Haklisiniz suan zaten görünürde iyi hersey yolunda . Hayirlsii olsun umarim baska sorunlar olmaz .tskederim yorumunuz icin.Bunu takıntı yaparsanız eşiniz de sizden zamanla soğur.
Hani eşi geçtim kendinize çok büyük kötülük bu.
Görüşmeyin içiniz almıyorsa olsun bitsin. Ama o zaman da eşiniz 4 sene evvel kabul ettin , şimdi ne oldu der haklı olarak.
Aslında affetmek değil de ÖNEMSEMEMEK onun adı.
Duzelmesi icin tek yol araya mesafe koymak .ben o sekilde halletmeye çalışıyorum. Hala telde falan konustuktam sonra 10 dk kendime gelemiyorum illa degisik bir laf söylüyor.Benim kayinpederin bana söylediklerini duysan aklın uçar inan 18 yıllık evliyim halada aynı dahada beter hatta yaşlandıkça hiç tartmiyor söyleyeceklerini
Geçmiş geçmişte kalmıştır. ..Arkadaslar 29 yasindayim 4 yildr evliyim. Kayinpeder zamaninda bana cok agir laflar etti..size kisaca anlatayim suan cok iyi davraniyor seviyor ama ben arada hatırladıkca kendi kendime nasil affettin diyorum kiziyorum kendime. Esimle nisanliyken ogluma uzun boylu kapali bir kiz alacaktim dedi. Sonra akrabalrinzda baban annen haric hiçbiri insan degil dedi.amcan nasil bir insan hic ziyaretine gelmemis dedi. Evlendgimizden 2 ay sonra bayramdi bayramda size gelecegiz 1 haftaligina dedi.bende baba biz onceden plan kurmustuk benim ailemde bizi bekliyor biz once size gelmeyi dusunuyorduk sonrada bizimkilere gidecektik malum ilk bayram ailem bekliyor dedim.olmadi siz yine gelin biz bayram donusu bizimkilere gideriz dedim diye teli yuzume kapatti .ertesi gun esimi arayip bu salagi nerden buldun bu cahil kızı basimiza sardin vs diye tonlarca hakaret etmis. 3 ay konusmadi benlede o bayram esimle bizimkilere gttik esimlede kustu. Daha sonra okudugum bolume laf etti sizin bolumden birsey olmaz bosuna bekleme atamada olmaz dedi. Dunurlerim iyi ama cok fakirler demis millete bu da var .birde kardesim uni mezunu ise girmişti. Bende sorunca ise grdi dedim temizlik isi mi dedi.bunun gibi konular . Hicbir zman terbiyemi saygimi bozmadim. Kirici konusmadim.uzun zmandr bir lafi sozu yok ama ben bunlari düşünüp canimi sikiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Geçmiş geçmişte kalmıştır. ..
Yalnız bu yasadiklarinizdan şöyle bir ders çıkarmalısınız ne yaşarsanız yaşayın o an tepkinizi verin. .Sonrası çok abes olur.
Kendinize böyle şeyleri takmaya fırsat bulamayacağınız kadar iş üretin, gezin,kitap okuyun,yürüyüş yapın. .İnanın hayat kısa. Anlarinizi sevdiklerinizle güzel geçirin.
Evet haklisiniz. Zaten yas ilerledikce insan farkli dusunuyor keske sunu desydim bunundeseydim.diye.Geçmiş geçmişte kalmıştır. ..
Yalnız bu yasadiklarinizdan şöyle bir ders çıkarmalısınız ne yaşarsanız yaşayın o an tepkinizi verin. .Sonrası çok abes olur.
Kendinize böyle şeyleri takmaya fırsat bulamayacağınız kadar iş üretin, gezin,kitap okuyun,yürüyüş yapın. .İnanın hayat kısa. Anlarinizi sevdiklerinizle güzel geçirin.
Belli ki samimi olmaya gelmeyecek bir karakter mesafeli davranirdim herhangi bir hakaret tartışma vs girmezdim mümkün mertebe muhattap olmamaya çalışırdım geldiklerinde ağırlar gonderirdimArkadaslar 29 yasindayim 4 yildr evliyim. Kayinpeder zamaninda bana cok agir laflar etti..size kisaca anlatayim suan cok iyi davraniyor seviyor ama ben arada hatırladıkca kendi kendime nasil affettin diyorum kiziyorum kendime. Esimle nisanliyken ogluma uzun boylu kapali bir kiz alacaktim dedi. Sonra akrabalrinzda baban annen haric hiçbiri insan degil dedi.amcan nasil bir insan hic ziyaretine gelmemis dedi. Evlendgimizden 2 ay sonra bayramdi bayramda size gelecegiz 1 haftaligina dedi.bende baba biz onceden plan kurmustuk benim ailemde bizi bekliyor biz once size gelmeyi dusunuyorduk sonrada bizimkilere gidecektik malum ilk bayram ailem bekliyor dedim.olmadi siz yine gelin biz bayram donusu bizimkilere gideriz dedim diye teli yuzume kapatti .ertesi gun esimi arayip bu salagi nerden buldun bu cahil kızı basimiza sardin vs diye tonlarca hakaret etmis. 3 ay konusmadi benlede o bayram esimle bizimkilere gttik esimlede kustu. Daha sonra okudugum bolume laf etti sizin bolumden birsey olmaz bosuna bekleme atamada olmaz dedi. Dunurlerim iyi ama cok fakirler demis millete bu da var .birde kardesim uni mezunu ise girmişti. Bende sorunca ise grdi dedim temizlik isi mi dedi.bunun gibi konular . Hicbir zman terbiyemi saygimi bozmadim. Kirici konusmadim.uzun zmandr bir lafi sozu yok ama ben bunlari düşünüp canimi sikiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Gitmenin görüşmenin sebebinden biriside aileme bunlari yansitmamis olmam.onlar bilip uzulsun istemiyorum .zaten yaslari ileri.dertleri var hastaliklari var birde bunlara uzulmesinler. Onlari gorseniz kendilerinden cok esimin ailesini dusunurler. Ama esimin ailesinin su lafini bile duydum artik x memleketle isim.kalmadi dediBana yapılsaydı ben böyle adamın asla yanına gitmezdim görüşmezdim de. Eşin tek gitsin görüşsün ne yaparsa yapsın. Beni adam yerine koymayan ailemi küçümseyen insanla aynı ortamda bulunmak istemem.
Hakettiği kadar değer ver saygını bozmadanArkadaslar 29 yasindayim 4 yildr evliyim. Kayinpeder zamaninda bana cok agir laflar etti..size kisaca anlatayim suan cok iyi davraniyor seviyor ama ben arada hatırladıkca kendi kendime nasil affettin diyorum kiziyorum kendime. Esimle nisanliyken ogluma uzun boylu kapali bir kiz alacaktim dedi. Sonra akrabalrinzda baban annen haric hiçbiri insan degil dedi.amcan nasil bir insan hic ziyaretine gelmemis dedi. Evlendgimizden 2 ay sonra bayramdi bayramda size gelecegiz 1 haftaligina dedi.bende baba biz onceden plan kurmustuk benim ailemde bizi bekliyor biz once size gelmeyi dusunuyorduk sonrada bizimkilere gidecektik malum ilk bayram ailem bekliyor dedim.olmadi siz yine gelin biz bayram donusu bizimkilere gideriz dedim diye teli yuzume kapatti .ertesi gun esimi arayip bu salagi nerden buldun bu cahil kızı basimiza sardin vs diye tonlarca hakaret etmis. 3 ay konusmadi benlede o bayram esimle bizimkilere gttik esimlede kustu. Daha sonra okudugum bolume laf etti sizin bolumden birsey olmaz bosuna bekleme atamada olmaz dedi. Dunurlerim iyi ama cok fakirler demis millete bu da var .birde kardesim uni mezunu ise girmişti. Bende sorunca ise grdi dedim temizlik isi mi dedi.bunun gibi konular . Hicbir zman terbiyemi saygimi bozmadim. Kirici konusmadim.uzun zmandr bir lafi sozu yok ama ben bunlari düşünüp canimi sikiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Soru sorarsa cevap veriyorum ayrica konuya girip kafami agritmiyorum sus pus oturuyorum yontemi buldumHiç takmayın kafanıza inanın değmez.. he he deyin geçin..
Geçmişin kinini tutma ama unutmada. Ben de iki yıl kendi beynimde atlatamadım yapılanları. Ama daha sonraları yapılan hatalarda hepsini bir kustum. Kin tutma ama bidahaya da susma hepsini bir kus.Arkadaslar 29 yasindayim 4 yildr evliyim. Kayinpeder zamaninda bana cok agir laflar etti..size kisaca anlatayim suan cok iyi davraniyor seviyor ama ben arada hatırladıkca kendi kendime nasil affettin diyorum kiziyorum kendime. Esimle nisanliyken ogluma uzun boylu kapali bir kiz alacaktim dedi. Sonra akrabalrinzda baban annen haric hiçbiri insan degil dedi.amcan nasil bir insan hic ziyaretine gelmemis dedi. Evlendgimizden 2 ay sonra bayramdi bayramda size gelecegiz 1 haftaligina dedi.bende baba biz onceden plan kurmustuk benim ailemde bizi bekliyor biz once size gelmeyi dusunuyorduk sonrada bizimkilere gidecektik malum ilk bayram ailem bekliyor dedim.olmadi siz yine gelin biz bayram donusu bizimkilere gideriz dedim diye teli yuzume kapatti .ertesi gun esimi arayip bu salagi nerden buldun bu cahil kızı basimiza sardin vs diye tonlarca hakaret etmis. 3 ay konusmadi benlede o bayram esimle bizimkilere gttik esimlede kustu. Daha sonra okudugum bolume laf etti sizin bolumden birsey olmaz bosuna bekleme atamada olmaz dedi. Dunurlerim iyi ama cok fakirler demis millete bu da var .birde kardesim uni mezunu ise girmişti. Bende sorunca ise grdi dedim temizlik isi mi dedi.bunun gibi konular . Hicbir zman terbiyemi saygimi bozmadim. Kirici konusmadim.uzun zmandr bir lafi sozu yok ama ben bunlari düşünüp canimi sikiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Panik atak geçirdim bu olaylar yuzunden .sukur o gunler gecti ama bende kendimi yipranmis hissdeyrum .haklisinz buaradaGeçmişin kinini tutma ama unutmada. Ben de iki yıl kendi beynimde atlatamadım yapılanları. Ama daha sonraları yapılan hatalarda hepsini bir kustum. Kin tutma ama bidahaya da susma hepsini bir kus.
Senin kayınpeder o kadar hafif şeyler etmiş ki benimki bu bayram neler neler söylediArkadaslar 29 yasindayim 4 yildr evliyim. Kayinpeder zamaninda bana cok agir laflar etti..size kisaca anlatayim suan cok iyi davraniyor seviyor ama ben arada hatırladıkca kendi kendime nasil affettin diyorum kiziyorum kendime. Esimle nisanliyken ogluma uzun boylu kapali bir kiz alacaktim dedi. Sonra akrabalrinzda baban annen haric hiçbiri insan degil dedi.amcan nasil bir insan hic ziyaretine gelmemis dedi. Evlendgimizden 2 ay sonra bayramdi bayramda size gelecegiz 1 haftaligina dedi.bende baba biz onceden plan kurmustuk benim ailemde bizi bekliyor biz once size gelmeyi dusunuyorduk sonrada bizimkilere gidecektik malum ilk bayram ailem bekliyor dedim.olmadi siz yine gelin biz bayram donusu bizimkilere gideriz dedim diye teli yuzume kapatti .ertesi gun esimi arayip bu salagi nerden buldun bu cahil kızı basimiza sardin vs diye tonlarca hakaret etmis. 3 ay konusmadi benlede o bayram esimle bizimkilere gttik esimlede kustu. Daha sonra okudugum bolume laf etti sizin bolumden birsey olmaz bosuna bekleme atamada olmaz dedi. Dunurlerim iyi ama cok fakirler demis millete bu da var .birde kardesim uni mezunu ise girmişti. Bende sorunca ise grdi dedim temizlik isi mi dedi.bunun gibi konular . Hicbir zman terbiyemi saygimi bozmadim. Kirici konusmadim.uzun zmandr bir lafi sozu yok ama ben bunlari düşünüp canimi sikiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Acaba dusunmuyorlar mi ben boyle yaparsam oglumda yuvasinda huzursuz olur diye.anlamak guc gercektenSenin kayınpeder o kadar hafif şeyler etmiş ki benimki bu bayram neler neler söyledi
Daha elini öpüp baba demem dedim eşime
Her biri ayrı bir tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?