Geçmişin kini kayinpederin sozleri

Acaba dusunmuyorlar mi ben boyle yaparsam oglumda yuvasinda huzursuz olur diye.anlamak guc gercekten bende araya mesafe koydum kendimce ama ozel gunlerde gorusuyorum o da esimin hatrına
Valla yumruğu vuracaksin ortaya ile başladı en son bana kıvırma lafı dedi sonra ilerlerken hem bana hem eşime küfürler etti gitti sebebi ise eltimi evime istememem

Sırf diğer oğlu ve gelini için bizi sildi kendi bilir bundan sonra Allah geçim versin dedim bende

Birde benim kp herseyi soruyor kacta uyaniyorsunuz kacta kahvalti yapiyorsunuz esimden icin bana diyorki buna ne yediyorsun niye boyle kilo aliyor.hasta olunca atlet giymiyor mu bu niye hasta oluyor .yemek vakti arayinca ne yiceksiniz niye corba yok. Ben bunlari esimin telefonda verdiği cevaplardan anliyorum. Hi birde surekli esimle benim kilolarımızi soruyor kacar kilosunuz diye

Kilom kadar altın mi vereceksin de sorunca

Canini sıkma o dusununce anlayacaktır seni. Valla ben zamaninda cok canimi siktim bu yasta saclarimda beyazlar doldu.simdi olsa diyorum umursamam. Benim en cok.umursama sebebim de babama sikayet eder korkusuydu.babam kizmazdi ama cok uzulurdu.onu uzmek istemedigim icin icime attim agladim hep

Yani bunlardan sonra yillardir iyiyse yani insan olmayi basarabildiyse mesafemi bozmadan konusurdum. He ben senin yerinde olsam coktan ipleri koparirdim o ayri konu gerci. Cunku adam hic dur durak bilmemis masallah. Esin de agzini acip susturmadi zaar.

yok yok bulaşmasını daha gitsin nereye gidiyorsa
Iyi fikir kilom kadar altin isterim ama diyeyim daha benim babam omrunde sormamistir kizim kac kilosun diye garibemime gidiyor
Bana da garip geldi garip çünkü

Esim ancak sen haklisin idare et diyor baskada bosey dedigi yok.onlara ziyarete gidince araba kullandim yorgunum diyor saatlerce oteki odada uyuyor bende saatlerce icerde soru cevapliyorum

Esim ancak sen haklisin idare et diyor baskada bosey dedigi yok.onlara ziyarete gidince araba kullandim yorgunum diyor saatlerce oteki odada uyuyor bende saatlerce icerde soru cevapliyorum

Tamam seb haklisin da adam sana hakaret ederken karimla dogru konusun da mi diyememis.

Tamam seb haklisin da adam sana hakaret ederken karimla dogru konusun da mi diyememis.
Bir defasinda dedi karismayin benim esime diye. Ondan sonra sizede birsey denmiyor ha dedi kalkti gitti.ondan sonra pek karismadi. Ondada ben tembihledim bundefada birseye karisirlarsa tepkini goster yoksa beni kaybedersin vs dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…