Geçmişimi sevgilime anlatma konusu

Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo
Küçük yerde yaşıyorum. Sadece memelerimi gosterdigim degil bizzat defalarca sevistigim insanlarla karsilasiyorum, yeri geliyor ayni mekanda oturuyorum. Benim sevgilimin de sevistigi kadinlarla karsilasiyoruzdur illa ki.
Bu yuzden şehir degistirecek halim olmadigi icin ne ben kafaya takiyorum, ne de hayatimdaki insanin kafaya takmasina izin veririm. Takiyorsa da icinden taksin, bana yansitmasin bir zahmet. Kimsenin takintisiyla, kendine guvenmemesiyle ugrasamam.

Kendisi bakir mi, hic kimseyle en ufak bir sey yasamamis mi?
Yasadiysa kendi takildigi kisileri gordugunde aklina sevismeleri geliyor demek ki.

İki kişinin aldığı bir karar.Buda sizi ilgilendirmez
Konu açmışsınız üyede yorum yapmış. Maddem bizi ilgilendirmiyor neden konu açıyorsunuz o zaman? Konunuza gelecek olursak çok detay isteyen geçmişi didikleyen birinden olmaz ya. Arkadaşlara katılıyorum geçmişi kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Erkek arkadaşınız maddem bu kadar kurcalıyor o da geçmişte yediği naneleri anlatsın o zaman

Sorması ayrı bi saygısızlık sizin ayrıntılı anlatmanız ayrı saygısızlık laçka olmuşsunuz

excel tablonuz mu var kim neremi gördü diye
sevgilinize de anlatmayın, bir şeyin hesabını vermeyin. siz bu suçlu psikolojisiyle yaklaşırsanız o da iki güne bunları size karşı suçluymuşsunuz gibi kullanır. yaşanan yaşanmış bitmiş gitmiş.

Sadece göğüslerini öptürmüşsün zaten ne detayı ne ileri gitmesi meme öperken ne kadar ileri gidilebilir

O zaman liste uzun olur. Neremi gördü değil de neremi görmedi şeklinde yapsak daha iyi
Ben en yakin arkadasima pasta grafik hazirlayip attim ahshd isme, meslege, medeni duruma, dovmelere, kedi kopege, illere, yillara gore dagilim hazırladım

Neremi gordu diye detaylandirmaya gerek yok cunku o grafiklere girmeye hak kazanan adam zaten gorecegini gormustur ahshd

Kendisi bakir miymiş kimseyle hiçbir şey yaşamadığı kesin mi. Kafaya takması bana normal gelmedi, bu tipler evlendikten sonra içim almıyor başkalarıyla olmuşsun diyebiliyorlar o yüzden iyi düşün derim ben

Ya ne iğrenç şeyler seviştim der geçersin. Yok kalçamın yarısını gördü yok memem açıktı yani bu kadar detaya gerek varmıydı ? 28 yalında olmanız ve hala böyle ergen muhabbeti yapmanız çok değişik.

boyle seylerin irdelendigi iliski mükemmel degildir. kandirmayin kendinizi

“Ne cüretle” gibi saygısız bir cümle kullandığı için o kişiye öyle cevap verdim.Ayrıca sevgilimde bana geçmişte yaşadığı şeyleri anlattı.Ve bana hiç bir zaman niye yaşadın demedi.

Beni yargılayıp bir şey dediği yok ki . kabullendi zaten direkt.Sadece bilmek istedi.anlatması zor ve uzun bir süreçti.Öğreneli bir yıl oldu.Ama hiç bir
Gün keşke yaşamasaydın demedi

Peki kendisi bir seyler yaşadığı kadinlarla karsilastiginda gecmis yakinlasmalarini mi hatirliyormus?
savunduğu şey “ erkeklerin arasında dönen pis muhabbeti sen bilmiyorsun.Eskileri hakkında çok iğrenç şeyler konuşuyorlar, insan sadece buna üzülüyor.Benimde eşim hakkında böyle iğrenç
Şeyler konuşan var mı diye “ diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…