Geçmişte nişan atanların fikrine ihtiyacım var :(

İçinizde bu kişiye karşı bir nefret,kızgınlık yok mu? Biri beni öyle arabadan atsa, üstüne evime gelip beni, ailemi rezil etse, onu ve bu 7 sülalesini ayaklarından arabaya bağlar, sürerim arabayı.

Birde yaşın henüz çok genç. Kendini böyle hırpalama. Keşke dava etseydiniz şikayetçi olup, sabıkası olsaydı da bir daha evlenmeye kalktığında hem kendisi hem ailesi rezil olsaydı

Bazi güzel hayaller kurmuşsun ve gerceklesmemesi seni üzmüş. Aslında istediğin o adam değil. Hayallerinde kurduğun adam ve hayat. Ama eğer evlenseydiniz hiç bisey hayalindeki gibi olmayacaktı.
Nisan atmadim ama ciddi ilişkim bittiğinde dünyam yıkıldı. Ozamanlar asla kimseye güvenemem tekrar mutlu olamam diyordum. Şuan dünyanın en tatlı adamıyla evliyim ve ona çok aşığım çok mutluyum.
Demem o ki sabret bir gün doğru adamı bulup mutlu olacaksin

hayatının en doğru kararını vermişsin canım benim duygusal şiddet uygulamaya başlamışlar hem ailesi hem kendisi kendini nasıl bi ateşin içinden seni çekip çıkardığını zamanla anlarsın bırak şimdi yaran çok taze acısın ama sonra geçecek inan geçecek sakın barışmaya yada yumuşamaya kalkma Eger ki tavız verip barışırsan daha kötüsünü yapacaklar.

Evlenmeden gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş. Zararın neresinden dönülürse kârdır . Zaman herşeyin ilacı illaki unutursunuz

Tatlım seni anlıyorum . Ama bil ki bu bir ruh dalgalanması. Çok normal bu hisler. Bağımlılık gibi hastalık gibi düşün. En basıtınden diyetteyken bile vucut ilk 1 hafta isyan ediyor yemek istiyor. Dile kolay 5 senen geçmiş bu özlemin mantıgını örtme hisleri atakları normal . Ama en doğru kararı vermişsin. Sana şiddet uygulamış hem fiziksel hem psikolojik. Dışarda beni arama ne demek? Meali ben bir halt ceviriyorum demektir. Kolundan sarsıp arabadan atmakta noluyor baban veya amcan dayın kardeşin sana bunu yaptı mı? Kendine biraz zaman ver geçecek. Numaranı da değiştir. Ve kendini yogun bir meşguliyete sok. En güzel tedavi budur.

Ben attım nişan ve benim hatam daha çoktu . Çok alttan aldım , gittim evlerinde kaldım yüz göz oldum . hatta nişanlım tarafından maddi olarak sömürüldüm .. hani bazen insanım eli kolu bağlanır ya öyle . Tam bir ana kuzusu idi . Gezmeye giderdik , ben öderdim . Attığımız her adımda annesine haber verirdi . Son zamanlarda annesinden kız kardeşinden hakaretler yiyince yeter artık dedim .. ve bıraktım ..

bayılacam yeminle....güvenemezsem diyorsun...böyle bir insana güvendin yani..
seni olmadık hayvan yerine koymuşlar çeşit çeşit...bu insanlara gübendin yani..
senin canını yakan mevzu yarım kalan hayaller.
emin ol bundan sonra karşına çıkacak insan bundan kötü olmaz.

Aylarca cok öfkeli gezdim kolumda morluk olsaydı polise gidecektim ama iz vs yoktu zaman geçtikçe tabiki olaylar bir şekilde o ilk zamanki nefret öfke geçiyor sonra ne oldu neler yaşadım nasil bir insanı evime sokmuşum diye üzülüyorsun giden zamanına üzülüyorsun bir dHa güvenemem diye uzuluyorsun

Ahh sizin adınıza çok mutlu oldum bir ömür boyu mutluluklar amiin insallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ❤

Hayir kesinlikle istemiyorum. Bitti çok şükür onlar beni kaybetti taviz vermeyi düşünmüyorum

Insallah Allah herkesi boyle insanlardan korusun

Universiteden mezun olmama 2 Ay kaldı whatsapp gruplarından vs dolayi değiştiremiyorum ama degistiricem numaramı insallah atanır gidersem de daha iyi olucak açıkçası suan da iyiyim ilk zamanlardaki gibi bile değil. Yakin oturuyoruz arabasını vs goruyorum arada dalgalaniyorum haliyle ama geçecek bu günlerde sabır lazm

Ne kadar zaman oldu nasıl hissediyorsunuz simdi

Bende nişan attım, aldatılmıştım. Şimdi evli, mutlu, çocukluyum insan üzülüyor ama kurtulduğuna şükretmek lazım. Allah oldurmuyorsa biseylerden koruyordur.

Ne kadar zaman oldu nasıl hissediyorsunuz simdi
Baya oldu iyi ki de kurtulmuşum diyorum . Ömür geçmezdi o aileyle . Ben şuan başka biri ile evliyim ve bebek bekliyorum.. tabi ilk zamanlar bi üzüntü oluyor ama zamanla iyi ki bitmiş gitmiş diyorum ve iyi ki evlenmemişim . Zaman geçtikçe daha net görüyorsun . Artıları eksileri .. çok düşünmemek lazım kendi önüne bakmak lazım zorlamak lazım kapatmamalı insan kendini ..

Tek merak ettiğim böyle biriyle 5 yıl nasıl birlikte oldunuz? Nişan atmak konusuna gelince ben de 2 ay nişan attım. Şimdi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Kafam dinç. Ara tatilde gezme ve tatil planları yaptım bile. Hayatımda olsa ona bile burnunu sokardı eminim. Sal gitsin, mutlu ol, hayatını yaşa. Bir süre sonra kafan öyle rahatlatacak ki “iyi ki” diyeceksin.

Bende kendime bunu soruyorum neden birlikte oldum diye.ama nisanlandiktan sonra dozu arttırdı onceden tatlı kıskançlık zannettiğim şeyler meğerse hastalıklı birinin habercisiymis sadece kıskanç olsa iyi aynı zamanda sapık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…