Evlenebilecegini hic sanmıyorum. Ayda bir sevgili değiştiriyor deyyusEvet oldu, sonra evlendıgını ogrendım.
O sag ben selamet. Mıs gıbı devam ettim hayatıma.
Evlenır o da ogrenır rahatlarsın.
Sen orasına bakma. Asık oluyorlar aniden evleniyorlar.Evlenebilecegini hic sanmıyorum. Ayda bir sevgili değiştiriyor deyyus
Eskiye takılıp kafayı yemektense internetten adamlarla tanışıp sohbet edin kafa dağıtın o bile bin kat daha iyi.Eski sevgilim yaptıklarımız hep aklımda. Gram düşünmek istemiyorum ama hep zihnimi kurcalıyor. Biteli 6 ay oldu ama ben bir türlü kurtulamıyorum bu illetten. Kafayi yiyeceğini dusunuyorum artik. Var mi bir öneriniz kizlarbiliyorum benim ki dert degil. Ama olmuyor işte. Hiç unutmakta zorlandiginiz biri oldu mu nasil unuttunuz?. Koronadan dolayi hic bir sey de yapamiyorum kafami dagitamiyorum.
Çekilebilecek insan değil emin olun. Mızmız ağlak, korkak, ana kuzusu birşey. Ha saf bir kiz bulur kandırır bilememSen orasına bakma. Asık oluyorlar aniden evleniyorlar.
Diyorum ya sen orasını bosver baska kadınlar adına karar da verme. Ceken bırı cikar mutlaka. Kandırır ya da asık olur bilemeyiz.Çekilebilecek insan değil emin olun. Mızmız ağlak, korkak, ana kuzusu birşey. Ha saf bir kiz bulur kandırır bilemem
Bir erkege katlanma sürem 30 saniye falan şu aralar. Niye bilmiyorum ama yabancı bir erkeği hiç dinleyemiyorum. Yeni biriyle tanışmak konuşmak hem zor hem sıkıcı geliyorEskiye takılıp kafayı yemektense internetten adamlarla tanışıp sohbet edin kafa dağıtın o bile bin kat daha iyi.
Canım saplantı sürekli olunca depresyona çeviriyi ben doktor değilim yaşadığım durumlardan dolayı böyle söyledim bir pisikiyatri bölümüne basvur yardım al benceEski sevgilim yaptıklarımız hep aklımda. Gram düşünmek istemiyorum ama hep zihnimi kurcalıyor. Biteli 6 ay oldu ama ben bir türlü kurtulamıyorum bu illetten. Kafayi yiyeceğini dusunuyorum artik. Var mi bir öneriniz kizlarbiliyorum benim ki dert degil. Ama olmuyor işte. Hiç unutmakta zorlandiginiz biri oldu mu nasil unuttunuz?. Koronadan dolayi hic bir sey de yapamiyorum kafami dagitamiyorum.
Teşekkür ederim düşünüyorum doktora gitmeyiCanım saplantı sürekli olunca depresyona çeviriyi ben doktor değilim yaşadığım durumlardan dolayı böyle söyledim bir pisikiyatri bölümüne basvur yardım al bence
Birine aşık olmuştum bu durumdaydım onu sevmiştim bir haramda terk etti beni iyikide etmiş değmezmiş geç anliyo insan sonra çok baş ağrıları çektim çok ağladım doktora gittim depresyon dedi ilaç verdi unuttum gitti saplantı olmuştuTeşekkür ederim düşünüyorum doktora gitmeyi
Doktora gitmeliyim sanirim teşekkür ederim. Bunu aşan birilerini duydukça içim umut doluyorBirine aşık olmuştum bu durumdaydım onu sevmiştim bir haramda terk etti beni iyikide etmiş değmezmiş geç anliyo insan sonra çok baş ağrıları çektim çok ağladım doktora gittim depresyon dedi ilaç verdi unuttum gitti saplantı olmuştu
Rica ederim sıkıntılar paylaştıkça azalır biz kadınlar yanlış anlamayın çoğumuz koru körüne bağlanıyor acı çekiyoruz ister evlitken ister bekarken erkeklerde bu yok ondan hiç bir yaptiklarinin önünü arkasını düşünmüyorlar mutlu olan insan çok az görüyoruz ne yazikki en iyisi boş kalp olmak sankiDoktora gitmeliyim sanirim teşekkür ederim. Bunu aşan birilerini duydukça içim umut doluyor
Uzun bir süre kimseyi istemiyorum doğrusu kendi ayaklarım üzerinde durmak kendi kendime mutlu olmak istiyorum. Sen mutlu olduktan sonra mutluluguna ortak elbet bulunur.Rica ederim sıkıntılar paylaştıkça azalır biz kadınlar yanlış anlamayın çoğumuz koru körüne bağlanıyor acı çekiyoruz ister evlitken ister bekarken erkeklerde bu yok ondan hiç bir yaptiklarinin önünü arkasını düşünmüyorlar mutlu olan insan çok az görüyoruz ne yazikki en iyisi boş kalp olmak sanki
Dolu dolu 4 seneydi doğrusu. Öyle bir kafeye oturup dırdır edilen bir ilişki de değildi. Gezdik eğlendik, ağladık, uzulduk paylaşimimiz çok yüksekti.Ne kadar sürdü ilişkiniz ? Uzun soluklu paylaşımın çok yoğun olduğu bir ilişkiyi tamamen atlatmak için 6 ay çok da uzun bir süre değil.. Hislerinizi kağıda yazabilirsiniz. Bir süre sonra o yoğun sızı azalıyor böylece. Hatırlamamak için ekstra çaba göstermek daha çok batmaya neden olabilir.
Dolu dolu 4 seneydi doğrusu. Öyle bir kafeye oturup dırdır edilen bir ilişki de değildi. Gezdik eğlendik, ağladık, uzulduk paylaşimimiz çok yüksekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?