• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi geçmişte bırakamamak...

Zeyneppzeze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
24
24
3
31
Öfkem geçmek bilmiyor. Önceki konumda bahsettiğim gibi erkek arkadaşımla 8-9 aylık beraberlikten sonra ayrıldık. Sebebine gelince okuyordu mesleğe başladığı anda ben imaj sahibiyim bakmayan kızlar bile bana bakıyor dedi ayrıldık. Benim zoruma giden tedavi sürecimin çok zor olmasına rağmen hep yanında oldum. Şimdi 3 ayı geçti ama içindeki acı öfke dinmiyor pişman olduğunu görmeyi istiyorum. Neden herkes gibi hayata kaldığım yerden devam edemiyorum ben..?

3 ay kisa bir zaman.Biraz daha vakit gecsin,kendine yeni ugraslar bul yuzunu bile hatirlamazsin...

bugun bu kosullarda ayrilan ilerdede baska bahanelerle yari yolda birakirdi senin icin hayirlisi bu belki cnm , yillarini onun icin harcamadan ic yuzunu gormen iyi olmus.

3 ayda unutulmaz zaten. Bide öfke hemen gececek bisey değildir. İnsanın gururuyla oynanması zor unutulur özellikle. Kendine Zaman ver, sürekli pişman olması icin dua etme olacağı varsa olur zaten. Belkide pişman olması icin dogru Zaman değildir, hırsına yenilip affedersin ve senin kalbini daha cok kırar!? Hic bu acıdan düsündünmü

Affetmiyc
3 ayda unutulmaz zaten. Bide öfke hemen gececek bisey değildir. İnsanın gururuyla oynanması zor unutulur özellikle. Kendine Zaman ver, sürekli pişman olması icin dua etme olacağı varsa olur zaten. Belkide pişman olması icin dogru Zaman değildir, hırsına yenilip affedersin ve senin kalbini daha cok kırar!? Hic bu acıdan düsündünmü
Affetmiycem sadece pişmanlığını görmek istiyorum. Bunu haketmedim. Canımı yaktı bende beni kaybettigine uzulsun istiyorum.

Affetmiyc
Affetmiycem sadece pişmanlığını görmek istiyorum. Bunu haketmedim. Canımı yaktı bende beni kaybettigine uzulsun istiyorum.
İleride illaki pişman olacak, velevki olmadı sen öyle birinden kurtulduğun icin şükretmelisin. Pişman olsa ne olmasa ne ilişkiniz bitikten sonra

Öfkem geçmek bilmiyor. Önceki konumda bahsettiğim gibi erkek arkadaşımla 8-9 aylık beraberlikten sonra ayrıldık. Sebebine gelince okuyordu mesleğe başladığı anda ben imaj sahibiyim bakmayan kızlar bile bana bakıyor dedi ayrıldık. Benim zoruma giden tedavi sürecimin çok zor olmasına rağmen hep yanında oldum. Şimdi 3 ayı geçti ama içindeki acı öfke dinmiyor pişman olduğunu görmeyi istiyorum. Neden herkes gibi hayata kaldığım yerden devam edemiyorum ben..?
Bi sure sonra kalbin acıdan uyusmsya başlayacak o yüzden dert etme kendine cik gez dolaş eğlen peygamber efendimiz bile demiş yasattiginizi yaşamadan olmeyecksiniz diye sen allaha havale et

Merak etme ektiğini biçeceği gün er ya da gec geliyor, hayatını bunu görmek icin harcama, zamanı geldiğinde zaten gözünün önüne cıkacak, şimdi hayatı ıskalama bunun icin.

Bu söylediğimi lütfen yanlış anlamayın. Yaşadığınız şey sizin kendinize biçtiğiniz değeri zedelemiş. Bahsettiğiniz kişi pişman olunca-sefil olunca-üzüntüden mahvolunca kaybettiğiniz değeri tekrar kazanacağınızı düşünüyorsunuz. Ama bu çok yanlış. Siz zaten bu karaktersiz adamdan ve bu yaşadığınız olaydan bağımsız olarak değerli bir insansınız. Sadece kendinizi düşünün. Sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın ve o adamı aklınızdan çıkarıp atın.

Back
X