kızlar merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüne kısmet oldu çünkü yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 22 yaşındayım 17 yaşında çok kısa süre içinde evlendiğim 3 aylık bir evliliğim oldu evlendiğim kişi madde bağımlısı çıktı ayrıldım ve hemen okuluma devam edip üniversiteyi bu yıl bitirdim.gelelim asıl konuya üniversitede tanışdığım 6 aydır süren bir ilişkim var onun 1 senesi kaldı , şuan o Antalya da ben Mersindeyim cumartesi memleketlerimize döndük erkek arkadaşımla 1 ay önce beraber olduk sonra devamı geliyor zaten biliyorsunuz kız olmadığımı anladı tabi daha önce ki erkek arkadaşımla mı oldu dedi o an evet dedim söylemeye cesaret edemedim. uzaklık olunca malum çatışmalar başladı bitsin gibisinden konuştu her neyse dün seninle normal şeyler yaşamadık beni ne gözüyle görüyorsun deyip her şeyi anlattım şok oldu inanamadı bunu şimdi mi söylüyorsun dedi kendisine bunu kaldıramayacaksan açık açık söyle saygı duyarım fakat simdi tamam deyip yarın yapamıyorum deme ne benim duygularımla oyna ne de vaktimi çal dedim ve cevabı ben kaldıramam oldu ben tabi yıkıldım bakire olmadığımı biliyordun onu kaldıracaktın da bunu neden kaldıramıyorsun arada ki farkı söylermisin dedim çocukken bir hata yapmış diyordum aileme yansıtmayacaktım ama evlenip ayrıldığını illa öğrenirler babamın çevresi çok geniş dedi (gerçekten de öyle biliyorum) özür dilerim kusura bakma falan dedi ben de gerçekten sevseydin bunun cevabı her şeyinle kabulümsün olurdu dedim çok üzgünüm seni gerçekten seviyorum ama babamı biliyorsun dedi ve birbirimize hoşçakal dedik whatsapp da ikimizin resmi vardı kaldırıp aglayan resim koymuş ve durumun da ismim yazıyordu silip moralim çok bozuk mesaj atmayın yazmış dünden bu yana konuşmuyoruz içim kan ağlıyor çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama kendisine güvenip ailesini karşısına almayı göze alamadı kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem... biraz uzun oldu kusura bakmayın