Geçmişte reddettiğim insanlarla karşı pişmanlık duyuyorum

Olmayanda hayır var derler hem ne malum hala yanınızda olacakları demi iyi yapmışsınız böyle sarmayin eskiye anda kalın

Bir ilişki ilerleyecekse bir şekilde ilerlerliyor diye düşünüyorum. Gönül işlerinde çok kaderciyim ben.şimdi bu şekilde düşünüyorsun ama şu an o kişileri önüne koysalar yine olmazdı.kadin erkek ilişkisi çok tuhaf bir şey.o enerji mi ne tutunca tutuyor işte.eğitimmiş, yakışıklılıkmiş gram kâr etmiyor valla.o yüzden böyle düşünme bence.heves konusuna gelince bencede 30 yaşından sonra çok şey değişiyor.benim de hiçbir şeye hevesim kalmadı.

Geçenlerde yine böyle bir konu açmıştınız x' te gündem olmuştu. Kadınlar 30 yaşına gelince cart curt diye zırvalıyorlardı.
Amacınız ne sizin? Gerçekten anlamadım? Çünkü 30 yaşından biri yaşlı falan değildir ve günümüz koşullarını düşünürsek eğitimli bir kadın için normal bir yaş. Sadece buda değil 20 yaşında çok iyi seçim şansı olan kadınların genelde 30'unda da çok rahat buluyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Hem 30 ve 30 dan sonraki kararlar 20 ve 20 den sonraki kararlardan daha isabetli birde size 30 geç yaş diyen 70 likleri tenhada görseniz Hepsi değil tabi.Fakat ben hiç yadirgamiyorum yaşam enerjisi güzel şey ölene kadar da var

Gönül işi bu.daha iyisi daha kötüsü diye birşey yok ki.eşya değil ki daha lüksü olsun.gönül kimi severse o.

demek ki hayırlısı bu şekildeymiş belki reddettiğiniz insanları kabul etseydiniz mutlu olamayacaktınız

Yaşın gelip geçmesi... maşllah çok iyi moral vermişsin.

işi gücü olsun, bekar olsun, karakterli olsun.eee yine hepsini saymişsin.

Etkileşim almak için yapıyorlar heralde.ya da bazı erkekler nedense çok kadın düşmanı.instagramda da çok var bu tarz milleti galeyana getirmek isteyen tipler.yok zar yoksa yüzük de yokmuşmuş, yok kadınlar 30 u geçince şöyle böyle oluyormuş.yok kadınlar daha önce ilişki yaşamayacakmiş cart curt.ben de planlı olduğunu düşünüyorum.

Reddettiyseniz demekki o an içinize sinmeyen şeyler oldu, ya da evliliğe hazır değildiniz. Daha çok gençsiniz, her şey olacağına varır.

Yaşın gelip geçmesi... maşllah çok iyi moral vermişsin.
Ben kendi yaşadığım durumun sebebini söyledim. Şurda birkaç ay sonra 34 olacağım hala bir ilişki evlilik yok çünkü. Hanımefendi daha 30 yaşında bile değil. Belki 30 yaşına doğru gittiği için böyle hissediyordur diye belirttim. Kaldı ki kimseye moral vermek değildi amacım Sebebini bulmasına yardım etmekti..

İnsan ömrü uzadı ben hep güzel kadınlar kızlar görüyorum eskisi gibi degilki artik 50 ler bile .Birde ruh zaten yaslanmiyor hayat enerjisi biraz düşse bile kişinin kendine bakması ruhu hayatı sevmesi gibi faktörler kişiden kişiye değişiyor yani ne 25 likler görüyorum modu enerjisi 50 ne 50 likler görüyorum 30 35 gibi hissediyorum yanında.Tamam genler var yaş ile beraber enerji düşüşü var yok demiyorum Yinede bence insana çok bağlı o enerji hayatı nasıl algılıyor yaşıyorsa ona göre görünüyor hissediyor .

Birini evlenecek kadar çok sevseydiniz evlenirdiniz daha iyisi gelicek mi diye düşünmezdiniz. Sevmediğiniz biri ile evlenmeyerek iyi yapmışsınız aslında.

Sizin şu an "ah keşke" dedikleriniz, kim bilir kimlerin başına bela olmuştur. Boşverin

Hep öyle olur zaten.....

Ablam sen bilerek mi yapıyosun? 5 yıldır aynı konudan yakınıyosun zaten yaş olmuş 30, 5 yıl önce 25 tin, kaç yaşında geldi bu bir sürü eğitimli hali vakti yerinde adam? İncel sürüsü buraya dadandı ekmek arıyo, seni görüp bişey var sanıyolar ondan sonra uğraş dur.

Hep aynı teneke tek taşı koyuyolar, insan bi baget koyar oraya tamtur koyar, hem fakir hem bi yeri kalkıyo bunların.

Benimde tanıştığım biri vardı kendisi hava harp okumuş donanımlı biriydi darbeden sonra atılmış meslekten. Ama o kadar yanlış biriyle evlenmiş ki ta ki meslekten atıldıktan sonra kadından da tekmeyi yiyene kadar . Mesela bende 26 yım keşke benle evlenseydin diye içimden geçirmiştim. Hoş adam şimdi iş kurdu maddi durumuda muazzam evden çalışıyor. Bazı insanlar kötü gün eşi olamıyor. Evlenmekte de acele etme. Kimin başına ne geleceği belli olmuyor. Olsaydı olurdu zaten bence o exlerle. Demekki olmaması gerekiyormuş. Allah senin göremediğin duyamadığın konuşmaları duyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…