Seninle aynı şeyi bende yaşadım ve ister istemez benimde içimde böyle bir korku oluştu ya aynı şeyi tekrar yaşarsam,bu konuda kime nasıl güvenirim diye.İyiki açmışsın bu konuyu vardır inşallah da okuruzMerhaba geçmişte iki farklı iliskim o dönemdeki partnerlerimin annelerinin beni istememesi sebebiyle ayrılıkla sonuçlanmıştı. birinin sebebi annesinin oğluna doktor aramasiydi diğerinin sebebini ise çok saçma bulucaksiniz ama hala anlayabilmiş değilim ehehe. Ben o dönem için borderline kişilik bozukluğu olabilicegini dusundum ya da sadece çok kıskanç bı kadındı. Bu iliskilerde partnerlerle uyumluydum. Doktor fetişi olanla zaten hiç gorusmemistim bile. Diğeriyle de bir kavgam olmadi kendi çaldı kendi oynadı diyebilirim:)
Şuan da bir yakinim da aynı vukuatlari yaşamaya başlayınca onun ilişkisiyle ilgili olan üzüntüm ister istemez tüm bu olayları yeniden hatırlayıp suan yolunda giden iliskimle ilgili anlamsiz kaygılara sebep oluyor. Bir yıl sonrası için evlilik planlıyoruz ailesi bana oldukça normal davranıyor ama ben içimdeki korkuları biturlu yenemiyorum. Benim derdim kötü kaynana değil de partnerimin beni başkaları yüzünden birakmasiyla ilgili korkular.
Böyle deneyimler yaşamış ya da tanık olmuş ve tüm bu baskıları sorunlu kaynanalari sağlam iradeli eşleri sayesinde asabilmis, mutlu şekilde evliliğine devam edebilmiş birileri var mı merak ediyorum. Belki bı umut...
Ben yetiskin bireylere kişilerin utanç verici bir hayatı olmadığı sürece kiminle evlenilicegine karisilmasina evlenemezsin diye rest cekilmesine karsiyim.Başkaları dediğin adamın annesi yalnızannem de yengemi işi olmadığı için istememişti çünkü abiminde işi sağlam değildi geçinemezler diye düşündü. Gayet haklı bi sebepti şuan bu sıkıntıyı da çekiyorlar. Yengem şimdi anneme düşman oysaki annem çok iyi davranıyor ama yengem normalde kendi annesiyle bile geçinemeyen bi insan zaten. Annem umursamıyor abimler de mutlular merak etme erkek çok aşıksa gözü anne baba görmüyor
Bence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.Ben yetiskin bireylere kişilerin utanç verici bir hayatı olmadığı sürece kiminle evlenilicegine karisilmasina evlenemezsin diye rest cekilmesine karsiyim.
Bence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.
O kız size kötülük yapmamasina rağmen reddetmissiniz o da sizi sevmek zorunda değil sanirimBence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.
Bu ben olabilirim,bizim olayimiz farkli ama,benim kayinvalidicegimin favori gelin adayiydim.butun puanlari banaydi.Evlendik sonradan ne olduysa hatunun gozunden,gonlunden dusuverdim.O gun bu gundur bir oyle,bir boyleyiz.Amerika,Cin iliskisi nasilsa biz de oyleyiz.
Abiniz beğenmiş ki bu kızı hanımı yapmış değil mi görümce hanım? Hoş ki gelininiz çok akıllı bir kız çünkü erkek tarafıyla samimi olunca kavga yasayan çok insan var okuyoruz buralarda en iyisi mesafeli olması zaten.Önemli olan sizinle değil abin ile nasıl anlaştığı,sizin hayatınıza da bir engeli olmadığı sürece onlarin mutlulukları önemli diyin ve şu dusuncelerden vazgeçin lütfen.Bence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.
Bizim tam tersi olmuştu dedem hiç istememişti eşimi ve ailesini.elinden gelen her şeyi yaptı evlenneyelim diyeMerhaba geçmişte iki farklı iliskim o dönemdeki partnerlerimin annelerinin beni istememesi sebebiyle ayrılıkla sonuçlanmıştı. birinin sebebi annesinin oğluna doktor aramasiydi diğerinin sebebini ise çok saçma bulucaksiniz ama hala anlayabilmiş değilim ehehe. Ben o dönem için borderline kişilik bozukluğu olabilicegini dusundum ya da sadece çok kıskanç bı kadındı. Bu iliskilerde partnerlerle uyumluydum. Doktor fetişi olanla zaten hiç gorusmemistim bile. Diğeriyle de bir kavgam olmadi kendi çaldı kendi oynadı diyebilirim:)
Şuan da bir yakinim da aynı vukuatlari yaşamaya başlayınca onun ilişkisiyle ilgili olan üzüntüm ister istemez tüm bu olayları yeniden hatırlayıp suan yolunda giden iliskimle ilgili anlamsiz kaygılara sebep oluyor. Bir yıl sonrası için evlilik planlıyoruz ailesi bana oldukça normal davranıyor ama ben içimdeki korkuları biturlu yenemiyorum. Benim derdim kötü kaynana değil de partnerimin beni başkaları yüzünden birakmasiyla ilgili korkular.
Böyle deneyimler yaşamış ya da tanık olmuş ve tüm bu baskıları sorunlu kaynanalari sağlam iradeli eşleri sayesinde asabilmis, mutlu şekilde evliliğine devam edebilmiş birileri var mı merak ediyorum. Belki bı umut...
Bu arada kendini öldürmekle ilgili tehdit eden kaynanalarin blofleri her zaman işe yarıyor mu onu da merak ediyorum hanımlar
Tam tersine yıllardır annemle ikimiz ona mükemmel davranıyoruz ama o anlamıyor :) ben onun samimiyetsizliğine ve anneme kötü davranmalarına göz yumacak kadar aptal değilim sadece :) istenmemesi çok normaldi çünkü geçim sıkıntısı yaşayacaklardı ve bu bizim ailemiz için sorun olacaktı. Üstelik abimin yıllardır tanıyıp evlenme kararı verdiği biri değildi,olumsuzlukları düşününce kabul edilmemesi çok normaldiGümbür gümbür görümcesiniz belli ki, siz böylesi fitne fücur doluyken annenizle gelin geçinemez zaten. Şurdan bana bile geçti enerjiniz. Gelin mümkünse en az 50 m uzak dursun sizden.
Gelin hanım hem güzel hem akıllı demek ki
Bazı aileler cok psikopat olabiliyor. Hakkımı helal etmem kendimi öldürürüm falan. İntihar edicekmis gibi hapları avcuna alan.. bu kız bana küfretti diye uydurma hikayeler.. bunun gibi uc örnekleri öğrenmek istiyorum aslindaBir akrabami kocasinin annesi istemiyordu yine de evlendiler. Adamin annesi nikaha bile gelmedi ama evliler mutlular yillardir.
Ayni şekilde beni de eşimin ailesi bayilarak kabullenmedi, zaten eşim de onlara sormadi "evleneyim mi" diye. Ailesinin beni sevip sevmemesi hic umurumda degil.
Birinin lafiyla beni birakacak diye asla korkmazdim yerinizde olsam, başkasinin onayiyla evlenecegine evlenmesin daha iyi.
Tam tersine yıllardır annemle ikimiz ona mükemmel davranıyoruz ama o anlamıyor :) ben onun samimiyetsizliğine ve anneme kötü davranmalarına göz yumacak kadar aptal değilim sadece :) istenmemesi çok normaldi çünkü geçim sıkıntısı yaşayacaklardı ve bu bizim ailemiz için sorun olacaktı. Üstelik abimin yıllardır tanıyıp evlenme kararı verdiği biri değildi,olumsuzlukları düşününce kabul edilmemesi çok normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?