Geçmişte Aşk Acısı Çekmiş Adam

sağol canım,buda biraz saf böyle çetrefilli şeyleri sevmiyor ama bana kendisi öyle geliyor bazen böyle ilgi istiyor sürekli, inşallah bizde mutlu oluruz...

canım şunun unutma hiçbir erkek saf değildir:34::34:
Saf gibi görünürler ama senden benden daha uyanıktırlar
biz bayanlar boş çal çeneyizdir
onlar çok konuşmazlar sadece gözlemlerler
ben erkeklerin saf olduğuna inanmıyorum açıkçası

Canım kardeşim bu yazıyı okurken aynen abimi anlattın.Abim yaklaşık 4 yıl birlikte olduğu kişi ile karşıdaki kişinin onu bırakması ile hayatı mahvoldu diyebilirim.Abim çok Sevdi ama belliki karşıdaki sevmemiş.aşağı yukarı 4-5 yıl geçti ilişkisi biteli.Diğer kişi gitti evlendi çocuğu oldu.Ama abim 5 yıl geçmesine Rağmen hala yanlız.Karşı Cinslere olan güvenini kaybetti tamemen.Kız arkadaşı bile kalmadı.Ruh Gibi Dolaşıyor O derece.1-2 Kere Sordum Abi Başka birisini bulsana diye cevabı çok açık ve netti.Hafif bir ağlama Modunda "Nasıl Güvenecem bir daha böyle şeylerin olmayacağını garanti edebiliyormusun" demişti.o dediği Cümleler Boğazımda tıkandı kaldı.Bir Şeyde diyemedim.İnanılmaz üzülmüştüm.

Sizin Yapmanız Gereken onu Bu Olumsuz Düşüncelerden arındırmak.Tabi Sizi Seviyor ve Gerçekten Değer veriyorsa.Bunları çok açık bir şekilde ona dile getirin.Bence konuşarak bu olayın üstesinden gelebilirsiniz.

Bende şu an abim için çabalıyorum.Onun Bu güven kaybetme düşüncesini ortadan kaldıracağım.Kadınlara güveni şu an inanılmaz derecede az abimi gerçekten seven birisini bulduğum an tanıştıracam.Canım kardeşlerim çevrenizde varsa eğer abime hayırlısı birisini bulalım.Abim iyidir hoştur sadece şu an güven duygusu körelmiş.O duyguyu atlatabilirse birlikte olacağı kişi çok mutlu olacak onuda garanti ediyorum bak.

Canimmm abine cok uzuldum gerci uzulunecek kisi o degil ama .....allah yardimcisi olsun ...bende nasil davranacagimi bilemiyorum bazen iste mutlu mu olsam,normal mi? :(

canım şunun unutma hiçbir erkek saf değildir:34::34:
Saf gibi görünürler ama senden benden daha uyanıktırlar
biz bayanlar boş çal çeneyizdir
onlar çok konuşmazlar sadece gözlemlerler
ben erkeklerin saf olduğuna inanmıyorum açıkçası

Belli döneme kadar saf olabiliyorlar sağlam kazık yedikleri zaman gözleri açılıyor bu sefer dediğin gibi gözlemlemeler fişlemeler başlıyor ve sonraki bayan arkadaşı çekiyor ceremesini.

Back
X