Hayır siz erkeğin ailesi yokmuş gibi davranmak istiyorsunuz sadece. Yeri geliyor kayınvalideyi yok saymak istiyorsunuz ama o çocuğu yıllarca büyüten o anne. Eş olarak kendinizi bu kadar büyütmeyin. İki gün sonra bir sebepten boşanabilirsin ama kimse ailesini atamaz. İtaat etmesini beklemiyoruz ama ailemin iyi niyeti karşısında bu kadar samimiyetsiz olması akla mantığa sığmıyor. Sadece ilk başta istenmedi diye böyle davranmasına gerek yok. İstenmeme mevzusu çok uzun sürmedi bile.
yengenızı yazan sızsınız yorum yazmamıza sebebiyet verende sensın canımBen onu tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz. Aileme dahilmişsiniz gibi yorumlar yapıyorsunuz. Lütfen daha fazla yazmayın kendi hayatınızla ilgilenin.
samimiyetsiz gelıyorsun o enerjını burdan aldım ben. o kızıda rahat bırakın. abın ıyıkıde sızı dinlemiyor..Ben onu tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz. Aileme dahilmişsiniz gibi yorumlar yapıyorsunuz. Lütfen daha fazla yazmayın kendi hayatınızla ilgilenin.
Sen gelin olunca kocan evde oturur sen çalışıp evi gecindirirsin akşamda kv ne gider temizliğini yemeğini yapar kocanida yatmadan yatmaya görürsün eminim böyle favori bi gelin olursun...abin ev gecindirecek kapasitede değilse evlilik düşünüp kızında başını yakmiycakti ..gelininize acıdım ev gecindiremeyen bi kocası ve gelinini kıskanan kv görümceyle uğraşıyor..Çok basit düşünüyorsunuz. Biriyle evlenirken sadece onunla evlenmiyor ailesiyle de evleniyorsun aynı zamanda. Ya tabikide siz gelinler hep haklı olacaksınız aksi asla düşünülemezobjektif bakamıyorsunuz. Ben ilk zamanlar hep objektif yaklaştım ama sonrasında kızın samimiyetsizliği burama kadar geldi. Annemden değerli kimse yok bu hayatta ve onu elin kızının üzmesine izin veremem. Bu görümcelik değil. Siz olayı çok farklı algılıyorsunuz
Sen gelin olunca kocan evde oturur sen çalışıp evi gecindirirsin akşamda kv ne gider temizliğini yemeğini yapar kocanida yatmadan yatmaya görürsün eminim böyle favori bi gelin olursun...abin ev gecindirecek kapasitede değilse evlilik düşünüp kızında başını yakmiycakti ..gelininize acıdım ev gecindiremeyen bi kocası ve gelinini kıskanan kv görümceyle uğraşıyor..
hislerime tercüman olmussunuz tesekur ederimSen gelin olunca kocan evde oturur sen çalışıp evi gecindirirsin akşamda kv ne gider temizliğini yemeğini yapar kocanida yatmadan yatmaya görürsün eminim böyle favori bi gelin olursun...abin ev gecindirecek kapasitede değilse evlilik düşünüp kızında başını yakmiycakti ..gelininize acıdım ev gecindiremeyen bi kocası ve gelinini kıskanan kv görümceyle uğraşıyor..
Siz de kendi hayatınızla ilgilenin. Abinizin evliliği sizin hayatınıza dahil değilBen onu tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz. Aileme dahilmişsiniz gibi yorumlar yapıyorsunuz. Lütfen daha fazla yazmayın kendi hayatınızla ilgilenin.
Erkek aileleri çalışıp en az 6000 kazanan üstüne evin tüm işini tek başına yapan Türkçe konuşan Miranda KerrNe yapsın peki bu kız, istemediğini gösteren anne ve kardeşe karşı amuda mı kalksın??
Evlendikten sonra hiç anneniz kıza yanaşmaya, kendini affettirmeye çalıştı mı??
Yok.
Kız güzel olmasaydı, abiniz de kafası çalışıyor iyi mesleği var diye evlenseydi bu sefer de çirkin bu kız, abimin kafasına sebep seçtiği biri keşke daha güzeliyle evlenseydi dicektiniz .
Abi Sultan Süleyman falan değil, normal bir insan kız da normal bir insan bu kadar. Siz Harvard mezunu holywood aktrisi Natalie Portman mı yakıştırıyordunuz??
Ablacım bu kafayla hiiiiiiç bir yere varamazsınız anca huzur bozup elkızını nefret ettiririsiniz.
Ölmedim ayaktayım:) suanki partnerimi çok seviyorum. İnsan kıymetli şeyleri yitirmekten korkuyor napalimBenım abim ben bu kızla evlenıcem dedıyse bitmiştir.Bize dönek damatlar deil kararlı adamlar gerekıyor.Bu seveptende bırakırsa bence def olup gıtsın.O senın ıstememenden korksun sen deil.Yalnızlıkan ölünmüyor korkma
Bence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?