Geçmişte nişan atanların fikrine ihtiyacım var :(

Hiç elle tutulur bir yanı yok. Bana kalırsa özlediğiniz şey o adam değil, sevilme ve değer görme hissi. Bu ihtiyaçlarınızı karşılayamayacaktı, evlenseniz de mutsuz olacaktınız çok belli. Ben de sözlenip ayrıldım, şu an başka biriyle evliyim. "Benim hak ettiğim bu değil, ben sevmeyi/sevilmeyi/değer görmeyi hak ediyorum" dediğinizde ve buna gerçekten inandığınızda hakkınızı alıyorsunuz ve geridekilerin hiçbir önemi kalmamış oluyor.

Bende aynısını yaşadım ayrıldıktan sonra tüm hayatım düzene girdi resmen vücudum bile istemiyormuş onu büyük ihtimal sizinki de narsistti
Yani onun teşhisini ben kıyamam ama narsist özellikleri olduğunu düşünüyorum. Tek bildiğim bir şey var, o da onunlayken hep diken üstündeydim. Ayrıldıktan sonra daha mutlu ve sakinim. Okuldaki öğretmen arkadaşlarım idarem bile ne kadar mutlusun. Önceden içine kapanıktın kendinde değil gibiydin diyor.

Cok güzel yazmışsınız cok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…