• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişimi unutamıyorum

nazar_boncuguu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
62
59
3
33
Çok büyük hatalar değil, daha küçük rezil olmalar. Bir dönem çok takıntılı bir ruh halim vardı, facebookta arkadaşlık teklifimi kabul etmeyenlere niye beni kabul etmiyorsun, niye beni sildin vs diye yazmalar...İşten çıkarıldım bir dönem, herkese yayacak insanlara anlatmalar..

Geçmişte insan ilişkilerinde çok salakça davrandım, insanlara çok fazla açık verdim, şu an toparlayabilir miyim? Kendimi affedemiyorum!

30 yaşına gelip anlattığın gibi davrananları da gördüm.
Süreç bunlar yani gelip geçiyor.
Herkes yapıyor sende yapacaksın.
Başka yanlışlarında olacak böyle böyle pişeceksin, pişicez. Hamız daha...
Aklıma geldikçe "aman yapmışsam yapmışım, halt etsinler!" diyip gülüp geçiyorum.
Eskiden rezil oldum diye takardım..

naiflik işte hepimiz o yollardan geçtik.

bütün okulun sırt döndüğü herkesin nefret ettiği bir kıza arkadaş olmuştum öğlen benle yemek yiyebiliyordu sadece benim çevrem çok geniş olduğu halde onu beklerdim o var diye gelmeyen arkadaşım olurdu gece 4te kötü rüya görür beni arar uyandırırdı onu telkin eder rahatlatırdım

1 sene sonra kız evlenmiş tüm okulu çağırmış bana haber bile vermedi.

sitemkar bi mesaj attıydım aradı beni sonra o kadar kırılmıştım ki ağladım telefonda o ise ruhsuz ruhsuz cevap vermişti hiç unutmuyorum.

hala kızarım kendime... önyargıları dinlemeyip bir grubun tepki koyduğuna neden değer verdin bak ilk sana tekmeyi attı diye.

saflık... naiflik...

Geçmiş geçmiştir en azindan farkına varmissin yaptıklarının bundan sonra daha dikkatli olur telafi edersin.

Çok büyük hatalar değil, daha küçük rezil olmalar. Bir dönem çok takıntılı bir ruh halim vardı, facebookta arkadaşlık teklifimi kabul etmeyenlere niye beni kabul etmiyorsun, niye beni sildin vs diye yazmalar...İşten çıkarıldım bir dönem, herkese yayacak insanlara anlatmalar..

Geçmişte insan ilişkilerinde çok salakça davrandım, insanlara çok fazla açık verdim, şu an toparlayabilir miyim? Kendimi affedemiyorum!
Ben neler yaptım geçmişte:D
Ohoo onları düşünecek olsan kafayı yersin kapat sosyal medya hesaplarını bu ara eskilerden daha az kişiyle iletişime geç yeni ortamlara gir olmaz mı;)
Kimsenin senin yaptıklarını çok da takacak durumda olmaz zaten bi süre sonra unutulup gider çok derdi varki herkesin öyle şeyler komik kalır:)

Bak küçüğüm, hayattaki 27 yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki :cool:; hepimiz hatalar yaparız...
Önemli olan, bu hataların farkına varıp kendimizi değiştirmeye çalışmaktır ki sen bunu ziyadesiyle yapmışsın ;)

İNSAN +HATA = Hatasız kul olmaz önemli olan aynı HATA ,ları yapmamak

Kafaniza takmayin.
Hic kimse dort dortluk degil.
Herkesin hayatinda inisli cikisli donemleri olmustur.
Bu gunlerde gececek.
Fakat size yasadiklariniz tecrube olsun, bundan sonrasi icin dogru adimlar atarsiniz.

Back
X