- 6 Ekim 2016
- 286
- 72
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçları gecen yıl bıraktım bir sure kullandıktan sonra canim. Aslında aylarca kullandım yanı ama olmadı.Antidepresana başladıysanız ilk 15 gün alışma evresidir o süre içinde daha kötü yapar insanı. Ne kadar oldu ilaca başlayalı?
Maalesef sevgili olma amaçlı tanışma olmadığı icin başlarda farklı şekilde şahit oldu yaşadığım sürece. Ama sevdi bir daha vazgeçemedi, sonradan da patladı zamanla.Bu pişmanlıkların herneyse bilmiyorum ama eşin bilmek zorunda miydi bizi rabbim affetsin önce o affettikten sonra kime ne
Ya bu tür ilaçları bir anda bırakmak ve bir anda başlamak yanlış. İnsanın dengesini daha çok bozuyorlar. Bana da doktor ilaç vermişti ilk günler daha beter oldum ve iki haftalık süreç bitince daha yüksek ilaca geçmeyi reddettim. İlaçlardan medet ummayacağım kendi kendimi iyileştireceğim dedim! Ve bence daha iyi oldu.. İlaç kesinlikle çözüm değil insan kendi kendini iyileştirmeli..İlaçları gecen yıl bıraktım bir sure kullandıktan sonra canim. Aslında aylarca kullandım yanı ama olmadı.
Evet ilacın cozum olduğuna bende inanmıyorum o yüzden bıraktım bendeYa bu tür ilaçları bir anda bırakmak ve bir anda başlamak yanlış. İnsanın dengesini daha çok bozuyorlar. Bana da doktor ilaç vermişti ilk günler daha beter oldum ve iki haftalık süreç bitince daha yüksek ilaca geçmeyi reddettim. İlaçlardan medet ummayacağım kendi kendimi iyileştireceğim dedim! Ve bence daha iyi oldu.. İlaç kesinlikle çözüm değil insan kendi kendini iyileştirmeli..
Kaybettiğimi biliyor zaten bu da onu iki kat kahrediyor iki ara bir dereye sıkıştırdı kendini. Cok konuştum cok anlattım şimdi sadece bekliyorum ne kadar sürecek bu sessizliği. Belki beni şaşırtır da iyileşebilirim bende. İnsan gerçekten saygısını sonuna dek yitiriyor ve ne yüzüne bakmak istiyor nede konuşmak.Ve ayrıca, eşinin, senin geçmişinde yaptığın hatalarını yüzüne vurmasına asla izin verme! Böyle insana ne saygı duyulur ne değeri kalır ya kendine yapıyor yani. Bence otur konuş. Hatalarımı yüzüme vurman seni basitleştirir de sonuçta ben ders almışım ve tekrarlamamışım adı üstünde hata. Ama en büyük hatayı sen yapıyorsun de. Ve böyle devam edersen sana olan saygımı da sevgimi de kaybederim de..
Evet anlıyorum sizi.. Bakın iyileşmenizi ona bağlamayın neden böyle yapıyorsunuz? Siz sonuçta hatalarınızın farkına vardınız ve pişman oldunuz. Bunları daha düşünmek sürekli hatırlamak dile dökmek kimseye bir şey kazandırmayacak. Neden bugünü ve ileriyi düşünmüyorsunuz? Geçmiş adı üstünde GEÇMİŞ GİTMİŞ..Kaybettiğimi biliyor zaten bu da onu iki kat kahrediyor iki ara bir dereye sıkıştırdı kendini. Cok konuştum cok anlattım şimdi sadece bekliyorum ne kadar sürecek bu sessizliği. Belki beni şaşırtır da iyileşebilirim bende. İnsan gerçekten saygısını sonuna dek yitiriyor ve ne yüzüne bakmak istiyor nede konuşmak.
Canim Ayrılık adımını atarsam evet başta zorlansam da daha hızlı iyileşirim ama su anki durumuna bakarak içimde bir beklenti oluştu o yüzden bekliyorum. Ama basa sararsa ayrılıktan baska çare yok cunku ben çocuğum var ayrılamam diyenlerden değilim.Evet anlıyorum sizi.. Bakın iyileşmenizi ona bağlamayın neden böyle yapıyorsunuz? Siz sonuçta hatalarınızın farkına vardınız ve pişman oldunuz. Bunları daha düşünmek sürekli hatırlamak dile dökmek kimseye bir şey kazandırmayacak. Neden bugünü ve ileriyi düşünmüyorsunuz? Geçmiş adı üstünde GEÇMİŞ GİTMİŞ..
İyileşmeniz kocanızın elinde değil sizin elinizde. Sonuçta o sizi böyle kabul edip evlenmiş lafını yapması terbiyesizliktir.
Canım ben zaten ayrılık adımı at demedim bence de ona biraz zaman tanı ve düzelmesini bekle. Ama sana demek istediğim iyileşmek vs kendini iyi hissetmek için onun bu konuları kapatmasını bekleme sen kendin içinde kapat. Onun dedikleriyle yeniden kendini suçlu hissetme..Canim Ayrılık adımını atarsam evet başta zorlansam da daha hızlı iyileşirim ama su anki durumuna bakarak içimde bir beklenti oluştu o yüzden bekliyorum. Ama basa sararsa ayrılıktan baska çare yok cunku ben çocuğum var ayrılamam diyenlerden değilim.
Cok haklısın iste umursamaz olmaya başladım son aralar ama su hormonlar aniden tüm dengemi alt üst ediyor. Bir hafta baska olacağım bakalım iç dünyamda ne kadar değişeceğim.Canım ben zaten ayrılık adımı at demedim bence de ona biraz zaman tanı ve düzelmesini bekle. Ama sana demek istediğim iyileşmek vs kendini iyi hissetmek için onun bu konuları kapatmasını bekleme sen kendin içinde kapat. Onun dedikleriyle yeniden kendini suçlu hissetme..
İçine kapanma sakın.. ve bence içinden gelmediği gibi değişik davranmaya çalışma nasıl olmak istiyorsan öyle ol.Cok haklısın iste umursamaz olmaya başladım son aralar ama su hormonlar aniden tüm dengemi alt üst ediyor. Bir hafta baska olacağım bakalım iç dünyamda ne kadar değişeceğim.
Teşekkür ederim ilgi ve alakan icin canim vakit ayırdin uzun uzun. elimden geleni yapacağım bana cok iyi geldi yazdıklarınız kızlar.İçine kapanma sakın.. ve bence içinden gelmediği gibi değişik davranmaya çalışma nasıl olmak istiyorsan öyle ol.
Çok stres olmamaya çalış bebişini düşün.
İçine kapanma sakın.. ve bence içinden gelmediği gibi değişik davranmaya çalışma nasıl olmak istiyorsan öyle ol.
Ne mutlu bize :) rica ederim, hoşça kal.Teşekkür ederim ilgi ve alakan icin canim vakit ayırdin uzun uzun. elimden geleni yapacağım bana cok iyi geldi yazdıklarınız kızlar.
Bunu da deneyeceğim bilinç altıma yerleşir belki teşekkürlerKendinize bile tekrarlayamadiginiz, hatirlamak istemediginiz herseyi kagida dokun.
Evet birgun oturun ve herseyi yazin, okuyun bununla karsilasin. Evet hatalar yaptim, genclikti, cahillikti, dusunemedim , bilemedim yaptim , pismanim ama artik gecti ve bunun bugunumu ,yarinimi, gelecegimi mahvetmesine izin vermicem. KENDIMI AFFEDIYORUM deyip o kagidi yakin.
Ve bu yuku ustunuzden atin. Artik kendinizi ve bebeginizi dusunun.
İlaçları gecen yıl bıraktım bir sure kullandıktan sonra canim. Aslında aylarca kullandım yanı ama olmadı.
:) o da biliyor gunahi sevabı da bizim saçma sapan bir kültürümüz var ya inancın önüne geçmiş. Herkes kendi kurmak istiyor mahkemeyi basına da geçip savcıyı oynuyor.