• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişimde takılı kaldım

hz havva ve hz adem bile hata etmiş cennetten kovulmuslar cennetteki ucsuz bucaksız agac arasından yasaklıya el uzatmıslar seytan akıllarına girmiş.

insan hata yapar yaptıklarının kötü oldugunu bilip pişman olmak iyi birsey.ama cakılı kalma. eger hatandan ders almamıs olsaydın su an aynı seyleri yasardın. esin sana bunları hatırlatırsa hatalarım Allah ile benim aramda de.

Yine cinsel performansinin berbat oldugunu bilip benden onceki nasildi acaba diyen dusunen beyni orumcek baglamis, ben her halti yerim aman karim bakire olsun temali vasat bir turk erkegi :kusmuk:Siz yasadiklarinizin arkadasinda durup gecmisim seni ilgilendirmez diye tepki vermediginiz icin boyle olmus durumlar. Benim de bekaret takintili opusmeyi bilmeyen vasat eski erkek arkadasim ondan onceki sorgulamaya calisirdi sorduguna pisman edip aglattigimi bilirim. Taviz vermeyin lutfen sanane benim gecmisim beni baglar muneccin miyim ben derdim ben olsam. O bakire gecinen cogu kadin da mutlaka evlenmeden once bir sey yasiyor zaten asla inanmiyorum hicbirine. Kendim de bakir erkek istemem tecrubeli olsun biraz katlanamiyorum dandik opusmelere sahte namus sozcuklerine

Back