- Konu Sahibi Ebehanim99
-
Yani onun teşhisini ben kıyamam ama narsist özellikleri olduğunu düşünüyorum. Tek bildiğim bir şey var, o da onunlayken hep diken üstündeydim. Ayrıldıktan sonra daha mutlu ve sakinim. Okuldaki öğretmen arkadaşlarım idarem bile ne kadar mutlusun. Önceden içine kapanıktın kendinde değil gibiydin diyor.Bende aynısını yaşadım ayrıldıktan sonra tüm hayatım düzene girdi resmen vücudum bile istemiyormuş onu büyük ihtimal sizinki de narsistti
Cok güzel yazmışsınız cok doğruHiç elle tutulur bir yanı yok. Bana kalırsa özlediğiniz şey o adam değil, sevilme ve değer görme hissi. Bu ihtiyaçlarınızı karşılayamayacaktı, evlenseniz de mutsuz olacaktınız çok belli. Ben de sözlenip ayrıldım, şu an başka biriyle evliyim. "Benim hak ettiğim bu değil, ben sevmeyi/sevilmeyi/değer görmeyi hak ediyorum" dediğinizde ve buna gerçekten inandığınızda hakkınızı alıyorsunuz ve geridekilerin hiçbir önemi kalmamış oluyor.
Boşanmak aynı evi paylaşmak tabiki cok daha zor Allah yardımcınız olsun nişan döneminiz sıkıntılımıydiNişan atmadım, 6 ay evli kalıp boşandım, keşke ah keşke nişan atsaymışım.
Evet sıkıntılı geçti ancak 7 ay dayanabildim kendisine çok bile:)Boşanmak aynı evi paylaşmak tabiki cok daha zor Allah yardımcınız olsun nişan döneminiz sıkıntılımıydi
Kaç ay vardı düğününüzeBoşanmak aynı evi paylaşmak tabiki cok daha zor Allah yardımcınız olsun nişan döneminiz sıkıntılımıydi
Benim 4 Ay kalmıştı 4 Ay da nişanlı kaldıkKaç ay vardı düğününüze
evetBelamı mi istiyorum diyorum
aynı yorumu yapmamız
Ahaha evet biraz depresif bir anımda yazmıştım bu konuyu simdi okuyunca kendime kızdım artik çok daha iyiyim belamı istemiyorumaynı yorumu yapmamız
Ben de 4 buçuk ay nişanlı kalmıştım , düğüne 5 ay vardı. Bugün de kınam olacaktı hatta o yüzden biraz buruğumBenim 4 Ay kalmıştı 4 Ay da nişanlı kaldık
Hic üzülme sen çok kıymetli ve iyisin sevmeyi ve sevilmeyi hakediyorsun mutluluk sana çok yakinBen de 4 buçuk ay nişanlı kalmıştım , düğüne 5 ay vardı. Bugün de kınam olacaktı hatta o yüzden biraz buruğum
Teşekkür ederim inşallah öyledir inanıyorumHic üzülme sen çok kıymetli ve iyisin sevmeyi ve sevilmeyi hakediyorsun mutluluk sana çok yakin
tam da buBelamı mi istiyorum diyorum
kız senin yorumları okuyunca aklıma hep aynı atasözü geliyorŞimdi üzülüyorsun.İleride iyimi olmamış dersin.Yol yakinken kurtulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?