geçmişi geçmişte bırakamamak...

Canım aslında aynı durum bizde de var.
Genelde ben olmadık bir konu yüzünden dahi tartışma çıkarabilen biriyim malesef.
Sevgilim çok sinirlenmedikçe kırıcı konuşmaz ama ben kızsam dahi sözlerimle, davranışlarımla belli ediyorum hemen bunu.
Ben geçen hafta söyledim kendisine bitirelim dedim tartıştığımız bir konu benim sayemde 1 hafta kadar uzamıştı çünkü.
Yok dedi, biz ayrılamayız allem etti kallem etti, kopamadık yine.

benım oyle değil ben olmadık konuları buyutmuyorum yanı buyutursem de kızıyor zaten erkek arkadasım. Adamın yasıda var cocuk buyutecek yasta değil,ben gayet olgun davranıyorum onun başlattıgı problemlerı unutamıyorum ve onune suruyorum sadece.
yoksa basıt şeylerden huzursuzluk yaratmam...senın erkek arkadasının ve senın yasın kac canım?

sevgi senin ona duyduğun duygu. sen de olduğu için başkasında da olduğunu düşünüyor olabilirsin.
ama daha önemli bir duygu var bence o da saygı. sana o kadar şeyi yaşatmış bir insan yine aynı şeyleri yapmaz mı? bence durum onu o yola sürüklerse yine yapabilir.

Tarih tekerrürden ibarettir..
Ve yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..

Her zaman temkinli yaşamakta fayda var...

Sihirli bir değnek değmiş gibi bütün olumsuzlukları unutup prenses gibi yaşayamazsınız
Oda bi anda hayatınız prensi gibi gelmeyebilir..

Yıpranmalar tartışmalar yanlış anlaşılmalar her ilişkide olabilir.
Bunları aşmak içinde zaman gerekir.
Yaşadıkça düzelticek sorunları ortadan kaldıracaksınız yada tam tersi hepten batacaksınız.

Duygusal bi ilişkinin matematiksel bi hesabı olmaz 2 gün sonra iyi olayım 3 hafta sonra gülelim 1 ay sonra mutlukuktan uçalım
Böyle bi hesaplama denklem yok yaşamak lazım.

esmgzl haklısın katılıyorum ne yasayacagız bellı deil hiç bir saeyın garantısı de yok fazla takılmamak lazım...iyiyede kotuyede hazırlıklı olmak lazım...

Bende senin gibiyim ama sadece üzüldügüm kırıldıgım olaylar degil, gecmisimle ilgili herseye takık bir durumdayım..
Biri bana birsey dediyse kolay kolay unutamıyorum kin tutmuyorum ama sürekli anımsıyorum, hatırlıyorum ve hatırlayınca' da yeniden yasıyorum, yüzüm asılıyor, moralim bozuluyor..

Aynı zaman' da gecmiste yasadıgım güzel zamanlarımı' da özlüyorum, arıyorum..

aynıymısız canım bende oyle artık takıntılı bı ınsan halıne geldım bunu nasıl asarız bılmıyorum

aynıymısız canım bende oyle artık takıntılı bı ınsan halıne geldım bunu nasıl asarız bılmıyorum

Kendimi bildim bileli böyleyim canım, gecmisteki mutlu günlerimi özlemekten, bugünüme bakamıyorum.. Baktırıcak mutluluklar da yasamıyorum ya neyse..
Kötü olan hic birseyi de unutamıyorum malesef, affetsem bile hep aklımın bir kösesinde duruyor..

aynı sorundan dolayı bitirdim ben de ilişkimi, bir hafta oluyor yaklaşık. güvensizlik, yıpranmışlık, unutamama, ama yine de iki taraflı sevgi... dayanamadım artık, yürümüyor böyle. iki gün iyi olsak, üçüncü gün kavga.. mesaj atıyoruz, günde 1 tane falan. o tekrar birlikte olmamızı istiyor ama ben kararlıyım, bitti benim için. tabi mutlu musun derseniz, değilim, onunlayken de değildim bu sorunlar yüzünden, ama en azından artık o tartışmalar, düşünceler yok kafamda.

pocahantas aslında iyisini yapmıssın canım sırtındakı kamburu atacaksın yurumuyorsa zorlamayacaksın iradenden oturu senı tebrık edıyorum bende o ırade yok malesef...
şimdi üzülürsün ama sürekli üzülmektense boylesı daha iyi bir ay uzulursun 2 ay uzulursun...
kadınlar cok karısık detaycı ve duygusal erkeklerın cok dıkkatlı olmaları gerekıyor ama erkeklerde de o ozen nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…