Geçmişte Aşk Acısı Çekmiş Adam

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Arkadaşlar bilen bilir benim dr. bir arkadaşım var...Ya ilişkimiz devam ediyor ama sanki bana güvenmeye çalışıyor böyle güvenle ilgili sorular soruyor eski nişanlısını çaktırmamaya çalışıyorum ama aklımdan da çıkmıyor....

Nişanlısıyla tam evlenme arefesinde kız bunu aldatmış,tüm parasını yiyip bunu bırakmış 2 yıl önce....

İşte kızlar,böyle niye beni seviyorsun,neden sevdin,hangi huyumu falan diyor,sonra uzaklara gitmeklerden bahsediyor ben ayrılalım mı diyorum
-yok hayırr be saçmalama diyor

sonra kafam yoğun işlerimde atak yapmam lazım diyor kızlar birileri bişiy desin ben bu çocuğa ne diyim fena duygusalda ?

Yani şöyle düşünelim şuan aynı dertten bir erkek müzdarip olsaydı kızın güvenini kazan,uğraş,çabala derdik.
Ben aynı şeyleri sizin için diyecegım.
Seviyorsanız,onunda bu sevgiye değer biri olduğunu düşünüyorsanız çabalayın.
Size güvenmesi için uğraşın.
Adamın güven duyamayışı çok haklı bir sebepten.
Hem maddi hem manevi kandırılmış,sömürülmüş.
İnşAllah mutlu olursunuz.

Evet resmen sömürülmüş çocuk, ama çok korkuyorum kendisi ilişkiyi istemişti şimdi ne biliyim =(

Kizin yaptigi cok ama cok cirkin. Biraz ara verseydi de sonra seninle bir iliskiye baslasaydi daha iyiydi. Sen birsey yapmadigin halde eskisinin ceremesini cekeceksin. O da senin tolere etme durumuna bagli. Ben olsam cekemem.

Kizin yaptigi cok ama cok cirkin. Biraz ara verseydi de sonra seninle bir iliskiye baslasaydi daha iyiydi. Sen birsey yapmadigin halde eskisinin ceremesini cekeceksin. O da senin tolere etme durumuna bagli. Ben olsam cekemem.

2 yıl geçti üzerinden =( bende bilemiyorum,bu aralar birde işi çıktı =(

Yakın erkek arkadaşımın başına geldiği için iyi biliyorum o insanın ruh halini oda dul çocuklu bir bayan ile evlilik düşünüyordu herşeyi ile kabul etmişti çocuğuna oğlum derdi kızın ailesi de biliyordu daha sonra sosyal paylaşım sitesinde kızın diğer sevgilisi ile şansa yüz yüze geldi araştırıyor ki yatmadığı takılmadığı yok. Benim arkadaş intihara felan da kalkışmıştı zor topladı kendisini ondan sonra inanç minanç kalmamıştı birazda saf bişeydi yani fazla tecrübesi yoktu seviyorsa gözü bir şey görmezdi her kızla çıkmazdı kuralları vardı bayağı dağıttı kendini en sonunda şimdi biri var hayatında kendini bayağı topladı düzeltti inşallah sizde öyle olursunuz.

Güven sağlayın en ufak bir yere gittiğinizde bak ben buradayım deyin gibi gibi tabi dengeli bir şekilde.

Yaralı insanın yaralarını sarmak ve iyileştirmek zordur.
Uzun bir süreç ve emek gerektirir.
En önemlisi de sevgi ve aşk gerektirir.

Sağol canım,buda biraz saf böyle çetrefilli şeyleri sevmiyor ama bana kendisi öyle geliyor bazen böyle ilgi istiyor sürekli, inşallah bizde mutlu oluruz...

Yaralı insanın yaralarını sarmak ve iyileştirmek zordur.
Uzun bir süreç ve emek gerektirir.
En önemlisi de sevgi ve aşk gerektirir.

Oda zaman diyor inanırmısın herşey zamanla diyor....Sevgimi nasıl gösteriyim ki? seni seviyorum diyorum sürekli işte =(

2 yil gecse de belli ki unutmamis. Belki 5 yil gecmesi gerekir. Siz ne zamandir birliktesiniz.

2 ay oldu =(

Sağol canım,buda biraz saf böyle çetrefilli şeyleri sevmiyor ama bana kendisi öyle geliyor bazen böyle ilgi istiyor sürekli, inşallah bizde mutlu oluruz...

Amin inşallah ben özelden de sana onu ve geldiği noktayı belirterek fikir sunarım. İşte olan bu erkeklere oluyor sonra ki bayan arkadaşı çekiyor ağırlığı seviyorsanız gerçekten büyük emek sizi bekliyor.

Sağol çok mutlu olurum o kız nasıl kazanmış oğlanı?

Eğer gerçekten seviyorsan ve karşındakinden eminsen onun sana güvenmesini sağlayabilirsin.

Ama bunun için sabırlı ve güçlü olman şart.

Ne zamandır birlikte olduğunuz da önemli tabi ki?

Eğer gerçekten seviyorsan ve karşındakinden eminsen onun sana güvenmesini sağlayabilirsin.

Ama bunun için sabırlı ve güçlü olman şart.

Ne zamandır birlikte olduğunuz da önemli tabi ki?

Bende sonunda yıkılmak istemiyorum, keşke bunların geçeceğine tam inanabilsem,sürekli kafam konuşuyor ya onu seviyorsa ya dönerse ona ya aşıksa ona........

2 aydır görüşüyoruz canım =)

valla bu konuda katı olacagım...

yaralı bır ınsanla beraber olmak cok zor...

yaraları geçip geçmemiş mi anlarsın duygusala baglıyorsa ve neşesizse bil ki geçmişin izleri silinmemiştir ve sunu düşün bir adamın hayatında yara bandı olmak mı ısterdın yoksa onun hayatındaki en özel kadını mı ??

boyle ruhu ve kendı eskimiş bir erkekle gençliğini harcamaktansa aşkın peşine düş derim..

belki biraz zor olacak ama gercekten deger veriyorsan ona guvenini kazanmak icin caba sarfetmelisin

Herkes geçmişinde aşk acısı çekmiş olabilir, o kısımda bir problem yok.
Sizdeki sorun eski nişanlısına hala aşk hissedip hissetmeme durumu olmalı.
Anladığım kadarıyla aşk, sevgi yok.
Bu adamın sadece kadınlara güven konusunda çok olumsuz düşünceleri var.
Kafasında oluşturduğu bu olumsuzluktan onu kurtarmak lazım.
Bilinçaltını temizlemek, varolan negatif algıları değiştirmek konusunda bir sürü yöntem var.
Onları araştırıp kendisine önerin ve açık açık konuşun bence olan olmuş, herkes aynı kişilikte değildir vs. şeklinde.

Canım kardeşim bu yazıyı okurken aynen abimi anlattın.Abim yaklaşık 4 yıl birlikte olduğu kişi ile karşıdaki kişinin onu bırakması ile hayatı mahvoldu diyebilirim.Abim çok Sevdi ama belliki karşıdaki sevmemiş.aşağı yukarı 4-5 yıl geçti ilişkisi biteli.Diğer kişi gitti evlendi çocuğu oldu.Ama abim 5 yıl geçmesine Rağmen hala yanlız.Karşı Cinslere olan güvenini kaybetti tamemen.Kız arkadaşı bile kalmadı.Ruh Gibi Dolaşıyor O derece.1-2 Kere Sordum Abi Başka birisini bulsana diye cevabı çok açık ve netti.Hafif bir ağlama Modunda "Nasıl Güvenecem bir daha böyle şeylerin olmayacağını garanti edebiliyormusun" demişti.o dediği Cümleler Boğazımda tıkandı kaldı.Bir Şeyde diyemedim.İnanılmaz üzülmüştüm.

Sizin Yapmanız Gereken onu Bu Olumsuz Düşüncelerden arındırmak.Tabi Sizi Seviyor ve Gerçekten Değer veriyorsa.Bunları çok açık bir şekilde ona dile getirin.Bence konuşarak bu olayın üstesinden gelebilirsiniz.

Bende şu an abim için çabalıyorum.Onun Bu güven kaybetme düşüncesini ortadan kaldıracağım.Kadınlara güveni şu an inanılmaz derecede az abimi gerçekten seven birisini bulduğum an tanıştıracam.Canım kardeşlerim çevrenizde varsa eğer abime hayırlısı birisini bulalım.Abim iyidir hoştur sadece şu an güven duygusu körelmiş.O duyguyu atlatabilirse birlikte olacağı kişi çok mutlu olacak onuda garanti ediyorum bak.

aradan kaç yıl geçerse geçsin o hep iz olarak kalıcak onda... sana güvenmeside baya zaman alıcaktır.. senin yapman gerekir o soruları ciddiye aldığını gösterip çok mantıklı ve hep ona bağlı kalcaığını gerçekten sewdiğini yansıtmak olmalı şuan onun buna çok ihtiyacı vardır emin ol buyüzden soruyor o sorularıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…