Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

Senden önce başkasıyla yatmadığı ne malum?? Erkeklerin zarı yok ya o Yüzden ne dese inancan mecbur.. Ben anlatmana karşı değilim yani sonra bir şekilde öğrense niye anlatmadın diyecek. önemli olan bunu anlattığında anlayışla karşılayabilecek adam gibi adam bulman..

offff. bu aralar cortladı bu mevzu. üç dört tane konu gördüm.

akılsız akılsız kızlarımız var valla üzülüyorum. siz niye böyle başınızı eğiyosunuz ki? kime ne ne yaptıysanız. anlatmayın ya ANLATMAYIN. bu kendini erkek sanan barzolar böyle böyle kıymete bindiriyolar kendilerini, size de ikinci el malmışsınız gibi muamele ediyolar. ama neden? siz izin veriyosunuz. vermeyin. illa anlatıcam diyosanız da tepki aldığınız zaman hemen ağlaya ağlaya özür dilemeyin. neyin özrüyse artık.

umarım bu adam senden ayrılır. böylesi daha hayırlı inan.

Ne yasandiysa geçmiş gitmiş bütün ayrıntıları anlatmak zorunda değilsiniz. Biraz gururlu olun kötü birsey olmadı diyorsanız ezilip buzulmeninde anlamı yok. Hayat çok kisa ve bi o kişiden ibaret değil. Siz önce kendinizden utanmayacaksiniz.

ben anlamadım bu ilişki yaşarken geçmişi kurcalamaya çalışan erkekleri ...bir tür korunma yöntemimi acep ha şununla çıkmış, şurda yemiş ,şurda içmiş, o zaman bunuda yapmıştır şunuda yapmıştır eeeee zıkkımın peki !sanane insanların geçmişte ki ilişkilerinden.....anlatanlarada ayrı bir gıcık oluyom ona ne?senin öncenden ona ne? sonra böyle ağlama krizlerine giriyorsunuz.....toyluk olsa gerek ,sana ders olsun güzelim, bence hiç arkana dönüp bakma bu adamdan zaten bir cacık olmaz.............

Böyle bir cahil kendini bilmez seni geçmişinden dolayı bırakırsa(geçmiş te geçmiş olsa bir iki küçük flört denemesi) en yakın dükkana git iki kilo kına al heryerine yak kurtulduğun için şükret... Yok eğer seni affedip te evlenmek isterse işte o zaman senin öldüğün gündür... Çünkü bir ömür seni bu yüzden fiziki ya da psikolojik şiddete maruz bırakacak

ne kadar ezik gorunuyorsun. kimse boyle birini istemez. hayatinizi abartmayin yahu. alti ustu sevgililerin olmus. kucuk emraha baglamaya gerek yok. bundan daha normal ne olabilir ki. gecmisinide abartmissin simdiyide abartiyorsun. sanki 20 yillik kocan. aklinizi mantiginizi hic anlayamiyorum valla.

Canım ergen falan mısın ya, resmen saçmalamışsın. Tutup saçma sapan gereksiz şeyleri anlatıp üstüne ağlamışsın. Bi insan nasıl ezdirir kendini ya, flört ettin diyemi temiz insanlardan değilsin. Temiz insan neyse. O kadar saçmalamışsın ki yok kesin bitti mahfoldum falan, ona anlatınca yüce insana anlatınca aklandın mı? Oda kendini bi halt sanıp canına okudu , şimdi hakkında ki kararı bekliyosun

15 yaşnda olsan tamam dicem de yazık ya.

Seviyorsa affeder, sevmiyorsa da ne işin var o adamla. Bırak gitsin. Seni herşeyin le seven biri çıkar karşına merak etme.

Karaktersizin önde gideni için kendini böyle ezip büzme. Ya sen bir bireysin... ona ne arkadasim. Kimseye körü körüne guvenme. Seven insan sevdiğini kiramaz. Seni sevmeyen birine neden mecbur olasin ki? Kendine gel silkelen. Defol git de şu adama. Ay sinir oldum ya ne biçim bir insan. Sen kirilgan oldukca uzerine gelmis. O istemedigi gibi birine aşık olur umarim. Sen ondan daha temiz kalplisin arkadasim. Bunu su yazdigin mesajdan anlayabiliyorum. Kendini ezdirme. Kendini sev. Birak sevmesin seni. Cok da lazim degil, degil mi?

Haklısınız. Her sabah kalbimde bir acıyla uyanıyorum. Sanırım bitirmem lazım. Keşke anlatmasaydım diyorum o kadar canım yanıyor ki o kadar...

Hak etmişsin net !
Nedir seni o kadar utandıran , ağlaya zırlaya salya sümük itiraf moduna geçmeni sağlayan
Ona ne senin geçmişinden !!!!
Siz genç kızlar ne tuhaf bir psikoloji içindesiniz, hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz
Tek kullanımlık enjektör falan mısınız nesiniz !!!
Böyle bir hödüğün arkasından ağladığın içinde ekstra kusurlusun
Senin geçmişin seni ilgilendirir sadece seni
Sen eşya değilsin, araba falan alırken araştırılır geçmişi sen insansın, kendine bu muameleyi neden yaptırıyorsun güzel kardeşim neden neden !!!

yani pes diyorum. elin 2 aydır konuştuğun adamının karşısında bu kadar aciz bu kadar zavallı davranırsan, o da sana işte böyle konuşmaya kendinde hak görür. o kim ki sen ona geçmişin hesabını veriyorsun? yaşın küçük galiba. bunu tecrübe say ve birdaha böyle saçmasapan açıklamalara girişme.

Valla zar zor tamamlayabildim tüm yazıyı. Kadınların kendilerine saygısı yok ki karşısındaki adamdan saygı beklesin.

Güzel arkadaşım, senin geçmişin seni ilgilendirir. Hata yaptıysan da geçmişindeki kişi veya kişiler ile senin arandadır.

Bugün hayatına giren kişiye en ince ayrıntısına kadar oturup anlatmanın dürüstlük olmadığını anlamanız için daha kaç kere aşağılanmanız ve geçmişiniz yüzünden hüngür hüngür ağlatılmanız gerekiyor anlamıyorum.

Sana geçmişini soran adama, benim geçmişim beni bağlar, ama için rahat edecekse, kendimden utanacağım herhangi bir şey yok deyin bitirin. Kaldı ki, utanmayın da çıkıp para ile birliktelik yaşamadıysanız.

Lütfen, önce kendinize saygı duyun, 1 hayatınız var, utanmak yerine ders alarak geçirin, mutlu olun, başınız dik yürüyün ki karşınızdaki adam da size böyle bir soru sormaya cesaret edemesin.

Onu aramamak için kendimi zor tutuyorum. Kendimi ifade edememiş gibi hissediyorum. Çok kötüyüm gerçekten kalbime bir ağırlık çöktü.

Sanki geneleve düşmüş, uyuşturucu batağına saplanmışsınız ne bu abartı ? Telefon yahu telefon! Sizin tepkileriniz de onun tepkileri de çok abartılı ve dramatize. Ayrıca bu kadar hoşgörüsüz ve bağnaz bir adamdan koşarak uzaklaşın bence.

Sana bir şey söyleyeyim mi eşimi 10 yıldır tanıyorum,, evlilikte 5. yılımıza gireceğiz..
Ben eşime bile anlatmamışımdır orta okul lise aşklarını..
Bu kadar detaya gerek yok..
Senin yerinde olsam o beni terk etmeden, ben ederdim..!
Canım benim, böyle bir zihniyetle gelecek düşünürsen eğer,
akşam haberlerine konu olursun..
Ben sana bir dost bir abla olarak tavsiye edeyim,
dinleyip dinlememek sana kalmış..
uzak dur!

'Beni temiz insanlardan görmüyor' yazmışsın. Çok mu önemli böyle zihniyette birinin seni nasıl görüp görmediği...O böyle diyince sen değerden düşmüyorsun bi kere..Kendini bu kadar aciz duruma düşürme. Ayrıca bu kadar detay vermekte neyin nesi? Egosunu tavana çıkartmayın Allah aşkına şunların..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…