- Konu Sahibi havvanursml
-
Yaşınız kaç ergenlik dönemine geldiyse cidden bosver derim onun ergenlik zamanlari icin tartışmaya girmeyin bile .Ergenlik zamanı erkekler kizlae gibi getirmezler o yzuden pek takmayın1-1,5 yıl önce son 1 yılda olgunlaşmış ama ergenken cidden yani birsürü kızla takılmış alay ediyo kuzeniyle birlikte görünce şok oldum
Haklısın pek arkadaşım yok sadece ailemin attığı reelsler var ben zaten instagram sık kullanmam ben şifeyi verirken pekte önemsemedimKendi kendine dert aramışsın. Birbirinize niye şifrelerinizi veriyorsunuz ki?
Sen bi kadın olarak şifreni sevgiline verip, kız arkadaşlarınla olan özel konuşmalarını okumasına nasıl izin verirsin mesela? Aynı şekilde sen karşı tarafın özel konuşmalarına neden girip okursun?
Birbirinize saygınız yok. Güven zaten yok.
Benim 17 onun 20Yaşınız kaç ergenlik dönemine geldiyse cidden bosver derim onun ergenlik zamanlari icin tartışmaya girmeyin bile .Ergenlik zamanı erkekler kizlae gibi getirmezler o yzuden pek takmayın
İlişkinizi başkanlarının yönlendirmesiyle yaşayacaksanız işiniz var.... her ilişkinin dinamiği farklıdır,sizin dönüp ne münasebet ikimizde sınırlarımızı biliyor ve güveniyoruz demeliydiniz,demek ki kafada bir şeyler oturmamışYani ben güven probleminden dolayı şifre vermedim veya almadım çevremizdeki ilişkisi olan arkadaşlarımızdan görüp özenme tamamen bize hatta siz geç bile kaldınız gibi neden hala şifresini istemedin söylemlerinde bulundular bizde anlık yani olması gereken buymuş gibi düşünüp verdik.Ona güveniyorum aldatılma şüphem yok bundan ibaret
Yine de senin özeline erişebileceği anlamına gelmiyor.Haklısın pek arkadaşım yok sadece ailemin attığı reelsler var ben zaten instagram sık kullanmam ben şifeyi verirken pekte önemsemedim
18 yasinda fln yapmis bu muhabbetleri ama olsun bende bilemedim ama önünüze bakın biraz zamana bırakınca nasil biriymiş iyi anlayın sonrasında unutursun zaten su an ne düşünüyorsun senBenim 17 onun 20
Doğru kafam çok karıştı ama gördüklerimi görmezden gelip devam mı edeyimYine de senin özeline erişebileceği anlamına gelmiyor.
Bir önceki yorumunu da şimdi gördüm, yaşın daha 17… Kendini çooook geliştirmen lazım. Böyle boş işlerle uğraşma.
Boş işlerle uğraşma dedim ya yavriimDoğru kafam çok karıştı ama gördüklerimi görmezden gelip devam mı edeyim
Boş işlerle uğraşma dedim ya yavriimdevam mı edeyim diyorsun….
Peki tamam teşekkürlerBoş işlerle uğraşma dedim ya yavriimdevam mı edeyim diyorsun…..
Kötü hissettim sadece beklemiyodum ya unuturum tabiki18 yasinda fln yapmis bu muhabbetleri ama olsun bende bilemedim ama önünüze bakın biraz zamana bırakınca nasil biriymiş iyi anlayın sonrasında unutursun zaten su an ne düşünüyorsun sen
Haklısınızİlişkinizi başkanlarının yönlendirmesiyle yaşayacaksanız işiniz var.... her ilişkinin dinamiği farklıdır,sizin dönüp ne münasebet ikimizde sınırlarımızı biliyor ve güveniyoruz demeliydiniz,demek ki kafada bir şeyler oturmamış
Neden çevrenizdeki insanlara göre hareket ediyorsunuz? Adam istese fake hesap açıp istediği gibi at koşturur. Güveniyorum diyorsanız bu tür şeyleri sorgulamanız çok saçma.Yani ben güven probleminden dolayı şifre vermedim veya almadım çevremizdeki ilişkisi olan arkadaşlarımızdan görüp özenme tamamen bize hatta siz geç bile kaldınız gibi neden hala şifresini istemedin söylemlerinde bulundular bizde anlık yani olması gereken buymuş gibi düşünüp verdik.Ona güveniyorum aldatılma şüphem yok bundan ibaret
Farkındayım aldatacak olan kişi 2.bir telefon alır yine aldatır benim şüphem yok şüpheyle ilişki yürümez zaten geçmişine takıldım şuan bi sıkıntım yok o konudaNeden çevrenizdeki insanlara göre hareket ediyorsunuz? Adam istese fake hesap açıp istediği gibi at koşturur. Güveniyorum diyorsanız bu tür şeyleri sorgulamanız çok saçma.
Tamamdır teşekkürlergecmısı ilgilendirmezde kadınlara bakış açısı kötü olan birine fazla güvenme
Kadınlar hakkında kötü konuşuyorsa ayrıldığınızda da sizin hakkınızda öyle konuşacak büyük ihtimalle. Ayrıca siz lisedeyken onun üniversite çağında olması, reşit olmaman büyük sıkıntı. Adam bana güven vermedi. Kendi yaşındaki kızları etlikeyemediği veya yönetemediği için mi küçük(reşit olmayan) tercih ediyor acabaBenim 17 onun 20
Bilemiyorum ama manipületif biri daha önceki kızların yaşı da benden büyük. Bana karşı tutumu iyi,uyarılarımı dikkate alıyo aslında ona sorduğumda daha önce kaç kere sevgilin oldu diye bana senden öncesi takılmalıktı ciddi ilişkim olmadı demişti zaten ama kendi gözümle şahit olunca biraz etkilendim biraz değil baya görmesem de olurmuş geçmişini şuan kafa yoruyorum.Güven konusunda bi sıkıntımız yok tam tersi günün her saati konuşuyoruz.Belki de bu yüzdendir sürekli vakit geçirdiğim insanın takıldığı kızları öğrenince yaşadığım kırgınlık..Kadınlar hakkında kötü konuşuyorsa ayrıldığınızda da sizin hakkınızda öyle konuşacak büyük ihtimalle. Ayrıca siz lisedeyken onun üniversite çağında olması, reşit olmaman büyük sıkıntı. Adam bana güven vermedi. Kendi yaşındaki kızları etlikeyemediği veya yönetemediği için mi küçük(reşit olmayan) tercih ediyor acaba
Evet ben 12.sınıfım o liseyi bitireli 3 sene oldu ilk tanıştığımızda bana 2 yaş falan demişti kimlikte 3 sorun etmedim 3 yaş aşırı büyük değil ama dediğiniz gibi fark var o tecrübe kazanmış benim ilk sevgilim bilemiyorum doğru mu şuanki durumumuz17 - 20 bana göre büyük fark neden dersen sen yeni lise sonsun ya da yeni bitirdin reşit değilsin .Belki ünv başlıcan ya da hazırlanacan o bir yetişkin çevresi daha farklı ya çalışıyor ya da ünv okuyor sizin yaş aralığınızı 19-22, 20-23 ,23-26,/ vb örnekler çoğaltıla bilir olsa sorun yok,ama şu anki yaş aralığı doğru değil sen bir eşik üstündesin o eşiği geçmiş doğru değil.....Biraz kendine zaman ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?