Herkese merhaba,
Rahatsız edici bir konu olacak şimdiden özür dilerim..
Bundan yaklaşık 2 sene önce bir ilişkim oldu. 1,5 sene kadar sürdü.
Toydum, çok ilişkim olmamıştı ve kendime güvenim hiç yoktu.. Belki hala öyle ama... uğraşıyorum.
İlişkimiz hiç iyi gitmiyordu onu sevmiyordum ama yalnızlıktan korktuğum için, tüm arkadaşlarımın da sevgilisi var diye devam ettim.
Evet saçma.. Bugün olsa yapmam.
Daha sonra bir gün, twitterdan eski kız arkadaşını arattığını gördüm nedense çok içime oturdu kız onu aldatmış,
çok öfke doluydu ona... Ben de ilişkiyi bitirdim. Ertesi gün eskiden görüştüğüm biriyle görüştüm... Çok hırslanmıştım.
Hataydı, bugün olsa yine yapmam. Daha sonra kendisi bir şekilde bunu öğrendi, (detay yazmıyorum ama telefonuma sızmış,konu uzun olmasın diye)
Olduğum yeri arkadaşımdan öğrenip gelmiş, fiziksel bir kavgaya dönüştü malesef 1 gün önce ayrılmış olsak da aldattığımı söyledi, küfürler gırla... Hatta malesef öyle ki,
kulak zarım zarar görmüştü.En yakın arkadaşıma yazıp iftiralar attı bana. Kendisi ile engelleştik konuşmadık hiç.
Benim o günden sonra konuştuğum hiç kimseyle ilişkim yürümedi. Hep su sebeplerden bitti. Yüzüm gülmedi... Kendimi suçluyorum, birini üzdüm,
karşılığı bu diye.
Diyorum ki, kul hakkı mı yedim? Helallik isteyemem asla helal etmez... Enerjimi mi tıkadım? Dua ediyorum, bağ kesme meditasyonları yapıyorum ama
içimdeki ağırlığı atamadım.
Çok özür dilerim herkesten uzun konum için. Keşke yaşanmasaydı bugünkü aklımla asla yapmam ama bir öneriniz var mı?
Geçmişten kopamıyorum...