Geçmişin kini kayinpederin sozleri

Haklisiniz suan zaten görünürde iyi hersey yolunda . Hayirlsii olsun umarim baska sorunlar olmaz .tskederim yorumunuz icin.

Benim kayinpederin bana söylediklerini duysan aklın uçar inan 18 yıllık evliyim halada aynı dahada beter hatta yaşlandıkça hiç tartmiyor söyleyeceklerini
Duzelmesi icin tek yol araya mesafe koymak .ben o sekilde halletmeye çalışıyorum. Hala telde falan konustuktam sonra 10 dk kendime gelemiyorum illa degisik bir laf söylüyor.

Benim şeref yoksunu kaynanam da benzer seyler söylemişti. Kocamın hatırı icin o tiksinç yüzüne bakıyorum. Ama her aklıma geldigi zaman yaptıgı hersey icin beddua ediyorum. Dilerim kendi kızı da gün yüzü göremez. Gelinlerine yapmadığı adilik kalmadı çünkü. Suan ölse bir damla yaş akmaz gözümden o derece tiksindim. İşte bazı beyinsiz insanlar patavatsız oluyor. Benşm kv kayınpederi de doldurmuş ki adam her bulduğu yerde laf sokuyor. Umursamıyorum. Ama Allah ettiklerini fitil fitil getirsin burunlarından. Düğün takılarımı İzinsiz aldılar. Daha bir dünya pislikleri oldu şeytanların. Allah görsün diyorum. Bende kindarım unutmuyorum.hala aynı şerefsiz kv değişmedi gerçi. O yüzden ben asla affedemiyorum

Geçmiş geçmişte kalmıştır. ..

Yalnız bu yasadiklarinizdan şöyle bir ders çıkarmalısınız ne yaşarsanız yaşayın o an tepkinizi verin. .Sonrası çok abes olur.

Kendinize böyle şeyleri takmaya fırsat bulamayacağınız kadar iş üretin, gezin,kitap okuyun,yürüyüş yapın. .İnanın hayat kısa. Anlarinizi sevdiklerinizle güzel geçirin.

Ben de böyle düsğnmek isterdim ama öyle bir eş ailesi var ki... Tepki verseniz inanın akıl hastası vs diye teşhis bile koyarlar. İstiyorlar ki size her türlü hakareti etseler dahi gelin olarak sessiz kalmanız. Ben artık onların isimleri dahi geçse sinirleniyorum

Evet haklisiniz. Zaten yas ilerledikce insan farkli dusunuyor keske sunu desydim bunundeseydim.diye.

Affetmişsiniz artık geçmişi deşip kendinizi sıkmayın.
İnanın, sizin 4 yılda tanıdığınız adamı etrafındakiler yalayıp yutmuştur insanların onu ve söylediklerini ciddiye aldığını hiç sanmıyorum...

Belli ki samimi olmaya gelmeyecek bir karakter mesafeli davranirdim herhangi bir hakaret tartışma vs girmezdim mümkün mertebe muhattap olmamaya çalışırdım geldiklerinde ağırlar gonderirdim

Artik affetmissiniz birden bire geri donmek de olmaz samimi olmayin hep mesafe olsun bu tarz insanlar ayni seyleri tekrar edebilir o sebeple gecmiside unutmamak lazim

Gitmenin görüşmenin sebebinden biriside aileme bunlari yansitmamis olmam.onlar bilip uzulsun istemiyorum .zaten yaslari ileri.dertleri var hastaliklari var birde bunlara uzulmesinler. Onlari gorseniz kendilerinden cok esimin ailesini dusunurler. Ama esimin ailesinin su lafini bile duydum artik x memleketle isim.kalmadi dedi

Hakettiği kadar değer ver saygını bozmadan

Geçmişin kinini tutma ama unutmada. Ben de iki yıl kendi beynimde atlatamadım yapılanları. Ama daha sonraları yapılan hatalarda hepsini bir kustum. Kin tutma ama bidahaya da susma hepsini bir kus.

Geçmişin kinini tutma ama unutmada. Ben de iki yıl kendi beynimde atlatamadım yapılanları. Ama daha sonraları yapılan hatalarda hepsini bir kustum. Kin tutma ama bidahaya da susma hepsini bir kus.
Panik atak geçirdim bu olaylar yuzunden .sukur o gunler gecti ama bende kendimi yipranmis hissdeyrum .haklisinz buarada

Çok soğuk mesafeli davranırım ne olursa olsun benim yapım bu akrep burcuyum asla unutmam fırsatını bulursam kılıfına uydurur intikamımı alırım asla güvenmem saygı sınırını aşmam aştırmam da beklerim sabrederim canını yakarım bu kim olursa olsun hele kp kv vız gelir

Senin kayınpeder o kadar hafif şeyler etmiş ki benimki bu bayram neler neler söyledi

Daha elini öpüp baba demem dedim eşime

Her biri ayrı bir tuhaf

Senin kayınpeder o kadar hafif şeyler etmiş ki benimki bu bayram neler neler söyledi

Daha elini öpüp baba demem dedim eşime

Her biri ayrı bir tuhaf
Acaba dusunmuyorlar mi ben boyle yaparsam oglumda yuvasinda huzursuz olur diye.anlamak guc gercekten bende araya mesafe koydum kendimce ama ozel gunlerde gorusuyorum o da esimin hatrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…