Yolunu bulamıyorum.gecmisinizi silmeniz mumkun degil... olanlara ve onlara ragmen yolunuza devam etmenin bir yolunu bulmalisiniz.. psikologa gitmek faydali olabilir
Yolunu bulamıyorum.
Görünce çimi hüzün kaplıyor.
Her şeyi değiştirmek istiyorum ama mümkün değil.
Şimdiki aklımı onlara borçluyum bu doğru.insan hatıralarındaki yaşanmışlıkları ile bütündür
hatta bununla ilgili çok ta güzel bir söz vardı
sizi siz yapan bu yaşanmışlıklar
çok can yaksa dahi
kaybetmek istemeyeceğini düşünüyorum
geçmişi silme
geçmişte istemediklerini görmezden gelmeyi öğren
Yorumunuza güldüm, teşekkür ederim :)Geçmişle yaşanmaz elbet ama insanların ne günahı var ki yaw çıkıyorlarsa karşınıza
Çok fazla zamana ihtiyacım var.kendi kendinize yapamiyorsaniz yardim alin bence bu sekilde kacarak yasanmaz cnku kendinize zarar verirsiniz sadece.. ya da zamana birakin
Hayatımla ilgili birçok konuyu buraya yazdım.
Burada herkes birbirini az çok tanıyordur.
Açtığım konuların kahramanları da dahil olmak üzere, hayatımda yaşanan çoğu şeyi hafızamdan silmek istiyorum.
Başka bir şehre gittiğimde bile, körün taşı gibi geçmişimden bir arkadaşımla aynı üniversiteye karşılaşıyoruz.
Geçmişte kurduğum dostlukları, yaşadığım ilişkileri hafızamdan silebilsem keşke.
Kötü bir şey mi yaşadın derseniz, hayır yaşamadım.
Aksine çok eğlenceli, hoş anılarım var ama yine de istemiyorum bunları.
Geçmişimde ilişkim olan kimseyle karşılaşmak istemiyorum.
Keşke her şeyi, hem onların hafızasından, hem de kendi hafızamdan silebilsem.
Onları facebooktan bile gördüğümde rahatsızlık duyuyorum.
Bana ailemle ilgili zor dönemlerimi hatırlatıyorlar.
Bu konuda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
B12 problemim var zaten.Alzheimer..
basa saksi dusmesi..
hipno terapi..
b12 Yi eksik etmek..
ufo gormek..
ölümden dönmek..
çocuk yapmak..
ayak serce parmağını masaya vurmak..
acı bıberın vücuttan çıkışı..
bunlar ınsana herseyı unutturan şeylerdir..
Geçmişle, şimdiki zamanda karşılaştığımda nasıl bir yol izlemeliyim peki?yapabilir misin bilmiyorum ama küçükken düşer bi yerimizi acıttığımızı şuan anı olarak hatırlıyoruz. geçmiş yaşantınız da birer anıdır. kolunuz kırılır o zaman çok acı çekersiniz ama suan onun bir anınız olduğunu bilirsiniz. anlatabildim mi bilmiyorumsonuç olarak geçmişe takılı kalmayın geçmiş geçmiştir.
Geçmişle, şimdiki zamanda karşılaştığımda nasıl bir yol izlemeliyim peki?
Çünkü anı olarak kalmıyorlar, tekrar karşıma çıkıyorlar.
Doğru söylüyorsunuz ama o zamanki anılarım pek iç açıcı değil.sen kendin çıkarıyorsun karşına. kuzum geçmişini sevgiyle hatırla o zaman hiç bi sıkıntı olmaz o zaman geçmişin anı olur. karşına çıkanlara karşı o zaman hiç bişey hisetmezsin.
Doğru söylüyorsunuz ama o zamanki anılarım pek iç açıcı değil.
İyi, hoş olanları bile gölgede bırakıyor.
Sevmek benim için biraz zor.
Çok teşekkür ederim.
Yardımcı olmaya çalışmanız bile yeter çok teşekkür ederim.biliyorum yardımcı olamadım. geçmişte yaşadıklarını şimdi affedemezsen kurtulamazsın. ben de bir çok şey yaşadım hepsi kötü beni olumsuz etkileyen bir çok olaylarım oldu. bu geçmişi artık bi anı olarak kabullendim beni üzen kim varsa ne varsa affetmekle başladım. şimdiki huzurumu anlatamam bile. dene derim.
Yardımcı olmaya çalışmanız bile yeter çok teşekkür ederim.
Söylediğiniz şeyler çok doğru, ben de affetmeye çalışıyorum.
Aslına bakarsanız başarmıştım, gördüğümde selam verip, gülümseyebilecek kadar affetmiştim bazı şeyleri.
Bu aralar yaşadığım boşluktan dolayı sürekli aklıma geliyor.
Çok gergin ve stresliyim, belki de bu yüzden tekrar öfkeleniyorum geçmişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?