- 4 Ekim 2013
- 419
- 473
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilaçların etki etmesi en az 6 aylık bir kullanımı gerektirir.düzenli kullandın mı?Ben 40 yaşındayım iki bucuk aylık bebeğim var.hayatımda o kadar çok hatalar yaptım o kadar dertler yaşadım ki majör depresyon geçirdim.tam düzeldim iyilestim derken yine cok buyuk bir hata yaptım.ani bir kararla da evlendim.hemen hamile kaldım bile isteye.unutmak istiyordum bir sunger cektim herseye.hamileliğimin başlarında da hormonal değişimden nüksetti depresyonum.o kadarki dr.larım kar zarar dengesi kurarak bu halimin bebeğe daha cok zarar verecegi sonucuna ulaşıp ilaç tedavisi başlattılar.zaman zaman pişmanlık ve nasıl yaparım diye yokluyor.ama bebeğim var artık ona bakıp iyilesiyorum.Gittim ama aldığım ilaçlar beni daha da hayattan soğuttu.
Ne güzel yazmışsınızAblacığım tevbe ki senin gelmişini geçmişini amel defterinden dahi silebilecek bir nimet, tek kurtuluşumuz da Rabbimizin merhametidir :) Düşün ki senin şuan pişman olman dahi bir kefarettir düşün ki öyle bir kapı ki önünde yattığımız ümitsizlik yok. Vahşi'yi canavardan hz. Vahşi makamına yükseltip sahabe efendimiz yapan tevbe inan bana seni belki Evliyâ yapar :) Öyle bir durum ki... Rabbimiz hatasızlık beklemiyor bizden. Hata yapıp pişmanlık bekliyor, yeniden kendisine dönmemizi istiyor. "Ya Rabbi! Sen istemezsen gidecek yerim yok. Yine Sana gelirim!" dememizi istiyor Rabbimiz, tam sadakat tam teslimiyet.. Bunu yapacağından zerre-i miskal şüphem yok ablam ben sana inanıyorum. Bu yazdığın hislere sahip biri -maşaAllah- tertemiz vicdana, sadakate ve imana sahiptir, biliyorum. Bir olay anlatmak istiyorum burada..
"Hz.Musa (a.s), Tur'a dağına çıkarken,yolunu bir zat kesmiş ve demiş ki;
"Ey Musa, içimi kasıp kavuran bir soru var ki,cevabını bilmezsem bana hiç rahat yoktur.Lütfen Rabbi'ne arz et ki; ''ben Cennetlik mi Cehennemlik miyim.?''
Adamın ısrarı üzerine,Hz.Musa
"peki" demiş,"sorarım..."
Dönüşte ,adamcağızı büyük bir merak içinde bekler bulmuş..
Hz.Musa:
"-Rabbim buyurdu ki, söyle o kuluma..."
Adam birden canlanmış,heyecanlanmış ve bir çığlık atmış:
"-Söyleme Ya Musa!..gerisini söyleme!!!
Sen şunu söyle; Rabbim bana aynen böyle dedi mi..Rabbim bana,"söyle o kuluma" dedi mi??? Rabbim bana "KULUM" dedi mi?..."
Hz.Musa:
"-Evet ,böyle dedi," deyince bu Zat tekrarlamış:
-Öyleyse gerisini söyleme Ya Musa!
Madem ki, Rabbim bana kulum demiş..Beni ister Cennetine,ister
Cehennemine atsın, mühim değil.."
Ve neşe içinde, adeta oynayarak çekilip gitmiş..
Onun bu tavrı üzerine de Rabbimiz artık Cennetlik bir kul
olduğunu bildirmiş..
"Madem ki benim kulluğumu böylesine başına tac etti ve şeref
bildi,öyleyse o artık Cennetlik bir kulumdur..."
Rabbimiz kul olmamızı istiyor... Sen yeter ki iste ablam de ki "Allâh'ım ben günahkârım evet ben çok hata yapıyorum bilerek ve bilmeyerek ama ben yine de yalnız sana kulum ancak Seni Rab biliyorum" . Inan bana Rabbimiz istediğinde zaten verir istemediğinde de cömertliğinin şanından verir. Aç bir gece kalbini, her şeyi bilen duyan gören Rabbimize bir de sen dök içini.. Pişmanım de için yana yana ablam sen yeter ki Rabbimize yönel ablam. Ben mesela anlatıyorum yine de olanı biteni.. Elbette biliyorum ki 18 bin âlemîn ve içindekilerin ve dışındakilerin her şeyiin Yaratıcısı elbette biliyor benim yaşadıklarımı yaptıklarımı hem de benden iyi biliyor... Ama ablam bana, bize bahşetmiş böyle bir lütfu istediğim zaman gece gündüz her saniye Rabbimle konuşmak hakkım var benim neden kullanmayayım? Neden yaratılanlarla boş beleş muhabbetler etmeye vakit bulurken Yaradan'a ömür adı altında yıllarımı ayırmayayım? Herkesin ortasında ama herkesten gizli konuş Rabbimizle ablam. Bizim çok büyük hadsiz hudutsuz günahlarımız varsa O'nun sonsuz yüce merhameti var,Elhamdülillah. Ve bil ki sen ona temiz bir sadık bir kalple gidersen haşa Rabbimiz seni zayi edecek değil.
Verilebilecek en güzel cvpti..Ablacığım tevbe ki senin gelmişini geçmişini amel defterinden dahi silebilecek bir nimet, tek kurtuluşumuz da Rabbimizin merhametidir :) Düşün ki senin şuan pişman olman dahi bir kefarettir düşün ki öyle bir kapı ki önünde yattığımız ümitsizlik yok. Vahşi'yi canavardan hz. Vahşi makamına yükseltip sahabe efendimiz yapan tevbe inan bana seni belki Evliyâ yapar :) Öyle bir durum ki... Rabbimiz hatasızlık beklemiyor bizden. Hata yapıp pişmanlık bekliyor, yeniden kendisine dönmemizi istiyor. "Ya Rabbi! Sen istemezsen gidecek yerim yok. Yine Sana gelirim!" dememizi istiyor Rabbimiz, tam sadakat tam teslimiyet.. Bunu yapacağından zerre-i miskal şüphem yok ablam ben sana inanıyorum. Bu yazdığın hislere sahip biri -maşaAllah- tertemiz vicdana, sadakate ve imana sahiptir, biliyorum. Bir olay anlatmak istiyorum burada..
"Ey Musa, içimi kasıp kavuran bir soru var ki,cevabını bilmezsem bana hiç rahat yoktur.Lütfen Rabbi'ne arz et ki; ''ben Cennetlik mi Cehennemlik miyim.?''
Hz.Musa:
Sen şunu söyle; Rabbim bana aynen böyle dedi mi..Rabbim bana,"söyle o kuluma" dedi mi??? Rabbim bana "KULUM" dedi mi?..."
Hz.Musa:
olduğunu bildirmiş..
Rabbimiz kul olmamızı istiyor... Sen yeter ki iste ablam de ki "Allâh'ım ben günahkârım evet ben çok hata yapıyorum bilerek ve bilmeyerek ama ben yine de yalnız sana kulum ancak Seni Rab biliyorum" . Inan bana Rabbimiz istediğinde zaten verir istemediğinde de cömertliğinin şanından verir. Aç bir gece kalbini, her şeyi bilen duyan gören Rabbimize bir de sen dök içini.. Pişmanım de için yana yana ablam sen yeter ki Rabbimize yönel ablam. Ben mesela anlatıyorum yine de olanı biteni.. Elbette biliyorum ki 18 bin âlemîn ve içindekilerin ve dışındakilerin her şeyiin Yaratıcısı elbette biliyor benim yaşadıklarımı yaptıklarımı hem de benden iyi biliyor... Ama ablam bana, bize bahşetmiş böyle bir lütfu istediğim zaman gece gündüz her saniye Rabbimle konuşmak hakkım var benim neden kullanmayayım? Neden yaratılanlarla boş beleş muhabbetler etmeye vakit bulurken Yaradan'a ömür adı altında yıllarımı ayırmayayım? Herkesin ortasında ama herkesten gizli konuş Rabbimizle ablam. Bizim çok büyük hadsiz hudutsuz günahlarımız varsa O'nun sonsuz yüce merhameti var,Elhamdülillah. Ve bil ki sen ona temiz bir sadık bir kalple gidersen haşa Rabbimiz seni zayi edecek değil.
Canim cok sağol peki bebeğin hayata tutunmanı daha kolaylaştırdı mi? Doğduktan sonra sen de yeniden doğmuş gibi hissettin mi? Cunku hayat değiştiren bir başlangıç BebekIlaçların etki etmesi en az 6 aylık bir kullanımı gerektirir.düzenli kullandın mı?Ben 40 yaşındayım iki bucuk aylık bebeğim var.hayatımda o kadar çok hatalar yaptım o kadar dertler yaşadım ki majör depresyon geçirdim.tam düzeldim iyilestim derken yine cok buyuk bir hata yaptım.ani bir kararla da evlendim.hemen hamile kaldım bile isteye.unutmak istiyordum bir sunger cektim herseye.hamileliğimin başlarında da hormonal değişimden nüksetti depresyonum.o kadarki dr.larım kar zarar dengesi kurarak bu halimin bebeğe daha cok zarar verecegi sonucuna ulaşıp ilaç tedavisi başlattılar.zaman zaman pişmanlık ve nasıl yaparım diye yokluyor.ama bebeğim var artık ona bakıp iyilesiyorum.
Bir söz var:geçmişi unutan iyileşir.unutmaktan başka caremiz yok
Canim benim ne güzel yazmışsın zaten rabbimin merhametinden şüphem yok bazen kendi basıma bile utanıyorum biliyorum o cok bağışlayıcı ama beni bir kulun yargılamaya hakkı yok bu beni daha cok gunaha sokuyor öfkelendirip. Belki bu da benim imtihanimdirAblacığım tevbe ki senin gelmişini geçmişini amel defterinden dahi silebilecek bir nimet, tek kurtuluşumuz da Rabbimizin merhametidir :) Düşün ki senin şuan pişman olman dahi bir kefarettir düşün ki öyle bir kapı ki önünde yattığımız ümitsizlik yok. Vahşi'yi canavardan hz. Vahşi makamına yükseltip sahabe efendimiz yapan tevbe inan bana seni belki Evliyâ yapar :) Öyle bir durum ki... Rabbimiz hatasızlık beklemiyor bizden. Hata yapıp pişmanlık bekliyor, yeniden kendisine dönmemizi istiyor. "Ya Rabbi! Sen istemezsen gidecek yerim yok. Yine Sana gelirim!" dememizi istiyor Rabbimiz, tam sadakat tam teslimiyet.. Bunu yapacağından zerre-i miskal şüphem yok ablam ben sana inanıyorum. Bu yazdığın hislere sahip biri -maşaAllah- tertemiz vicdana, sadakate ve imana sahiptir, biliyorum. Bir olay anlatmak istiyorum burada..
Hz.Musa:
Hz.Musa:
olduğunu bildirmiş..
Iki buçuk aydır evdeyim.iki günden fazla duramazdım normalde.hele ki hastalık zamanı hiç giremezdim.oğlum doğduğundan beri evdeyim.ve gündüzleri hiç uyumamasına rağmen 24 saat kucağımda hicbir iş yaptırmamasına rağmen sabırla sevgiyle bakıyorum ona.hep ölmeyi düşünürdüm,simdiyse uzun ömür istiyorum Allahtan.bana muhtaç hep beni isteyen bi canlı bi insan.şimdi agulara da başladı tadindan yenmiyor valla.herşeyin herkesin önünde,apayrı hatta gerçek aşk o.beni küllerimden doğurdu.Canim cok sağol peki bebeğin hayata tutunmanı daha kolaylaştırdı mi? Doğduktan sonra sen de yeniden doğmuş gibi hissettin mi? Cunku hayat değiştiren bir başlangıç Bebek
Cok sevindim :) bende bana ugur getireceğine inanıyorum. Rüyamda bile görsem cok Mutlu oluyorum gercegi de öyle yapar insallah.Iki buçuk aydır evdeyim.iki günden fazla duramazdım normalde.hele ki hastalık zamanı hiç giremezdim.oğlum doğduğundan beri evdeyim.ve gündüzleri hiç uyumamasına rağmen 24 saat kucağımda hicbir iş yaptırmamasına rağmen sabırla sevgiyle bakıyorum ona.hep ölmeyi düşünürdüm,simdiyse uzun ömür istiyorum Allahtan.bana muhtaç hep beni isteyen bi canlı bi insan.şimdi agulara da başladı tadindan yenmiyor valla.herşeyin herkesin önünde,apayrı hatta gerçek aşk o.beni küllerimden doğurdu.
Ooooo rüyanda görüyor ve seviniyorsan hele doğduğunda herşeyin boş olduğunu göreceksin.ben rahatsızdım hamileliğimde.sevinemedim bile yavruma.bak gör nasıl iyi gelecek kuzun sana.Cok sevindim :) bende bana ugur getireceğine inanıyorum. Rüyamda bile görsem cok Mutlu oluyorum gercegi de öyle yapar insallah.
İnsallah canim rüyamdaki hisler bile güzeldi.Ooooo rüyanda görüyor ve seviniyorsan hele doğduğunda herşeyin boş olduğunu göreceksin.ben rahatsızdım hamileliğimde.sevinemedim bile yavruma.bak gör nasıl iyi gelecek kuzun sana.