geçmişim, kul hakkı

Affetmek istiyorum olanlardan kopmak icin. Ama affederken onu iyi dusunemiyorum sinirleniyorum, nasil ustesinden gelebilirim? Berbat biriydi s.... lanrt olsun ona hayatimda yok desem affetmis sayilabilir miyim,iyi dusunemiyorum cunku

Öyle olmaz.
Bildiğim kadarıyla lanet falan gibi olumsuz kelimeler kullanmayacaksın.
Gönülden sakin bir affedisle uğurlamak gerekiyor diyorlar.

Yaşadıklarımı kabulleniyor.
Onu ve kendimi affediyorum.
Ikimiz için de mutluluk diliyorum..

Gibi bir şey galiba..

Çok okudum bÖyle şeyler ama ben uygulayamadım.

Çok tarzım değil:(
Burnum b.kta yasamaya devam işte.. :)

Ne helalligi yahu?
Ayrildiktan sonra istedigini yaparsin.
Hemen ertesi gün baskasiyla görüsmen kendine karsi yaptigin saygisizlik olur en fazla. Kendinden helallik iste sana fiziksel siddet uygulayan birinden degil.
Bag mag da yok aranizda. Kendini sev kendini affet seni döven biriyle görüsüp kendi günahina girdigin üstelik kendini sucladigin icin kafi.

Öyle olmaz.
Bildiğim kadarıyla lanet falan gibi olumsuz kelimeler kullanmayacaksın.
Gönülden sakin bir affedisle uğurlamak gerekiyor diyorlar.

Yaşadıklarımı kabulleniyor.
Onu ve kendimi affediyorum.
Ikimiz için de mutluluk diliyorum..

Gibi bir şey galiba..

Çok okudum bÖyle şeyler ama ben uygulayamadım.

Çok tarzım değil:KK43:
Burnum b.kta yasamaya devam işte.. :)
Tesekkur ederim ilginiz icin, bence burnum b.kta yasamaya devam demeyelim... bundan sonra en cok kendimizi sevelim, demeyin oyle.. kendinize asik olun, bundan sonra ben de oyle yapacagim, kimse ama kimse bizden onemli degil artik

Adam kulak zarını patlatmış asıl onun kötü hissetmesi gerekiyor hakkına girdim diye.

Bence aldatmamissiniz siz kendiniz bunu hata gorurseniz bunu size hatırlatacak insanlar karsiniza cikar o bagi kendiniz içinizde koparmadikca istediginiz kadar bag kesme meditasyonu yapin ise yaramaz önce kendiniz inanmalisiniz
Erkekler ayrildiktan sonra yemedikleri halt kalmaz "ama ayrılmıştık" diye kendilerini hak gorurler kadin aynisini yapsa "namussuz" diye yaftalanir!
Siz kendinize neyi hak gorurseniz insanlar da size bunu hak görür
Bitirin atin artik gecmisi geçmişte bırakıp önümüze bakin.
Illa bir ilişkim olsun diye dusunmeden kendinizle de barisik/mutlu olmayi öğrenin zaten siz mutluyken karsiniza da sizi mutlu edecek kisi de çıkacaktır

teknik olarak ayrılmışsınız, 5 dakika bile geçmiş olsa artık üzerinizde herhangi bir tasarrufu yok, aldatma diye adlandırmanız çok ilginç, hele hele oradan yola çıkıp kul hakkına kadar gitmişsiniz. Kul hakkı için onun sizi gerçekten sevmesi, sizin için fedakarlıklar yapması lazımdı. Eski kız arkadaşını arattığı yetmiyormuş gibi bununla ilgili çıkan kavgada hemen sizi gözden çıkarmış. sizin sorununuz sizsiniz, başkası değil. Helallik istemek de aslında duygularınızı çok aşırı uçlarda yaşadığınızı gösteriyor

güzel ve huzurlu yaşamak için bir erkeğe ihtiyacınız yok
kendinize döndüğünüzde o size gelecek zaten
onu da affedin, o karakterle çok mutlu olamayacağı için ona acıyın, Allah onun da sizin de yardımcısı olsun deyin geçin, önünüze bakın

Senin degil de onun senden helallik istemesi gerekmez mi? Gonlu, aklı baskasinda iken seninle berabermis. Ustune bir de fiziksel siddet uygulamis...
Hayatinda kimse olmamasinin onunla alakasi oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa bizleri aldatan adamlarin hayatinda da hersey ters giderdi, eski esim de dahil.
Her sevgili oldugun kisiyle evleneceksin diye birsey yok ki....neden boyle dusunuyorsun anlamiyorum..

Affetmek istiyorum olanlardan kopmak icin. Ama affederken onu iyi dusunemiyorum sinirleniyorum, nasil ustesinden gelebilirim? Berbat biriydi s.... lanrt olsun ona hayatimda yok desem affetmis sayilabilir miyim,iyi dusunemiyorum cunku

Affettiğin şey karşındaki kişi değil.
Yaşadığın olay.
Şunu düşünmelisin "Evet kötü şeyler oldu, ama ben bu konudan şu şu dersleri aldım, bu dersler bana bunları kattı, hayatımın bir noktasında zaten bu dersleri almak için bunu ya da benzeri bir olayı yaşayacaktım ve daha kötü bir zamanıma gelip beni daha kötü etkileyebilirdi. Geçti gitti. Artık kendimi de yaşananları da affediyorum ve hayatıma devam ediyorum. Hayatımda yeni deneyimlere aç ve hazırım."

Back
X