Geçmişte nişan atanların fikrine ihtiyacım var :(

Sevgili yapım sizin sevgili sevme sevilme isteginiz var . O adamdan da uzak durun

Ayy maşallah ne kadar güzel yaa hayirli olsun bebeğiniz de umarım gerçek aşk bir gün benimde kapımı çalar

Ya zaman zaman kurtuldum diyip havalara uçuyorum zaman zaman da eksik yarim kalan biseyler var diyip üzülüyorum işte

Artık kendi inancınızı göre nasıl bir kutlama yaparsanız yapın. Sizin istediğiniz o kisi değil, felaketin eşiğinden donmussunuz. Sizin istediğiniz çift olma hali. Eminim birgün çok daha düzgün biriyle evlenirsiniz.

Evet ben ilişkilerimde hep samimiyet kurarım bu kız arkadaslarimda da böyle bu yüzden çok kullanıldığım üzüldüğüm durumlar oldu insanlar benim kadar duygusal değil sanırım. O yüzden biraz kendimle vakit geçirip keşfedip oyle bir evlilik yapmayo düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederim

Şimdi üzülürsün acı çekersin ama ilerde mutlu olursun mutlaka bir kapı aralar Rabbim . Ama şu an ona geri dönersen ve onu tekrar hayatına alırsan ki evlendikten sonra bunların daha beterini yasatabilir şimdiden böyle olan bir insan evlenince sana belki çocuğuna neler yapmaz o zaman yerli beter üzülürsün bu sefer tutunacak bir dalın da kalmaz aklını başına al bence acını ve unutamamani anlıyorum çok normal yasanmisliklar var aşk var sevgi var ama sadece sende var eğer oda sevseydi bu şekilde olmazdı hayatına yeni bir sayfa acmalisin bu hayat sana bir kez verildi ve senden değerli birşey yok unutma

Aynen oyle o da sevseydi bu durumda olmazdık zaten çok haklısınız. Asla geri dönme gibi bir isteğim yok fakat içim acıyor bazen baş edemiyorum sanırım bu da bir süreç ve bitecek

Tecrube olarak say. Bir daha hiç kimse sana böyle davranamayacak. İlk dakikadan çözüp yol vereceksin çünkü.

Yasini tut, üzül, ağla. Sorun yok. İnsanın aklı başka yüreği başka söylüyor, ama bil ki cok daha iyisi çıkacak karşına ve vay be diyeceksin. Demek ki çektiğim acı bunun içinmiş...

Aynen oyle o da sevseydi bu durumda olmazdık zaten çok haklısınız. Asla geri dönme gibi bir isteğim yok fakat içim acıyor bazen baş edemiyorum sanırım bu da bir süreç ve bitecek
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşAllah bunları da atlatacaksın bizler insanız kısacık ömrümüze ne üzüntüler ne mutluluklar ne hayaller sigdiriyoruz inşallah karşına değerini bilecek sana sevgiyi saygıyı güveni tattiracak birisi çıkar

Ahhh insallah Rabbim bütün kadınların karşısına kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın gerisi çok zor. Insallah çıkar ve ben sizin dediğiniz cümleyi soylerim

Boşlukta olduğunuz için öyle hissediyorsunuz. Hayatınıza doğru kişi girince aklınıza bile gelmeyecek.

Amiin insallah bütün kadınların karşısına böyleleri ciksin

Arabadan atan.evden de atar,kapiyi yumruklayan o yumrugu suze kaldirir ilerde ,annesi simdiden saygisiz, evlenince oglusunu yanina ceker ortada kalirsiniz...Yerinde bir karar olmus ,yas tutmayin uygun biri cikarsa onunla evlenin
Insallah uygun zaman ne zamansa doğru bir insana kalbimi qcarim bende

aşko valla köpek gibi aşk acısı çeken biri olarak söylüyorum herkes geçiyor sadece gözünde kalbinde çok büyütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…