- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.587
- 598
- 35
E tamam demek ki kendisi de oyle igrenc konusulan ortamlarda takiliyor. Kişi kendinden bilir işi yani.savunduğu şey “ erkeklerin arasında dönen pis muhabbeti sen bilmiyorsun.Eskileri hakkında çok iğrenç şeyler konuşuyorlar, insan sadece buna üzülüyor.Benimde eşim hakkında böyle iğrenç
Şeyler konuşan var mı diye “ diyor.
Bunu öğrendikten sonra bir kaç kez söyledi Sadece.6 aydırda hiç konusu açılmadı.Hatta oda bunun saçma bir düşünce olduğunu biliyor ve bana “ bunların hepsini halledeceğim , evlenmeden önce sağlam bir temele oturtmuş olacağız ilişkimizi.” Dedi.Hatta bir kitap bile alıp okudu.Bu saçma düşüncelerden kurtulmak içinE tamam demek ki kendisi de oyle igrenc konusulan ortamlarda takiliyor. Kişi kendinden bilir işi yani.
Bugune kadar bir kere bile "eski gorustuklerin seni gorunce sevismenizi dusunuyordur" diyen bir adamla karsilasmadim, ki oyle meme elletme falan degil, aktif cinsel hayatim var.
Şununla dertlenip bir de bana yansitan biri olsa "demek ki sen de eski seviştiğin kadinla karşılaşsan nasil seviştiğinizi hatirlayacaksin" derdim cevaben.
Sehir degistirecek degilseniz bu konuyu kendi icinde halletmesi lazim cunku bu sizin sorununuz degil.
Ustelik dogru duzgun bir sey de yasamamissiniz. Seneler once iki meme goren adam bunca yildir bundan bahsetmiyordur muhtemelen artik.
Sevgilinizin derdi sizin birileriyle yakinlasmis olmaniz ama bunu baska sekilde ifade ediyor.
Size sevgilinizle mutluluklar birbirinize sıkı sıkı sarılın hiç ayrılmayan“Ne cüretle” gibi saygısız bir cümle kullandığı için o kişiye öyle cevap verdim.Ayrıca sevgilimde bana geçmişte yaşadığı şeyleri anlattı.Ve bana hiç bir zaman niye yaşadın demedi.
Senin kendine saygın var mı bunu layık görüyor musun ilerde yüzüne vursa mesela? Ki erkekler böyle sevişip bakire olan kızlara dahaa kötü gözle bakıyor. Ben evleneceğim adama hiçbir şey söylemedim anlatmadım bi kere laf lafı açtı lisedeki erkek arkadaşımdan bahsettim açık açık merak etmiyorum anlatma dedi. Bi daha da ex muhabbeti yapmadıkBunu öğrendikten sonra bir kaç kez söyledi Sadece.6 aydırda hiç konusu açılmadı.Hatta oda bunun saçma bir düşünce olduğunu biliyor ve bana “ bunların hepsini halledeceğim , evlenmeden önce sağlam bir temele oturtmuş olacağız ilişkimizi.” Dedi.Hatta bir kitap bile alıp okudu.Bu saçma düşüncelerden kurtulmak için
Yani umarim aşar, yoksa evlilikte durup durup önünüze gelir bu konu.Bunu öğrendikten sonra bir kaç kez söyledi Sadece.6 aydırda hiç konusu açılmadı.Hatta oda bunun saçma bir düşünce olduğunu biliyor ve bana “ bunların hepsini halledeceğim , evlenmeden önce sağlam bir temele oturtmuş olacağız ilişkimizi.” Dedi.Hatta bir kitap bile alıp okudu.Bu saçma düşüncelerden kurtulmak için
Kalçanın yarısı çeyreği mi olur gören görmüş işte.Geçmiş sadece seni ilgilendiriyor ayrıca.Anlatmak zorunda değilsin.NoktaUzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
Ben Yaşadığınız cinsel seyleri Allahla aranızda bırakın, sahit tutmayın gıbı bı peygamber tavsiyesi hatırlıyorumUzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
Seni aşağılamaları da bizi ilgilendirmez o zaman. Hatta kulaktan kulağa dedikodunuzun dolaşması da.İki kişinin aldığı bir karar.Buda sizi ilgilendirmez
Ortada bir aşağılama yok.Yargılama, kötü bir söz vs.Seni aşağılamaları da bizi ilgilendirmez o zaman. Hatta kulaktan kulağa dedikodunuzun dolaşması da.
Masumca mı ki bu.Bana göre çok büyük bir şeydi buO sırada geçmiş; memeleri öptürmek
Geçmişe takıntılı adamların bir anda nasıl değiştiklerini cinsellik başlığındaki konuları oku da gör. Daha dün evlenmiş boşanmış bir adam bakire değil diye bir konu sahibinden ayrıldı üstelik kadın imam nikahlıydı ortada evlilik dışı ilişki bile yokken. O melek adamlar bir anda nasıl değişiyor söyle ve şahit ol.Ortada bir aşağılama yok.Yargılama, kötü bir söz vs.
Yanlış gelen yaşamaz niye yaşadın o zaman?Masumca mı ki bu.Bana göre çok büyük bir şeydi bu
sevgilinizin bunu bu kadar kafaya takması bana anormal geldi. açıkçası ben bir gün gelecek ve bunları yüzünüze vuracağını düşünüyorum. acaba geçmiş konusunda bu kadar takıntılı olma sebebi kendisinin de geçmişte yaptığı şeyler olabilir mi? birde bu açıdan bakınUzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
Eskorta giden adamlara göre fazlaca masum bu arada. Sevgilinde az çok gençlerin tabiriyle "yiyişme, elleşme" yaşamıştır. Sana suçluymuş gibi anlattı mı? Pişman oldu mu?Masumca mı ki bu.Bana göre çok büyük bir şeydi bu
Yanlış gelme anlamında değil.Hani benim için basit değildi anlamında.İnan şimdiki aklım olsa sadece şaun ki sevgilimle yaşardım.Çünkü şunu fark ettim.Ben bugüne kadar kimseyi arzulamamışım.Gerçek anlamda istemek neymiş şiimdi yaşıyorumYanlış gelen yaşamaz niye yaşadın o zaman?
Yok o direkt cinsel ilişki yaşamış bir kızla.O yüzden bana , senin yaşadığın şeyler normal.Her gencin o yaşlarda yapabileceği şeyler.Sadece bunları kendi içimde kabullenmem lazım.Seni çok seviyorum ve birinin sana dokunmuş olduğunu düşünmek sadece beni üzüyor.Ama bu kendi içimde ki bir sıkıntı , senlik değil diyor .Eskorta giden adamlara göre fazlaca masum bu arada. Sevgilinde az çok gençlerin tabiriyle "yiyişme, elleşme" yaşamıştır. Sana suçluymuş gibi anlattı mı? Pişman oldu mu?
Drama queenlik yapmasin Allah askina. Kendisi catir catir sevisirken iyiydi.Yok o direkt cinsel ilişki yaşamış bir kızla.O yüzden bana , senin yaşadığın şeyler normal.Her gencin o yaşlarda yapabileceği şeyler.Sadece bunları kendi içimde kabullenmem lazım.Seni çok seviyorum ve birinin sana dokunmuş olduğunu düşünmek sadece beni üzüyor.Ama bu kendi içimde ki bir sıkıntı , senlik değil diyor .
Eee sen niye demiyorsun ben de bunu kaldıramıyorum düşünüp duruyorum ilkin olmayacağım. Öyle yapa yapa onu susturacaksın benim de devamlı aklıma o olay gelecek falan diyeceksin. Böyle birinin hakkından öyle gelirsin. Ama kendisi direkt yaşamış sen ön sevişme yaşamışsın diye drama yapıyor bu kişiden bir şey olmazYok o direkt cinsel ilişki yaşamış bir kızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?