- 29 Ocak 2024
- 981
- 42
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Merhaba bugün bir olay yaşadım. Yakın arkadaşımın uzun süredir sevgilisi var ve sevgilisi 8 sene birisiyle konuşmuş kız da bunu sans eseri öğreniyor. Çocuk bundan 2 sene önce kıza ulaşmaya çalışmış yaşadığı yere gitmeye çalışmış araları bozuk diye kızın yakın arkadaşına ulaşmış barışmak için ama konuştuğu kız hem numarasını değişmiş hemde engellemiş her yerden. Sorun şu ki arkadaşımla daha yeni tanışırlarken üstüne basa basa kız sormadığı halde geçmişte bir şey yaşamadığını sevgili konusunda tecrübesiz olduğunu hatta güzel cümleler kuramadığını utandığını falan söylemişti dahaonce hiçbir kızın elini bile tutmadığını. Kendi kendine anlatıp durmuştu kız onu yargilamayacgi halde yinede doğru konuşmamış ve hep bu konulardan anlamıyor bilmiyor cahil gibi davranmış. Bende çocuğun yaptığına çok sinir oldum ve yorumumu söyledim kızdım baya arkadaşım yorumumdan dolayı biraz da bana kırıldı halbuki kötü bir şey demedim neden basta söylemediğini hep tecrübesiz gibi empoze ettiğini yalan söylediğini belirttim gerçekten aşırı saçma evet kimsenin geçmişi önemli değil ama 1 sene değil 2 sene değil 8 sene konuştuğun varsa neden saklarsın ki ? Az buz zaman değil. Kız kendine gelemedi hâlâ ve bana da hâlâ kırgın. Daha yorum yapmam zaten ama yasadigi gerçekten çok zor ne adamlar var anlayamıyorum şimdi iş işten geçti her şey yaşandı ve böyle bir durumla karşılaşmak. Onun hep ilkin olduğunu sanması çok zor cidden . He sevgilisi miydi değil miydi bilmiyor onu anlamamış ama 8 sne de full arkadaş da olamaz ki mutlaka yakınlık bag olmuştur. Burda yanlış anlaşılmasın illa ko usunca sevgili olurlar demiyorum ama kıza ulaşmaya çalışıp kızın arkadaşına yalvarmasi sevdiğini söylemesi falan arkadaşça yaklasmamis çıktılar mi o belirsiz tabi