• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmisi unutamamamak

umutlu_mutlu95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
38
84
3
Hepinize iyi günler diliyorum dün akşam durduk yere bir ağlama krizi geldi daha doğduğum günden( anlatilanlardan biliyorum) bu yana gördüğüm şiddetin etkisi hala sürüyor şuan büyüdüm yetişkinim hersey geride kaldı ama neden acısı geçmiyor gün içinde sürekli zihnimde annemin beni döverken ettiği küfürler geçiyor aklımdan o..... k... vs vs bu dövmeler öyle normal vurmalar değildi ben bir köşede bayilinca ancak bırakırdı babam annemi annem ise beni döverdi hatta o akşam babamdan dayak yemişse sabah bekle seni gebertecegim derdi ve dediğini de yapardı ölmezdim ölmesine ama dakikalarca ölmekle yaşamak arasında gidip gelmenin ne olduğunu çok iyi bilirim boğazımı sikarken şimdi ise hepsi geride kaldı artık ne sokaklardayım ne karakol köşelerinde ne de ac açıkta şiddet halinde ama geçmişi unutamıyorum neden ben diyorum hep neden ben seçildim bunu yasamak için hafta 7 gün ise biz 6 günü karakoldaydik artık aile içi şiddet bürosunda çalışanlarla kanka olmuştuk olay bu raddedeydi her seferinde ifadeler mahkemeler ama sonuç ertesi gün yine aynı olurdu

Kaç yaşındasınız? Şimdi ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz, işiniz var mı? Ailenizle görüşüyor musunuz?
Büyük travmalar yaşamışsınız, etkilerinin sürmesi normal. Destek aldınız mı hiç?

Şimdi ne durumdasınız?
Anne baba ile görüşmeye devam ediyor musunuz?
Medeni durumunuz ne?
Çalışıyor musunuz?
Yardım almalısınız geçmişten kopmak zor ama anı yaşamak için bunu yapmalısınız

Hepinize iyi günler diliyorum dün akşam durduk yere bir ağlama krizi geldi daha doğduğum günden( anlatilanlardan biliyorum) bu yana gördüğüm şiddetin etkisi hala sürüyor şuan büyüdüm yetişkinim hersey geride kaldı ama neden acısı geçmiyor gün içinde sürekli zihnimde annemin beni döverken ettiği küfürler geçiyor aklımdan o..... k... vs vs bu dövmeler öyle normal vurmalar değildi ben bir köşede bayilinca ancak bırakırdı babam annemi annem ise beni döverdi hatta o akşam babamdan dayak yemişse sabah bekle seni gebertecegim derdi ve dediğini de yapardı ölmezdim ölmesine ama dakikalarca ölmekle yaşamak arasında gidip gelmenin ne olduğunu çok iyi bilirim boğazımı sikarken şimdi ise hepsi geride kaldı artık ne sokaklardayım ne karakol köşelerinde ne de ac açıkta şiddet halinde ama geçmişi unutamıyorum neden ben diyorum hep neden ben seçildim bunu yasamak için hafta 7 gün ise biz 6 günü karakoldaydik artık aile içi şiddet bürosunda çalışanlarla kanka olmuştuk olay bu raddedeydi her seferinde ifadeler mahkemeler ama sonuç ertesi gün yine aynı olurdu
Hiç profesyonel destek aldınız mı? Elim ayağım titredi okurken.

Yaşadığınız süreç çok zor. Bunu tek başınıza atlatamayabilirsiniz, psikolojik destek alsanız ? Çünkü burda önüne bak, geçmişi bırak, şunu yap bunu yap dememiz etkili olmayacak. Yaşadığınız travmayi en fazla hayal edebiliriz. Uzman size yardımcı olacaktır. Dilerim bundan sonra geçmişi unutturacak kadar güzel günleriniz olur.

Bazı insanlar böyle ne yazık ki. Çocuğu dâhi olsa karşıdakinin ne hissettiği umurlarında değil. acı çektirmek ten haz alıyorlar.

Anneniz olacak dişi psikopat diğer kardeşlerinize de böyle şiddet uygular mıydı?

Kaç yaşındasınız? Şimdi ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz, işiniz var mı? Ailenizle görüşüyor musunuz?
Büyük travmalar yaşamışsınız, etkilerinin sürmesi normal. Destek aldınız mı hiç?
28 yaşındayım mesleğim var henüz yeni bir işe girdim çok şükür hersey yolunda hayır görüşülmuyor destek girişimde bulundum ama yapmadım devamını getiremedim sanırım ilk olarak burdan başlamam lazım

Hiç profesyonel destek aldınız mı? Elim ayağım titredi okurken.
Bu yoruma güldüm yani yanlış anlamayın size değil bu yazdıklarım pastanın çok ama çok küçük bir dilimi de o yüzden yani bizim rutinimiz buydu o evdeyken sizler nasıl günde 3 öğün yemek yiyerek buyuduyseniz bizde dayak yiyerek büyüdük:)

28 yaşındayım mesleğim var henüz yeni bir işe girdim çok şükür hersey yolunda hayır görüşülmuyor destek girişimde bulundum ama yapmadım devamını getiremedim sanırım ilk olarak burdan başlamam lazım
Mesleğiniz olmasına sevindim, işiniz de inşallah iyi devam eder.
Destek kısmı çok önemli, bence de oradan başlamak lazım. Bi anda sıfırlanmak, birden iyileşmek mümkün değil ne yazık ki, peşini bırakmamak ve şifa aramak gerekiyor.

Bazı insanlar böyle ne yazık ki. Çocuğu dâhi olsa karşıdakinin ne hissettiği umurlarında değil. acı çektirmek ten haz alıyorlar.

Anneniz olacak dişi psikopat diğer kardeşlerinize de böyle şiddet uygular mıydı?
Evet bir kız kardeşim var uyuşturucu bağımlısı geçenlerde intihar etti 3. Kattan aşağıya attı kendisini tabi bir çok kez intihar girişimlerinde bulundu fakat bu sefer ki biraz riskliydi bir çok yeri kırıldı ameliyatlar vs

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Sımsıkı sarılmak, geçti artık demek isterdim...

Mutlaka bir uzmandan destek alın. Umarım bir gün kendinizi çok daha iyi hissedersiniz...

Şimdi ne durumdasınız?
Anne baba ile görüşmeye devam ediyor musunuz?
Medeni durumunuz ne?
Çalışıyor musunuz?
Yardım almalısınız geçmişten kopmak zor ama anı yaşamak için bunu yapmalısınız
Evet çalışıyorum çok şükür sonunda güzel bir işe kavuştum henüz çok yeni olmasına rağmen çok mutluyum isimde aile ile görüşülmuyor medeni durum ise çocuk yaşta yapılmış bir evlilik ve boşanma durumu

Bu yoruma güldüm yani yanlış anlamayın size değil bu yazdıklarım pastanın çok ama çok küçük bir dilimi de o yüzden yani bizim rutinimiz buydu o evdeyken sizler nasıl günde 3 öğün yemek yiyerek buyuduyseniz bizde dayak yiyerek büyüdük:)
Keşke acınızı bir nebze de olsa hafifletebilecek birşeyler yazabilseydim. İnanın çok üzgünüm 😔

Şu yorumun sonuna koyabildiğiniz gülücük ifadesinden sonra bu durumun sizin psikolojinizi mahvettiğini alenen görmüş durumdayım. Böyle korkunç bir şeyi gülücük koyarak yazabilecek durumdaysanız yardım almak için neyi beklediğinizi sormak istiyorum?

Lütfen psikolojik tedavi görün. Yorum yazma şekliniz bile korkutucu geldi.

Seçtiğiniz üye ismi, iyileşmek isteyen birinin umudunu barındırıyor en azından.🍀
Uzman yardımı ile, dilerim bundan sonraki hayatınız için kendinize şevkatle yaklaşır ve kendi iyiliğinizi düşünürsünüz. Bu güne kadar en yakın bildiğiniz anne bile düşünmemiş çünkü.
Bazen hayat böyledir, sağ elinizle sol elinizden tutup, kendinizi düştüğünüz yerden kaldırmanız gerekir.
Bunlar neden yaşandı hiçbirimiz bilemeyiz. Dna'mızda taşıdığımız, hayatımıza asırlar önceki nesillerden sirayet eden birçok travma var. Hangisi hangi karma nedeniyle bizi ne denli etkiliyor bilemeyiz.
Ama çözüm arayabiliriz. Dilerim yolunuz hep aydınlık olsun.
Bundan sonra kendi anneniz, kendi dostunuz, kendi koruyucu meleğiniz sadece sizsiniz. Nasıl sevilmek istiyorsanız, öyle sevin kendinizi. İncinen yerleriniz şifa bulsun. 💕

Herkesin bir hikayesi var .bazilari cok cok üzücü ama artik kendinize üzülmeyin geçmiş gecmiste kalmali ailenizle görüşmeyin derim.imkanlar doğrultusunda bol bol terapi alin .artik bundan sonrasi sizin icin guzel olur umarim ❤❤❤

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Sımsıkı sarılmak, geçti artık demek isterdim...

Mutlaka bir uzmandan destek alın. Umarım bir gün kendinizi çok daha iyi hissedersiniz...
Çok teşekkür ederim yani benim konu acmam da ki sebep şuydu şuan hayatımı yoluna koydum herseyim var ama dediğim gibi o dayaklar esnasında edilen laflar karakolda ki bagrislar saçlarımın yerleri silmesi vs vs sürekli bu anları düşünüyorum

Şu yorumun sonuna koyabildiğiniz gülücük ifadesinden sonra bu durumun sizin psikolojinizi mahvettiğini alenen görmüş durumdayım. Böyle korkunç bir şeyi gülücük koyarak yazabilecek durumdaysanız yardım almak için neyi beklediğinizi sormak istiyorum?

Lütfen psikolojik tedavi görün. Yorum yazma şekliniz bile korkutucu geldi.
o ifade acı bir gülümsemedir. yazım ya da anlatım şekli korkutucu değil trajediyi anlatıyor

destek alacaksınız. yapacağınız başka bir şey yok maalesef

Back
X