evet oda anlattı.Geçmişinde neden bir şeyler yaşadın demedi ki .Bende yaşadım sende yaşadın, sadece ne kadar ileri gittin merak ediyorum dedi.Ayrıca göğüslerimi ve kalçamın yarısını görmeleri , benim bakireyim dememe nasıl engel onu anlamadım.Ben hiçKendi de cinsellik maceralarını anlattı mı yoksa onun icin önemli olan sadece kadının geçmişi mi ? Memilerimi girdi bidi popisimin yarisini girdi iskim valla bikiriyim el digmedi sen köyü sıradan gecirmis olsan da önimli digil ben bikirim ya ihihihih
Mükemel ötesi bir ilişkiyi bırak mükemel bir ilişkiniz bile yok.Uzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
Eee ara ara soruyor demedin mi?ileride evlenirseniz bana kavga anında o... pu dedi diye konu açacaksın.Öğreneli 1 yıl oldu fakat hiç bir zaman dile getirmedi bunu.
Geçen kocam perde açtirmiyor diye konu vardı.Evlenince yargılayacak ve yüzünüze vuracak çünkü bunları merak edip takıntı yapan biri asla unutmaz. İsterseniz el ele tutuşmaktan ileri gitmemiş olun sevgiliniz bunu da sorun ederdi.
Detay sorması normal değil.
Yoo o ancak ergenlikte oluyor.o bile her erkekte değil.çok çarpık algılariniz var hayatla ve erkeklerle ilgili.sevgilin de bu nasıl ortam ben niye bu iğrenç insanlarla takılıyorum demiyor.savunduğu şey “ erkeklerin arasında dönen pis muhabbeti sen bilmiyorsun.Eskileri hakkında çok iğrenç şeyler konuşuyorlar, insan sadece buna üzülüyor.Benimde eşim hakkında böyle iğrenç
Şeyler konuşan var mı diye “ diyor.
Gecmise kafayi takmak kadar sacma bisey yok illa anlatilacaksa ustu kapali anlatilir gecilir obur turlu iliskiye zarar verirsiniz bu kadar detayi merak ediyosa bi gariplik vardir zatenUzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
Kendisi bakir değil başka kızla cinsel ilişki yaşamış ama size yaşadığınız ön sevişme için kobullonmom lozom diyor. Bu heriften iyi bir eş olmaz. Evlenirseniz her tartışmada bu meseleden bahsetme potansiyeli var. Ayrıca hiç kimseye geçmişinizi bu kadar detaylı anlatmayın, gerek yok bunlara. Ayrılmanız en doğrusu olacaktır.Yok o direkt cinsel ilişki yaşamış bir kızla.O yüzden bana , senin yaşadığın şeyler normal.Her gencin o yaşlarda yapabileceği şeyler.Sadece bunları kendi içimde kabullenmem lazım.Seni çok seviyorum ve birinin sana dokunmuş olduğunu düşünmek sadece beni üzüyor.Ama bu kendi içimde ki bir sıkıntı , senlik değil diyor .
Memenin yalanması işte , kibarca öpmek dedimO değil de iki sevgilide de meme öptürmenin olayı nedir?
Bi tür ritüel mi
Adam seni bildiğin yemlemiş, sen de şak diye düşmüş, ayrıntılarıyla anlatmışsın. Ne kadar sorarsa sorsun, madem tam anlamıyla bir cinsellik yaşamadın, bu tür ayrıntıları niye anlatır ki insan?Uzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?