- 17 Temmuz 2018
- 48
- -75
- 16
Hayır siz erkeğin ailesi yokmuş gibi davranmak istiyorsunuz sadece. Yeri geliyor kayınvalideyi yok saymak istiyorsunuz ama o çocuğu yıllarca büyüten o anne. Eş olarak kendinizi bu kadar büyütmeyin. İki gün sonra bir sebepten boşanabilirsin ama kimse ailesini atamaz. İtaat etmesini beklemiyoruz ama ailemin iyi niyeti karşısında bu kadar samimiyetsiz olması akla mantığa sığmıyor. Sadece ilk başta istenmedi diye böyle davranmasına gerek yok. İstenmeme mevzusu çok uzun sürmedi bile.Iste soylediginz sey yillardr kk da konusulan bir konudur, gelininuz ailenizden zorla mi istiyor kirasin abiniz istiyordur ya da aileniz kendi veriyordur ama insanlara sirf para verdim diye sizlere iyi davranmasini ya da itaat etmesini beklemeyin eger bir iyilik yapmak istiyorsaniz bunun lafini yapmayin...o yuzden burdaki cogu uye der ki es ailesi ne bir yardim etsin ne de bunu lafi i yapsin...ben de oylr dusunurum azcik asim agrisiz basim ama siz bunun lafini yapiyorsunz sirf kiralarini oduyoruz diye beklentoye giriyorsunuz...