- 8 Şubat 2024
- 5.915
- 8.576
- 118
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Bir ilişki ilerleyecekse bir şekilde ilerlerliyor diye düşünüyorum. Gönül işlerinde çok kaderciyim ben.şimdi bu şekilde düşünüyorsun ama şu an o kişileri önüne koysalar yine olmazdı.kadin erkek ilişkisi çok tuhaf bir şey.o enerji mi ne tutunca tutuyor işte.eğitimmiş, yakışıklılıkmiş gram kâr etmiyor valla.o yüzden böyle düşünme bence.heves konusuna gelince bencede 30 yaşından sonra çok şey değişiyor.benim de hiçbir şeye hevesim kalmadı.Daha önce hiç bu kadar geçmişe takılmamıştım. Sürekli, vaktiyle bir bahane bulup reddettiğim kişiler aklıma geliyor. Şimdi evlilik düşünüyorum, ama görüştüğüm insanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Eskiden maddi durumu iyi, eğitimli kişileri reddetmiştim; şimdi karşıma böyle insanlar çıkmıyor.
Otuz yaşıma giriyorum, gençlik enerjim, hevesim sanki kayboldu. Eskiden hayal kurardım, şimdi kuramıyorum. Düğün, nişan gibi şeyler düşünmek bile beni yoruyor. Siz böyle hissettiniz mi
Gönül işi bu.daha iyisi daha kötüsü diye birşey yok ki.eşya değil ki daha lüksü olsun.gönül kimi severse o.Benim bi arkadaşım da böyle hep herkesi eledi. O kadar kişi çıkmıştı ki. sonra da tamamen boş beleş diyebileceğim saçma sapan biriyle sırf evlenmek için evlendi şimdi çile çekiyor. bence iyinin iyisi yok. bizim için en iyisi var ama standartlarımızı kendi seviyemize uygun tutmamız lazım. bence iyi erkek çok. karşına da çıkar.
demek ki hayırlısı bu şekildeymiş belki reddettiğiniz insanları kabul etseydiniz mutlu olamayacaktınızDaha önce hiç bu kadar geçmişe takılmamıştım. Sürekli, vaktiyle bir bahane bulup reddettiğim kişiler aklıma geliyor. Şimdi evlilik düşünüyorum, ama görüştüğüm insanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Eskiden maddi durumu iyi, eğitimli kişileri reddetmiştim; şimdi karşıma böyle insanlar çıkmıyor.
Otuz yaşıma giriyorum, gençlik enerjim, hevesim sanki kayboldu. Eskiden hayal kurardım, şimdi kuramıyorum. Düğün, nişan gibi şeyler düşünmek bile beni yoruyor. Siz böyle hissettiniz mi
Yaşın gelip geçmesi... maşllah çok iyi moral vermişsin.Bende de oluyor bu bazen. Bence yaşın gelip geçmesinden kaynaklı. Ama sonra dönüp düşünüyorum neden reddetmiştim diye. Çok haklı sebeplerimin olduğunun farkına varıp kendime "aferin kız" diyorum :)
Eften püften sebepleriniz yoksa bir şey diyemem ama geçerli sebepleriniz varsa onları düşünüp kendinizi rahatlatabilirsiniz.
işi gücü olsun, bekar olsun, karakterli olsun.eee yine hepsini saymişsin.Benim bi arkadaşımda aynı durumda zamanında gerçekten iyi erkekleri eledi hep daha iyisini bekledi, mutlaka bi kusur buldu şimdi 32 yaşında geçen gün bunu konuşmuştuk zamanında nelerini eledim çok pişmanım şimdi karşıma çıkan yaşıtlarım ya evlenmiş boşanmış ya çocuklu ya sorunlu hayatını oturtamamış tipler, yani öncesiyle devasa fark var demek istiyor kriter olarak. Önceden kriterim ne kadar abartıymış ki şimdi bekar olsun işi gücü olsun karakterli olsuna kadar düştüm diyordu.
Bence eskiyi düşünmek şimdiyide etkiliyor enerjisel olarak bu yüzden hep olumlu düşünmek gerek, çevrenizi değiştirin yeni çevreler edinin en iyi yolu bu bence
Etkileşim almak için yapıyorlar heralde.ya da bazı erkekler nedense çok kadın düşmanı.instagramda da çok var bu tarz milleti galeyana getirmek isteyen tipler.yok zar yoksa yüzük de yokmuşmuş, yok kadınlar 30 u geçince şöyle böyle oluyormuş.yok kadınlar daha önce ilişki yaşamayacakmiş cart curt.ben de planlı olduğunu düşünüyorum.Geçenlerde yine böyle bir konu açmıştınız x' te gündem olmuştu. Kadınlar 30 yaşına gelince cart curt diye zırvalıyorlardı.
Amacınız ne sizin? Gerçekten anlamadım? Çünkü 30 yaşından biri yaşlı falan değildir ve günümüz koşullarını düşünürsek eğitimli bir kadın için normal bir yaş. Sadece buda değil 20 yaşında çok iyi seçim şansı olan kadınların genelde 30'unda da çok rahat buluyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Reddettiyseniz demekki o an içinize sinmeyen şeyler oldu, ya da evliliğe hazır değildiniz. Daha çok gençsiniz, her şey olacağına varır.Daha önce hiç bu kadar geçmişe takılmamıştım. Sürekli, vaktiyle bir bahane bulup reddettiğim kişiler aklıma geliyor. Şimdi evlilik düşünüyorum, ama görüştüğüm insanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Eskiden maddi durumu iyi, eğitimli kişileri reddetmiştim; şimdi karşıma böyle insanlar çıkmıyor.
Ben kendi yaşadığım durumun sebebini söyledim. Şurda birkaç ay sonra 34 olacağım hala bir ilişki evlilik yok çünkü. Hanımefendi daha 30 yaşında bile değil. Belki 30 yaşına doğru gittiği için böyle hissediyordur diye belirttim. Kaldı ki kimseye moral vermek değildi amacımYaşın gelip geçmesi... maşllah çok iyi moral vermişsin.
İnsan ömrü uzadı ben hep güzel kadınlar kızlar görüyorum eskisi gibi degilki artik 50 ler bile .Birde ruh zaten yaslanmiyor hayat enerjisi biraz düşse bile kişinin kendine bakması ruhu hayatı sevmesi gibi faktörler kişiden kişiye değişiyor yani ne 25 likler görüyorum modu enerjisi 50 ne 50 likler görüyorum 30 35 gibi hissediyorum yanında.Tamam genler var yaş ile beraber enerji düşüşü var yok demiyorum Yinede bence insana çok bağlı o enerji hayatı nasıl algılıyor yaşıyorsa ona göre görünüyor hissediyor .Ben kendi yaşadığım durumun sebebini söyledim. Şurda birkaç ay sonra 34 olacağım hala bir ilişki evlilik yok çünkü. Hanımefendi daha 30 yaşında bile değil. Belki 30 yaşına doğru gittiği için böyle hissediyordur diye belirttim. Kaldı ki kimseye moral vermek değildi amacımSebebini bulmasına yardım etmekti..
Neden bela olsun ya? Belki de çok kaliteli insanlardıSizin şu an "ah keşke" dedikleriniz, kim bilir kimlerin başına bela olmuştur. Boşverin
Hep öyle olur zaten.....Daha önce hiç bu kadar geçmişe takılmamıştım. Sürekli, vaktiyle bir bahane bulup reddettiğim kişiler aklıma geliyor. Şimdi evlilik düşünüyorum, ama görüştüğüm insanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Eskiden maddi durumu iyi, eğitimli kişileri reddetmiştim; şimdi karşıma böyle insanlar çıkmıyor.
İşte önceden daha fazlaydı kriterleri bunlara düşürdü ben değil kendisi söylüyor bunlara düştüm diyeişi gücü olsun, bekar olsun, karakterli olsun.eee yine hepsini saymişsin.
Hep aynı teneke tek taşı koyuyolar, insan bi baget koyar oraya tamtur koyar, hem fakir hem bi yeri kalkıyo bunların.Etkileşim almak için yapıyorlar heralde.ya da bazı erkekler nedense çok kadın düşmanı.instagramda da çok var bu tarz milleti galeyana getirmek isteyen tipler.yok zar yoksa yüzük de yokmuşmuş, yok kadınlar 30 u geçince şöyle böyle oluyormuş.yok kadınlar daha önce ilişki yaşamayacakmiş cart curt.ben de planlı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?