Geçmişte reddedilmiş gelinler

Iste soylediginz sey yillardr kk da konusulan bir konudur, gelininuz ailenizden zorla mi istiyor kirasin abiniz istiyordur ya da aileniz kendi veriyordur ama insanlara sirf para verdim diye sizlere iyi davranmasini ya da itaat etmesini beklemeyin eger bir iyilik yapmak istiyorsaniz bunun lafini yapmayin...o yuzden burdaki cogu uye der ki es ailesi ne bir yardim etsin ne de bunu lafi i yapsin...ben de oylr dusunurum azcik asim agrisiz basim ama siz bunun lafini yapiyorsunz sirf kiralarini oduyoruz diye beklentoye giriyorsunuz...
Hayır siz erkeğin ailesi yokmuş gibi davranmak istiyorsunuz sadece. Yeri geliyor kayınvalideyi yok saymak istiyorsunuz ama o çocuğu yıllarca büyüten o anne. Eş olarak kendinizi bu kadar büyütmeyin. İki gün sonra bir sebepten boşanabilirsin ama kimse ailesini atamaz. İtaat etmesini beklemiyoruz ama ailemin iyi niyeti karşısında bu kadar samimiyetsiz olması akla mantığa sığmıyor. Sadece ilk başta istenmedi diye böyle davranmasına gerek yok. İstenmeme mevzusu çok uzun sürmedi bile.

Çok basit düşünüyorsunuz. Biriyle evlenirken sadece onunla evlenmiyor ailesiyle de evleniyorsun aynı zamanda. Ya tabikide siz gelinler hep haklı olacaksınız aksi asla düşünülemez😂objektif bakamıyorsunuz. Ben ilk zamanlar hep objektif yaklaştım ama sonrasında kızın samimiyetsizliği burama kadar geldi. Annemden değerli kimse yok bu hayatta ve onu elin kızının üzmesine izin veremem. Bu görümcelik değil. Siz olayı çok farklı algılıyorsunuz
Allah askina siz biraz basit dusunun yaa herseyin icine girmeyin, birakin abinzin gecimini herseye karismayin herseyi bilmeyin bayramdan bayrama gorusup saygiyi bozmayin ama bence sizin beklentinjz cok fazla ve hala soyluyorum insanlara sirf para veriyoruz diye boyle davranmaya beklentiye girmeye hakkinz yok !

Ablacım abin koca bir adam, evli barklı bir adam kendi evinin bütçesi kendi problemi sizin değil. Adam eşşek değil ya, karısının evkadını olduğunu görüp ona göre geçimini ayarlıyordur.

Çok saygısızsınız, abinin ailesinin bütçesine saygı duymuyorsunuz, üstüne aile işlerine karışıp kız madem para getirmiyor ezik böyle boynu bükük gezsin diyorsunuz. Size ne? Adam dert edinmiyor ki evlenmiş size ne yahu??
Arkadaşlar siz amerikada falan mı yaşıyorsunuz ya😂 harika kafalar gerçekten

Başkaları dediğin adamın annesi yalnız😂 annem de yengemi işi olmadığı için istememişti çünkü abiminde işi sağlam değildi geçinemezler diye düşündü. Gayet haklı bi sebepti şuan bu sıkıntıyı da çekiyorlar. Yengem şimdi anneme düşman oysaki annem çok iyi davranıyor ama yengem normalde kendi annesiyle bile geçinemeyen bi insan zaten. Annem umursamıyor abimler de mutlular merak etme erkek çok aşıksa gözü anne baba görmüyor😂
Annen saglam isi olmayan abine bakıcı aramis ama bulamamış.
Valla insana yapılan unutulmuyor. Öyle kalp kırınca istersen elinde bal kaymakla gel faydasi yok. Kizinda içi almiyor demek ki sizi , neler olduysa artik aranizda
Ilerde ele kariscaksin sende belki karistin bile bence buyuk buyuk konusuyorsun , yapma.
Abinler mutlulular ama sen kızı abin sadece guzel buldugu icin aldi saniyorsun. Evlenince oyle guzellik muzellik cok fayda etmiyor. Bal gibi anlasiyorlar işte masallah de. Cok sevindim koz vermemelerine elinize.

Onun davranışlarına karşılık tabikide samimiyeti devam ettirmeyip arkasından gömerim. Onu benim ailem prensesler gibi evlendirdi kendi ailesi yardım bile etmedi. Benim aileme bu şekilde davranamaz kaldı ki olayların içinde bile değilsiniz. Boş yorum yapmayın

Valla ben gelin hanımın takımındayım 😃🤓

Ben de biz nasıl ailelerle aramızı düzelttik diyordum sizin gibi görümcem olmadığı içinmiş🤓🤓

Bence de sağlam işi olan biri abime bakmamalıydı bana göre de😂 ama abimle evlenen çalışmayan biri de kirayı bile oğlanın ailesinden alıyorsa burnu havada gezmeyecek üzgünüm😂
😀 abinle evlenen calismayan biri ev kirasını oglan annesinden almıyor.
Sizin oğlan sevdicegiyle oturdugu evin kirasını sizden alıyor. Sizin oğlan duzgun is bulsun da calissin. Elin kizina mana bulacaginza.
Tabi burnu havada olur. Kocasi calismiyor ama onu istemeyen aile bal gbi onlar icin para veriyor. 😀

Hayır siz erkeğin ailesi yokmuş gibi davranmak istiyorsunuz sadece. Yeri geliyor kayınvalideyi yok saymak istiyorsunuz ama o çocuğu yıllarca büyüten o anne. Eş olarak kendinizi bu kadar büyütmeyin. İki gün sonra bir sebepten boşanabilirsin ama kimse ailesini atamaz. İtaat etmesini beklemiyoruz ama ailemin iyi niyeti karşısında bu kadar samimiyetsiz olması akla mantığa sığmıyor. Sadece ilk başta istenmedi diye böyle davranmasına gerek yok. İstenmeme mevzusu çok uzun sürmedi bile.
Benim oyle davrandigimi nerden cikariyorsunuz beni tanimiyorsunuz bile, ben sadece sizin beklentilerinizi yersiz buluyorum ki ben kv ile ayni aprtmanda oturan gayet de iyi gecinen bir insanim, benden sizler gibi beklentileri olsa ben de yaomazdim birsey yapiyorsam icimden gelerek yapmaliyim ve evet kv ve kp icin cok sey yaparim ve ikisini de gayet de severim, ayrica onlara maddi yonden hic bir ihtiyacimiz yok esim de ben de gayet guzel ve sizin deyiminizle saglam islerimiz var 😉

😀 abinle evlenen calismayan biri ev kirasını oglan annesinden almıyor.
Sizin oğlan sevdicegiyle oturdugu evin kirasını sizden alıyor. Sizin oğlan duzgun is bulsun da calissin. Elin kizina mana bulacaginza
Kesinlikle öyle. Keşke bizim oğlanın düzgün bi işi olsaydı da bunca dert yaşanmasaydı😄

Benim oyle davrandigimi nerden cikariyorsunuz beni tanimiyorsunuz bile, ben sadece sizin beklentilerinizi yersiz buluyorum ki ben kv ile ayni aprtmanda oturan gayet de iyi gecinen bir insanim, benden sizler gibi beklentileri olsa ben de yaomazdim birsey yapiyorsam icimden gelerek yapmaliyim ve evet kv ve kp icin cok sey yaparim ve ikisini de gayet de severim, ayrica onlara maddi yonden hic bir ihtiyacimiz yok esim de ben de gayet guzel ve sizin deyiminizle saglam islerimiz var 😉
Ne mutlu size😊

Ee ayıramamışsınız bişe gelmemiş elinizden, afedersiniz bi halt becerememişsiniz işte orda burda saydırın anca 😂 Sıkıntı filan bile olamamışsınız.
Ayırmak gibi bir derdim yoktu ya çok umrumda da değil zaten ilişkileri. Tek üzüldüğüm annem babam. Söz konusu anne baba olunca malesef böyle oluyor

Kesinlikle öyle. Keşke bizim oğlanın düzgün bi işi olsaydı da bunca dert yaşanmasaydı😄
Bir arkadasa amerika da mi yasiyorsunuz diye sormussunuz. Bence siz amerikada yasiyorsunuz. Çünkü evlenilirken Turkiye de erkeğin işi sorulur. Ve evi asil gecindirmesi gereken erkektir.
Çünkü kadin cocugu olunca çalışmak istemeyebilir cocuguna bakmak ister kendi bilir. Ya da esi ev isine yardim etmez ve kadin calismak istemez.
Anneniz kendinde suc aramiyor mu? Sonucta abinizi anneniz yetistirdi. Hatta bu yetistirmeye ek olarak birde ogluna baksin diye gelin almak istemis.

Ayırmak gibi bir derdim yoktu ya çok umrumda da değil zaten ilişkileri. Tek üzüldüğüm annem babam. Söz konusu anne baba olunca malesef böyle oluyor
Siz onlari umursamasaniz mutlu olmalarina ragmen abim onunla guzel diye evlendi demezdiniz. Kizi ezmek icin.
Siz degil onlar sizi umursamiyor.

Bir arkadasa amerika da mi yasiyorsunuz diye sormussunuz. Bence siz amerikada yasiyorsunuz. Çünkü evlenilirken Turkiye de erkeğin işi sorulur. Ve evi asil gecindirmesi gereken erkektir.
Çünkü kadin cocugu olunca çalışmak istemeyebilir cocuguna bakmak ister kendi bilir. Ya da esi ev isine yardim etmez ve kadin calismak istemez.
Anneniz kendinde suc aramiyor mu? Sonucta abinizi anneniz yetistirdi. Hatta bu yetistirmeye ek olarak birde ogluna baksin diye gelin almak istemis.
Konuyu uzatmak istemiyorum. Olayları detaylıca bilmediğiniz için herkes bir şeyler söylüyor. Sizde elbet kendinizce haklısınızdır arkadaşlar.

Buraya yeni üye olmuştum ama hiç çekilecek gibi değilmiş. Yoruldum vallahi😂 hepinize iyi geceler

Back
X