- Konu Sahibi hurremland
-
Merhaba Hanımlar
Sadece bu konuyu baz alarak eski özel hayatımla ilgili açtığım konuları önüme koymayarak yorum yaparsanız sevinirim...
2 yıllık bir ilişki...
Ayrılıklar,barışmalar,çirkin sözler,maddi manevi problemler,bunalımlar...Bunalımın verdiği sıkıntıyla sarfedilen kırıcı sözler vs vs...
Bunların yanı sıra var olduğuna emin olduğum bir sevgi.
Bu zamana kadar geldi ve şimdi ki durumumuz gayet iyi.Bana karşı nazik dikkatli sevdiğini çok sık yineliyor ve niyeti ciddi...
Yani artık istediğim gibi sayılır ancak asla ve asla mutlu olamıyorum.
Hevesim yok. Kırıldığım konuları unutamıyorum ve ona da huzur vermiyorum.
Soğudum evet ama artık sevmiyor musun diye sorarsanız hayır hala çok seviyorum ama o kadar yıpranmışlık var ki o kadar hayal kırıklığı var ki asla ona sıcak davranamıyorum...
Her şeyi unutup ilk defa sevgili olmuşuz gibi neşeli huzurlu bir birlikteliğimiz olsun istiyorum ama yapamıyorum
Ne yapmalıyım önerisi olan, benim gibi hisseden,benim gibi takıntılarıyla başı dertte olup sohbet etmek isteyen ya da nasihatlerde bulunmak isteyen yorum yaparsa sevinirim...
cnm bnmde 1yıl 1 aylık ilişkim vardı 3 gün önce ayrıldık
hemen hemene aynı şeyler ağır hakaretler maddi manevi
sorunlar ona göre küçük bana göre dev takıntılarım geçmişi unutamamak vs. vs.
ama yapabiliyor muyum hayır bir an aklımdan çıkarabiliyor
muyum hayır eminim yarına barışmış yine kollarında
olacağım kendimi de onuda çok ii biliyorum:)
ben artık sürekli geçmişte yaşanılan tatsız olayları değil de
bnm için yaptığı süprizleri sözleri davranışlarını flan getiriyorum
aklıma bilmiyorum ne kadar doğru yapıyorum sürekli sünger çekmekle
ama sana da öneriyorum
inşallah cnm hata etmiyoruzdur ii şeyleri düşünüp ilişkilerimizi düzelttiğimizdeevet canım kadınlar hiç unutmuyor gercekten ama ılıskı saglıgı ve ruhsal saglık için bu dediğin mantıklı kotu seylerı değil de iyi seyleri aklımıza getırmelıyız...
Umarım yoluna gırer senın ilişkinde...
Hepimizin hayatında unutamayacağı kırgınlıklar oluyor. Ailesi tarafından, sevgilisi, kocası ya da arkadaşları tarafından.. Ama aradan bir kaç yıl geçtikten sonra bunların unutulacağına inanıyorum. Neden tartışıp kavga ettiğinizi hatırlamazsınız bir kac yıla.. O yüzden yeni büyük kırgınlıklar yaşamadan yılları geçirmeye bakın derim. Ne de olsa ilişkiler 2-3 yılda anca oturuyor o 2-3 yıldaki tatsızlıkları unutacağımıza inanıp her şey daha güzel olacak demeliyiz. Zamanla sevgiline olan soğukluğun da biter bence.
inşallah canım...
canım aynı durumdayız desem
inşallah cnm hata etmiyoruzdur ii şeyleri düşünüp ilişkilerimizi düzelttiğimizde
çok isterim aslında dışarıdan bir günlüğüne de olsa ilişkimi izlemeyi
çünkü insan sevdiği insana toz konduramıyor sünger çekerken suan küçük sorunların
ama ileride koca bi dağ olmasından korkuyorum
konu benlik başka yok mu özellikle tecrübesi olanlar yazında nasiplenelim
sevgi var eminim bizde adım gibi ama saygı kalmıyor malesef kavgalarımızda ikimizde boğa burcuyuzÇok ağır, kaldırılamayacak olaylar, davranışlar olmadığı sürece sevgi varsa aşılabileceğini düşünüyorum bazı şeylerin.
Kızgınlık ve sinirli olunduğunda malesef çoğumuzun ağzından söylenmemesi gereken laflar çıkıyor.
Tabii sürekli konuşup ya da birşeyler yapıp özür dilemek değil ama gönül almakta önemli.
İlişki çok laçkalaçmadıysa karşılıklı saygı ve sevgi devam ediyorsa, iki tarafta birbirini anlamaya çalışıp sorunları çözme yoluna gidiyorsa hala umut vardır diye düşünüyorum.
inşallah canım...sevgi var eminim bizde adım gibi ama saygı kalmıyor malesef kavgalarımızda ikimizde boğa burcuyuz
inatçılık sinirlilik çok aşırı bizde 2 güne bir kavgaayy ama ne bilim ya kopamıyoruzda
allah'm birgün birleşsek ve ömür boyu ayrılmasak
burclara sende ınanıyorsun herhalde canımHaaa burç uyumunuz yoksa bunu kabullenin yaa ne de olsa burç uyumumuz yok o yuzden kavga ediyoruz de geç yaa gerçekten düzelirsiniz sen ondan ayrı olmak istemiyorsun ki
yaklaşık 1 ay önce falan bende bu durumdaydım canım.. Soğudum, kaçtım uzak durdum, ayrılmayı düşündüm.. Ama sonra baktım ki bu bir süreçmiş.. Şimdi herşey eskisi gibi, hatta daha güzelaynı zevki, aynı tadı daha yeni yeni almaya başladım ve taşların yerine oturduğunu hissettim artık..
Umarım sizinki de bir süreçtir ve atlatırsınız, sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz..
inşallah canım...
sevgi olunca kopmak zor tabı...
sizin nasıl gıdıyor yası felan kac zor bırı mı
boğa burcu capkın olur dıye bılıyorum
burclara sende ınanıyorsun herhalde canım
her ilişkinin bir oturma,tanıma dönemi vardır.bu dönemde yanlış anlamalarda olabilir.
her ilişkinin bir oturma,tanıma dönemi vardır.bu dönemde yanlış anlamalarda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?