Geçmişi unutmak mümkün mü

Angela

Corpse Bride
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1.459
1.540
63
44
İnsan bu ya geçmişte yaşadığı şeyleri unutamıyor peki kötü de olsa ayrıldığınız kişiyi unutamadığınız oldumu mantık çerçevesinde ayrılmanız gerekiyordu ayrıldınız peki neden olur olmadık zamanlarda aklınıza gelir keşke her şey çok farklı olsaydı dediğiniz oldumu ilişkilerdeki keşkeleri açıklayalım ne dersiniz belkide bilinçaltımız bizimle oyun oynuyor mantıkmı ağır basıyor duygular mı yoksa kader mi karma bir bakış açısı yakalayalım herkes özgürce fikirlerini sunsun belki de birbirimize ışık tutacağız gelecek eleştirilerden korkmadan açık ve net yorumları bekliyorum

Umursamadığında unutursun veya bunadığında ;)

Umursamadığında unutursun veya bunadığında :KK66:
Cevabınız biraz absürt olmuş her yaşlı bunamıyor bu da var ben genel olarak bu tür durumları yaşayanlar varmı nasıl hissettiler ve bunu aşabildilermi bu bilinçaltında gizli yatan keşkelerden mi kaynaklanır bunu öğrenmek istemiştim 😉

Cevabınız biraz absürt olmuş her yaşlı bunamıyor bu da var ben genel olarak bu tür durumları yaşayanlar varmı nasıl hissettiler ve bunu aşabildilermi bu bilinçaltında gizli yatan keşkelerden mi kaynaklanır bunu öğrenmek istemiştim 😉
Mizah.. :)

Kötüyü düşünmezsen unutmak istersen, bir dönem aklına gelir AA bak unutmuş dersin! Tamamen akıl oyunu zihnin yoğunluğuna bağlı... Ama unutamazsın. Kimse geçmişinden kaçamaz ki neden kaçsın? Şöyle düşün, bugün seni sen yapan o geçmişteki hata adı altında yaptığın tecrübelerin. Her biri sana ders olmalı iyi veya kötü!

Kötüyü düşünmezsen unutmak istersen, bir dönem aklına gelir AA bak unutmuş dersin! Tamamen akıl oyunu zihnin yoğunluğuna bağlı... Ama unutamazsın. Kimse geçmişinden kaçamaz ki neden kaçsın? Şöyle düşün, bugün seni sen yapan o geçmişteki hata adı altında yaptığın tecrübelerin. Her biri sana ders olmalı iyi veya kötü!
Süper bir yorum çok bilgilendirici farklı bir bakış açısı teşekkürler

Unutmak derken; insan sevmiyor bir sure sonra sevgi bitiyor , yerine baskasi geliyor elbet ama neden gecmisini unutsun ki.
23 yasindayim 5 senelik iliskim var :)
Bundan once dahaa coook kucukken yengemin yegenine vurulmustum :) kan bagi falan yok tabi.
Baya sevdim o yasta degisik oluyor tabi cocuguz tabi birbirimizi gormek icin ugrasirdik falan filan sonra dedim ki olmaz cok seviyorum ama olmaz yani.
Ailece yengemle gorusmuyoruz cunku ilerde sorun yasayacagimiz asikar.
Taaa o zaman belliydi onun okumayacagi mantiigima uymuyordu babasinin isini devralmasi ne kadar maddi durumlari iyi olursa olsun. Olmadi kisacasii.
Simdi cok mutluyum seviyorum,seviliyorum.
Ama o zaman yaptigim seyleri de gulerek hatirliyorum. Olmamasi gerekti, olmadi.
Dunyanin en aci duygusunu yasiyor zannediyor insan o yasta ama guzeldi :)

Unutmak derken; insan sevmiyor bir sure sonra sevgi bitiyor , yerine baskasi geliyor elbet ama neden gecmisini unutsun ki.
23 yasindayim 5 senelik iliskim var :)
Bundan once dahaa coook kucukken yengemin yegenine vurulmustum :) kan bagi falan yok tabi.
Baya sevdim o yasta degisik oluyor tabi cocuguz tabi birbirimizi gormek icin ugrasirdik falan filan sonra dedim ki olmaz cok seviyorum ama olmaz yani.
Ailece yengemle gorusmuyoruz cunku ilerde sorun yasayacagimiz asikar.
Taaa o zaman belliydi onun okumayacagi mantiigima uymuyordu babasinin isini devralmasi ne kadar maddi durumlari iyi olursa olsun. Olmadi kisacasii.
Simdi cok mutluyum seviyorum,seviliyorum.
Ama o zaman yaptigim seyleri de gulerek hatirliyorum. Olmamasi gerekti, olmadi.
Dunyanin en aci duygusunu yasiyor zannediyor insan o yasta ama guzeldi :)
Yaşınız itibariyle çok tecrübeniz yok hayatın başındasınız en büyük şans evlenmemişsiniz doğru bir karar ben de kızların orta yaşta evlenmesi gerektiği kanısındayım mutluluklar

Geçmişimi affediyorum ileri bakıyorum diyerek ama kesin kararlı olun.

Back
X