geçmişi geçmişte bırakamamak...

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Merhaba Hanımlar

Kırıldığım konuları unutamıyorum ve ona da huzur vermiyorum.
Soğudum evet ama artık sevmiyor musun diye sorarsanız hayır hala çok seviyorum ama o kadar yıpranmışlık var ki o kadar hayal kırıklığı var ki asla ona sıcak davranamıyorum...
Her şeyi unutup ilk defa sevgili olmuşuz gibi neşeli huzurlu bir birlikteliğimiz olsun istiyorum ama yapamıyorum

Ne yapmalıyım önerisi olan, benim gibi hisseden,benim gibi takıntılarıyla başı dertte olup sohbet etmek isteyen ya da nasihatlerde bulunmak isteyen yorum yaparsa sevinirim...

Son düzenleme:

cnm bnmde 1yıl 1 aylık ilişkim vardı 3 gün önce ayrıldık
hemen hemene aynı şeyler ağır hakaretler maddi manevi
sorunlar ona göre küçük bana göre dev takıntılarım geçmişi unutamamak vs. vs.
ama yapabiliyor muyum hayır bir an aklımdan çıkarabiliyor
muyum hayır eminim yarına barışmış yine kollarında
olacağım kendimi de onuda çok ii biliyorum:)
ben artık sürekli geçmişte yaşanılan tatsız olayları değil de
bnm için yaptığı süprizleri sözleri davranışlarını flan getiriyorum
aklıma bilmiyorum ne kadar doğru yapıyorum sürekli sünger çekmekle
ama sana da öneriyorum

evet canım kadınlar hiç unutmuyor gercekten ama ılıskı saglıgı ve ruhsal saglık için bu dediğin mantıklı kotu seylerı değil de iyi seyleri aklımıza getırmelıyız...
Umarım yoluna gırer senın ilişkinde...

inşallah cnm hata etmiyoruzdur ii şeyleri düşünüp ilişkilerimizi düzelttiğimizde
çok isterim aslında dışarıdan bir günlüğüne de olsa ilişkimi izlemeyi
çünkü insan sevdiği insana toz konduramıyor sünger çekerken suan küçük sorunların
ama ileride koca bi dağ olmasından korkuyorum
konu benlik başka yok mu özellikle tecrübesi olanlar yazında nasiplenelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepimizin hayatında unutamayacağı kırgınlıklar oluyor. Ailesi tarafından, sevgilisi, kocası ya da arkadaşları tarafından.. Ama aradan bir kaç yıl geçtikten sonra bunların unutulacağına inanıyorum. Neden tartışıp kavga ettiğinizi hatırlamazsınız bir kac yıla.. O yüzden yeni büyük kırgınlıklar yaşamadan yılları geçirmeye bakın derim. Ne de olsa ilişkiler 2-3 yılda anca oturuyor o 2-3 yıldaki tatsızlıkları unutacağımıza inanıp her şey daha güzel olacak demeliyiz. Zamanla sevgiline olan soğukluğun da biter bence. Ben de yaşadım aynılarını hatta sevgilime seni artık eskisi gibi sevemiyorum bile dedim. Ama aradan zaman geçince unuttum bazı şeyleri. Şimdi ilişkimizin rayına oturduğuna inaniyorum, 3 yıldan sonra.

Son düzenleme:

inşallah canım...

inşallah canım...

Sonuçta karşındaki farklı cinsiyetten, farklı aileden gelen bambaşka bir insan. Elbette problemler olur çünkü ikinizinde hayatı, geçmişi, yaşanmışlıkları, değerleri, görüşleri farklı. O yüzden çok dert etme ya birbrinize uyum sağlamayı başardığınızda yaa biz ne saçma sebeplerle kavga etmişiz dersin hatta biz neden kavga etmiştik acaba? Dersin :)

aynen canım.
ya bide ayrılmayı goze alamıyorsak mecbur sindirecez
yanı ya bu deveyı güdecez ya bu diyardan gidecez

Çok ağır, kaldırılamayacak olaylar, davranışlar olmadığı sürece sevgi varsa aşılabileceğini düşünüyorum bazı şeylerin.
Kızgınlık ve sinirli olunduğunda malesef çoğumuzun ağzından söylenmemesi gereken laflar çıkıyor.
Tabii sürekli konuşup ya da birşeyler yapıp özür dilemek değil ama gönül almakta önemli.
İlişki çok laçkalaçmadıysa karşılıklı saygı ve sevgi devam ediyorsa, iki tarafta birbirini anlamaya çalışıp sorunları çözme yoluna gidiyorsa hala umut vardır diye düşünüyorum.

sevgi var eminim bizde adım gibi ama saygı kalmıyor malesef kavgalarımızda ikimizde boğa burcuyuz
inatçılık sinirlilik çok aşırı bizde 2 güne bir kavgaayy ama ne bilim ya kopamıyoruzda
allah'm birgün birleşsek ve ömür boyu ayrılmasak

Haaa burç uyumunuz yoksa bunu kabullenin yaa ne de olsa burç uyumumuz yok o yuzden kavga ediyoruz de geç yaa gerçekten düzelirsiniz sen ondan ayrı olmak istemiyorsun ki

inşallah canım...
sevgi olunca kopmak zor tabı...
sizin nasıl gıdıyor yası felan kac zor bırı mı
boğa burcu capkın olur dıye bılıyorum
Haaa burç uyumunuz yoksa bunu kabullenin yaa ne de olsa burç uyumumuz yok o yuzden kavga ediyoruz de geç yaa gerçekten düzelirsiniz sen ondan ayrı olmak istemiyorsun ki
burclara sende ınanıyorsun herhalde canım

yaklaşık 1 ay önce falan bende bu durumdaydım canım.. Soğudum, kaçtım uzak durdum, ayrılmayı düşündüm.. Ama sonra baktım ki bu bir süreçmiş.. Şimdi herşey eskisi gibi, hatta daha güzel aynı zevki, aynı tadı daha yeni yeni almaya başladım ve taşların yerine oturduğunu hissettim artık..

Umarım sizinki de bir süreçtir ve atlatırsınız, sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz..

inşallah canım yaaaa

inşallah canım...
sevgi olunca kopmak zor tabı...
sizin nasıl gıdıyor yası felan kac zor bırı mı
boğa burcu capkın olur dıye bılıyorum

burclara sende ınanıyorsun herhalde canım

yaşlarımız 20 cnm bizim bikaç msj attı bu arada:)
biraz burnu sürtsün istiyorum:)inatçı ve sinirli
ayy çapkınlığını hiç görmedim ve inş görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…