- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.587
- 598
- 35
Küçük yerde yaşıyorum. Sadece memelerimi gosterdigim degil bizzat defalarca sevistigim insanlarla karsilasiyorum, yeri geliyor ayni mekanda oturuyorum. Benim sevgilimin de sevistigi kadinlarla karsilasiyoruzdur illa ki.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo
Konu açmışsınız üyede yorum yapmış. Maddem bizi ilgilendirmiyor neden konu açıyorsunuz o zaman? Konunuza gelecek olursak çok detay isteyen geçmişi didikleyen birinden olmaz ya. Arkadaşlara katılıyorum geçmişi kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Erkek arkadaşınız maddem bu kadar kurcalıyor o da geçmişte yediği naneleri anlatsın o zamanİki kişinin aldığı bir karar.Buda sizi ilgilendirmez
Konu ne diye açtın kimseyi ilgilendirmezseİki kişinin aldığı bir karar.Buda sizi ilgilendirmez
excel tablonuz mu var kim neremi gördü diyeÜçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.
Sadece göğüslerini öptürmüşsün zaten ne detayı ne ileri gitmesi meme öperken ne kadar ileri gidilebilirYaptığım doğru değil fakat engel olamıyorum diyordu.Detaylı anlatılmadı bu arada.Ne derece bir cinsellik yaşadım onu anlattım.Oturup tek tek şunu şunu şöyle yaptık şeklinde değil.Ne kadar ileri gittiğim şekilde
Hep dedim en guzeli powerpoint sunumu hazırlayıp slaytlarla sunmak diye ama kimse dinlemiyor beniexcel tablonuz mu var kim neremi gördü diye
O zaman liste uzun olur. Neremi gördü değil de neremi görmedi şeklinde yapsak daha iyiHep dedim en guzeli powerpoint sunumu hazırlayıp slaytlarla sunmak diye ama kimse dinlemiyor beni
Ben en yakin arkadasima pasta grafik hazirlayip attim ahshd isme, meslege, medeni duruma, dovmelere, kedi kopege, illere, yillara gore dagilim hazırladımO zaman liste uzun olur. Neremi gördü değil de neremi görmedi şeklinde yapsak daha iyi
canvadan hazırlıyorum ben şimdi öğleden sonraya toplantı ayarladım. bekliyorum herkesiHep dedim en guzeli powerpoint sunumu hazırlayıp slaytlarla sunmak diye ama kimse dinlemiyor beni
Elinize saglik. Toplantı daveti atarsaniz takvime kaydedelim hemencanvadan hazırlıyorum ben şimdi öğleden sonraya toplantı ayarladım. bekliyorum herkesi
“Ne cüretle” gibi saygısız bir cümle kullandığı için o kişiye öyle cevap verdim.Ayrıca sevgilimde bana geçmişte yaşadığı şeyleri anlattı.Ve bana hiç bir zaman niye yaşadın demedi.Konu açmışsınız üyede yorum yapmış. Maddem bizi ilgilendirmiyor neden konu açıyorsunuz o zaman? Konunuza gelecek olursak çok detay isteyen geçmişi didikleyen birinden olmaz ya. Arkadaşlara katılıyorum geçmişi kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Erkek arkadaşınız maddem bu kadar kurcalıyor o da geçmişte yediği naneleri anlatsın o zaman
Beni yargılayıp bir şey dediği yok ki . kabullendi zaten direkt.Sadece bilmek istedi.anlatması zor ve uzun bir süreçti.Öğreneli bir yıl oldu.Ama hiç birKendisi bakir miymiş kimseyle hiçbir şey yaşamadığı kesin mi. Kafaya takması bana normal gelmedi, bu tipler evlendikten sonra içim almıyor başkalarıyla olmuşsun diyebiliyorlar o yüzden iyi düşün derim ben
“Ne cüretle” gibi saygısız birKonu ne diye açtın kimseyi ilgilendirmezse
Peki kendisi bir seyler yaşadığı kadinlarla karsilastiginda gecmis yakinlasmalarini mi hatirliyormus?Ayrıca sevgilimde bana geçmişte yaşadığı şeyleri anlattı.
E doğru yani niye anlattın ona ne? İslam alimleri bile anlatmayın diyor dümdüz sapık sevgilin var adam olsaydı geçmişini merak etmezdi“Ne cüretle” gibi saygısız bir
Kelime kullanılırsa söylerim tabi ki
savunduğu şey “ erkeklerin arasında dönen pis muhabbeti sen bilmiyorsun.Eskileri hakkında çok iğrenç şeyler konuşuyorlar, insan sadece buna üzülüyor.Benimde eşim hakkında böyle iğrençPeki kendisi bir seyler yaşadığı kadinlarla karsilastiginda gecmis yakinlasmalarini mi hatirliyormus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?