geçmişe takılı kalmak

1-1,5 yıl önce son 1 yılda olgunlaşmış ama ergenken cidden yani birsürü kızla takılmış alay ediyo kuzeniyle birlikte görünce şok oldum
Yaşınız kaç ergenlik dönemine geldiyse cidden bosver derim onun ergenlik zamanlari icin tartışmaya girmeyin bile .Ergenlik zamanı erkekler kizlae gibi getirmezler o yzuden pek takmayın

Haklısın pek arkadaşım yok sadece ailemin attığı reelsler var ben zaten instagram sık kullanmam ben şifeyi verirken pekte önemsemedim

İlişkinizi başkanlarının yönlendirmesiyle yaşayacaksanız işiniz var.... her ilişkinin dinamiği farklıdır,sizin dönüp ne münasebet ikimizde sınırlarımızı biliyor ve güveniyoruz demeliydiniz,demek ki kafada bir şeyler oturmamış

Haklısın pek arkadaşım yok sadece ailemin attığı reelsler var ben zaten instagram sık kullanmam ben şifeyi verirken pekte önemsemedim
Yine de senin özeline erişebileceği anlamına gelmiyor.
Bir önceki yorumunu da şimdi gördüm, yaşın daha 17… Kendini çooook geliştirmen lazım. Böyle boş işlerle uğraşma.

Neden çevrenizdeki insanlara göre hareket ediyorsunuz? Adam istese fake hesap açıp istediği gibi at koşturur. Güveniyorum diyorsanız bu tür şeyleri sorgulamanız çok saçma.

Neden çevrenizdeki insanlara göre hareket ediyorsunuz? Adam istese fake hesap açıp istediği gibi at koşturur. Güveniyorum diyorsanız bu tür şeyleri sorgulamanız çok saçma.
Farkındayım aldatacak olan kişi 2.bir telefon alır yine aldatır benim şüphem yok şüpheyle ilişki yürümez zaten geçmişine takıldım şuan bi sıkıntım yok o konuda

Benim 17 onun 20
Kadınlar hakkında kötü konuşuyorsa ayrıldığınızda da sizin hakkınızda öyle konuşacak büyük ihtimalle. Ayrıca siz lisedeyken onun üniversite çağında olması, reşit olmaman büyük sıkıntı. Adam bana güven vermedi. Kendi yaşındaki kızları etlikeyemediği veya yönetemediği için mi küçük(reşit olmayan) tercih ediyor acaba

bugün nasıl bir insan olduğuna bak önemli olan budur kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama çok fazla konuşmalısınız tamamen açık dürüst bir şekilde ilişkiler cinsellik kadınlara bakış açısı etik ahlak vb. hakkında geçmişi hakkında düşüncelerini sırlarını öğrenmelisin ve sen de anlatmalısın gerek sohbet gerek beyin fırtınası gerek tartışma şeklinde ve söyledikleri eylemleriyle uyuşuyor mu buna bakmalısın ikiniz de geçmişten ders çıkarmışsanız ve eğer bu ilişkiyi sağlıklı inşa etmekle ilgili aynı sayfada buluşuyorsanız bu partnerlik olur yok kendiniz olamıyorsanız sırlarınızı düşüncelerinizi paylaşamıyorsanız eylemleri söylediklerinden farklıysa senin için emek vermiyorsa veya sen bunları yapıyorsan ve hala devam ediyorsanız bu evcilik olur ve bir gün mutlaka biter o yüzden rol yapmaya gerek yok ilişkilerde

düzeltme: yaşlarınız çok küçükmüş, bu olgunluğu göstermeniz pek beklenemez. geçmişten ders çıkarılan yaşlar değil, henüz deneyim kazanma yaşları ve hata yapılan yaşlar
o yüzden güven veren bir erkek değilse hareketlerinde bir tuhaflık seziyorsan uzaklaş
ayrıca 20 yaşında birinin 17 yaşında biriyle ne işi var? gitsin kendi yaşıtıyla olsun
seni manipüle edebilir

Son düzenleme:
Bilemiyorum ama manipületif biri daha önceki kızların yaşı da benden büyük. Bana karşı tutumu iyi,uyarılarımı dikkate alıyo aslında ona sorduğumda daha önce kaç kere sevgilin oldu diye bana senden öncesi takılmalıktı ciddi ilişkim olmadı demişti zaten ama kendi gözümle şahit olunca biraz etkilendim biraz değil baya görmesem de olurmuş geçmişini şuan kafa yoruyorum.Güven konusunda bi sıkıntımız yok tam tersi günün her saati konuşuyoruz.Belki de bu yüzdendir sürekli vakit geçirdiğim insanın takıldığı kızları öğrenince yaşadığım kırgınlık..

17 - 20 bana göre büyük fark neden dersen sen yeni lise sonsun ya da yeni bitirdin reşit değilsin .Belki ünv başlıcan ya da hazırlanacan o bir yetişkin çevresi daha farklı ya çalışıyor ya da ünv okuyor sizin yaş aralığınızı 19-22, 20-23 ,23-26,/ vb örnekler çoğaltıla bilir olsa sorun yok,ama şu anki yaş aralığı doğru değil sen bir eşik üstündesin o eşiği geçmiş doğru değil.....Biraz kendine zaman ver.

Evet ben 12.sınıfım o liseyi bitireli 3 sene oldu ilk tanıştığımızda bana 2 yaş falan demişti kimlikte 3 sorun etmedim 3 yaş aşırı büyük değil ama dediğiniz gibi fark var o tecrübe kazanmış benim ilk sevgilim bilemiyorum doğru mu şuanki durumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…