- 22 Nisan 2023
- 38
- 84
- 3
- Konu Sahibi umutlu_mutlu95
Hepinize iyi günler diliyorum dün akşam durduk yere bir ağlama krizi geldi daha doğduğum günden( anlatilanlardan biliyorum) bu yana gördüğüm şiddetin etkisi hala sürüyor şuan büyüdüm yetişkinim hersey geride kaldı ama neden acısı geçmiyor gün içinde sürekli zihnimde annemin beni döverken ettiği küfürler geçiyor aklımdan o..... k... vs vs bu dövmeler öyle normal vurmalar değildi ben bir köşede bayilinca ancak bırakırdı babam annemi annem ise beni döverdi hatta o akşam babamdan dayak yemişse sabah bekle seni gebertecegim derdi ve dediğini de yapardı ölmezdim ölmesine ama dakikalarca ölmekle yaşamak arasında gidip gelmenin ne olduğunu çok iyi bilirim boğazımı sikarken şimdi ise hepsi geride kaldı artık ne sokaklardayım ne karakol köşelerinde ne de ac açıkta şiddet halinde ama geçmişi unutamıyorum neden ben diyorum hep neden ben seçildim bunu yasamak için hafta 7 gün ise biz 6 günü karakoldaydik artık aile içi şiddet bürosunda çalışanlarla kanka olmuştuk olay bu raddedeydi her seferinde ifadeler mahkemeler ama sonuç ertesi gün yine aynı olurdu