Geçmişimi sevgilime anlatma konusu

ha bu arada eski sevgilinle öpüştünmü seviştin mi nasıl seviştin nerene sürtüştün detaylarını soran adam da mükemmel falan değildir iğrençtir , sapıktır.

Kendi de cinsellik maceralarını anlattı mı yoksa onun icin önemli olan sadece kadının geçmişi mi ? Memilerimi girdi bidi popisimin yarisini girdi iskim valla bikiriyim el digmedi sen köyü sıradan gecirmis olsan da önimli digil ben bikirim ya ihihihih

Bende oda bilmek istedik.
evet oda anlattı.Geçmişinde neden bir şeyler yaşadın demedi ki .Bende yaşadım sende yaşadın, sadece ne kadar ileri gittin merak ediyorum dedi.Ayrıca göğüslerimi ve kalçamın yarısını görmeleri , benim bakireyim dememe nasıl engel onu anlamadım.Ben hiç
Erkek cinsel Organı bile görmemiş biriyim.Bir erkeği çıplak hiç görmedim

Mükemel ötesi bir ilişkiyi bırak mükemel bir ilişkiniz bile yok.

Geçen kocam perde açtirmiyor diye konu vardı.

Yoo o ancak ergenlikte oluyor.o bile her erkekte değil.çok çarpık algılariniz var hayatla ve erkeklerle ilgili.sevgilin de bu nasıl ortam ben niye bu iğrenç insanlarla takılıyorum demiyor.

Son düzenleme:
Böyle şeyleri taktığınıza göre mükemmel ötesi bir ilişkiniz yok. Sizin kafanız da normal degil, sevgilinizin de . Önce şu kafaları değiştirmeyi deneyin bence.

Gecmise kafayi takmak kadar sacma bisey yok illa anlatilacaksa ustu kapali anlatilir gecilir obur turlu iliskiye zarar verirsiniz bu kadar detayi merak ediyosa bi gariplik vardir zaten

Kendisi bakir değil başka kızla cinsel ilişki yaşamış ama size yaşadığınız ön sevişme için kobullonmom lozom diyor. Bu heriften iyi bir eş olmaz. Evlenirseniz her tartışmada bu meseleden bahsetme potansiyeli var. Ayrıca hiç kimseye geçmişinizi bu kadar detaylı anlatmayın, gerek yok bunlara. Ayrılmanız en doğrusu olacaktır.

Adam seni bildiğin yemlemiş, sen de şak diye düşmüş, ayrıntılarıyla anlatmışsın. Ne kadar sorarsa sorsun, madem tam anlamıyla bir cinsellik yaşamadın, bu tür ayrıntıları niye anlatır ki insan?
Hem karşılaşsaniz ne olur, eski sevgililerinin adamın yanına gelip ben bu kızın memelerini mi öptüm diyecek??
Ki kendi başka bir kızla işi pisirmisken, ne kadar ileri gittiniz muhabbeti falan da yapamaz..
Hep aynı cevabı vermişsin, 1 yıldır biliyor da bir şey demiyor diye,
Evlendikten sonra öyle olmuyor o işler, hani " namusu, nikahlı karısı" olarak görüyor ya, gerekirse ";erkekliğini" korumak için seni suçlamaktan bile çekinmez bu tipler.
Böyleleri en ufak bir tartışmada, seni öyle bir kırar ki, anlattığım güne lanet olsun dersin..

1. si seni terk ederken geçmişini bahane ederek suçlayıp terk edecek.
2. si bir daha kimseye anlatma herşeyden önce senin mahremin sende kalmalı
3. olarak yukarı yazdığım maddelerin ilk ikisini asla aklından çıkarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…