasın?
Sanırım herkes su anda bu konuda ben gibi muallakta.

Lütfen üzülme ama ben hayatında baska biri olabileceğini düşündüm.
Yoksa iyiliğini o zaman kullanan şuan da kullanır.
İlla anne baba değil ki olay.
Sanki özellikle senin canını yakıp, kendin gitmeni, ve olayda suçsuz durup sonuçta sana vicdan yaptırmaya çalışıyor gibi geldi bana

Böyle bir durum olmadığına emin misin?

Yenilir yutulur değil yoksa o cümleleri.

Sagol ozetin icin. Konuyu anlamaya calistim anlayamadim. Sanki google ceviri den yazmis gibi. Yazdiklarin konuyu iyi ozetliyor. Tesekkurler...

Sana ihtiyaci kalmamissa ve yeniden evlenmeyi dusunuyorsa, daha fazla o evde durmak sizi yipratir. Cocuklari akamaz. Velayet anneye verilir. Oturup konusun o zanan. Madem sen de bu evliligi gozden cikardin bitsin o zaman deyin. O da kabul ederse bosanma sartlarini konusun. Olmadi cekismeli bosanirsiniz. Benim dusuncem daha fazla devam edilirse psikolojinizin iyice bozulacagi. Adam resmen kullanmis sizi. Isi bitmis simdi git diyor resmen.

Yani demeyim diyorum ama çevremde de bunun 3 örneği var, zaten olmayan bir evlilik için birde tüp bebekle çocuk sahibi olmak neden? Olan hep o aradaki çocuklara oluyor,çocuk var diye evlilikte bitmiyor. Anne baba mutsuz,akıllarınca çocuk üzülmesin diye mutsuz bir evlilikte mutsuz çocuklar yetişiyor.

Evet burdan okuduğumuzda çok ağır şeyler gibi geliyor ama sizin de eşinize tartismalariniz da neler dediğinizi bilemiyoruz. Esiniz bunları çok sinirlenip de canınızı yakmak için mi söylüyor yoksa ayrılığa mi hazırlanıyor. Bunu net olarak ortaya koymak lazım esinizle oturup konuşun.
Demediniz mi ne demek istiyorsun pek cok olumsux sey yasamis olabiliriz ayrilsak da devam etsek de birbirimizi bunca yilin hatrina kirmsyalim saygimizi kaybetmeyelim.çift olarak Psikologa gidin. Burada anlattıklarınız üzerinden hemen bosanmayin düzeltme yolu varsa onu deneyin derim
Ama bilmediğim şeyler varsa o başka. ..

Konuyu bir anlasam yorum yapacağım da iyice çorba olmuş.
Noktalama işaretleri, devrik cümleler, parağraflar.....
Anlayanlara da helal olsun vallaha....

Kadın-erkek ilişkilerinde şiddet ve aldatma kadar yaralayıcı bir şey olmadığını düşünürdüm taa ki şu sözleri okuyana kadar...
Küfür etseymiş, tokat atsaymış daha iyiymiş çünkü yarası daha çabuk sarılır, beni haketmedi der, boşarsınız biter!
Ama bu dolandırıcılık hem de kalbinizle, hayatınızla, yıllarınızla, insanlığınızla oynanan...
Daha da o insanla bir saniye bile aynı yerde nefes almamalısınız...
Off çok ağır!

Bunu hiç düşünmedim. O kadar çok güveniyor onkadar çok seviyordum ki..bi bu olmadı benim bildiğim.onu çok ihmal ettim iki bebekle uğraşmaktan..
Artık ben neler soylesemde annem di öyleydi böyleydi deyip aglamiyor.bunna uzulecek biri yok karşısında çünkü..

Psikolojim çok bozuk..kabul edememe aptal yerine konmayi..yediremiyorum..7 aydır bi psikolog a gideyim diyorum atlaticaz deyip durdu.geçen gece gitsen ne olucak evlendiğinden beri seni mutsuz etmiş artık mutlu olacağına da inanmiyorsan bosanin diyecekmis..daha neler çıkacak bilmiyorum.niye gitmeme bu kadar karşı diyordum

Ne desen haklisin.. Ölüm sonrası nda bi acı bu kadar kullanilmamali
Çok doğru,hakaret hiç etmedim ama çok yukleniyorum. Dayanamadığı için yuregimi yakmak için çarptı kapıyı dün sabah işte.hep aynı şeyi yapıyor insan yanında laf söylemek.. Xoruma gidiyor..

Dün akşam geldi hiç konuşmadık.baktı çocuklara,biriyle uyuya kaldı.ben holde yattım.sabah çıkarken dilekceni verdim mi dedim.hayır sen verdim mi yoksa dedi.arabanın anahtarını uzattim bugün git hallet dedim.ise gittim.

Bakalım akşam ne olucak? Sinirlerim geçsin istiyorum olmuyor.

Biraz toparliyorum bi bakıyorum 3 kg fazlası var diye spor salonlarında,haftanın belirli günlerinde yuzmelerde..brunch günlerinde şimdi cici annesi...bunları gordukce hirslaniyorum.ben bi h.sonu ark.kahve içmeye gideceğim.ya kardeşim gelicek o ev onun da ustune geliyor yalnız bırakma ne olur..bi kere gidemezsin demedi.bende yemisim işine geldiği gibi yaşadığını gormemisim.. O gözyaşları hep işine geldiği için mış..şimdi aglamiyor

Ama karşınızdaki bir erkek, habire ağlamasını beklememelisiniz, hem ağlasa çözlecek mi dertleriniz?

Bakın cici annesini kendiniz kıyaslıyorsunuz, haklı olarak ben derdini çektim millet sefasını sürüyor gibi düşünüyorsunuz. Öncelikle kime ne hayır işlediyseniz Allah rızası için yaptığınızı, karşılığını da Allahın vereceğini düşünün. İnsanlardan bu eşiniz bile olsa kıymet beklemek yanlış, çünkü kimse kıymetinizi Allah kadar bilemeyecek.

Oturup sakince düşünün derim. Çok sevdik birbirimizi diyorsunuz, inanın bu büyük bir nimet. Siz nerede hata yaptınız, eşinizi nerlerde, bundan sonra ne yaparsanız toparlanabilirsiniz.

İzin alma imkanınız yok mu? Çocuklar kaç yaşındaydı, kaçırmış olabilirm o kısmını. Bir iki gün çocukları annenize bıraksanız, eşinizle h. sonu aynı şehirde bir otele bile gidebilirsiniz. Oturup konuşsanız, onu suçlamadan ve çözüm önerileri getirerek... Ben her iki kişide (siz ve eşiniz) samimi olarak ve çözüm odaklı düşünerek sorunlarınızı halledeceğinize inanıyorum. Kesinlikle eşinize, sevginize ve çocuklarınıza şans verin...

Diyeceksiniz ki çok ağır konuştu... Ne söylese bu psikolojide zaten sizin için ağır olacaktı. Sölenenlere takılmayın. Ha eşiniz tüm çabalarınıza rağmen gene aynı noktada ise zaten bu iş bitmiştir. Ama bunu konuşmadan asla öğrenemezsiniz.

NOT: Evli bir bayan olarak şunu öğrendim ki bir erkeği asla tehdit etmeyeceksin, asla hakir görmeyeceksin ve ona gerçekte istemedğin bir şeyi çözüm yolu olarak göstermeyeceksin... Kesinlikle bunları erkekliğine yapılmış bir hakaret olarak görüyor. Umarım gidip dilekçe vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…