- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi canimaciyor
-
Merhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.
Ve yaşım geldi 31'e. Çok istiyorum ailem olsun, yuvam olsun çok istiyorum aile kurmayı. Ama beceremiyorum birşeyleri. 23'lü yaşlarımda böyle değildim ben. Çok neşeliydim, enerjiktim, neşeliydim. Ama şimdi öyle değilim, bir durgunluk çökmüş üstüme, basit flört bile beni korkutuyor. Geçici bir süreliğine başka bir yerde çalışıyorum. Bir çocukla tanıştım burda, benden hoşlandığını ima eden hareketler yaptı. Devamlı arıyor soruyordu. Ama ben beceremedim. Kaçtım. Aslında ben de çok hoşlandım ondan, öyle böyle değil, yaşlarımız eğitimimiz herşeyimiz uyuyor. Ama neden bilmiyorum onla karşılaştığımızda kafamı geri çeviriyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Elimde değil böyle davranıyorum. Sonuç olarak çocuk artık beni aramıyor. Ya ben korkuyorum sanırım, geçmişteki şerefsizler yüzünden korkuyorum, yine aynı acıları yaşamaktan, yine kedi-fare oyunu gibi oynanmaktan korkuyorum ve korkularım uğruna belki de mutlu yuva kurma şansını tepiyorum galiba. Ama güvenemiyorum kızlar. Ama böyle giderse yalnız ölmekten de korkuyorum. Allah aşkına birşey söyleyin bana..
Kendinizi olumlu telkin edin, buraya bir bakmanızı tavsiye ederimMerhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.
Ve yaşım geldi 31'e. Çok istiyorum ailem olsun, yuvam olsun çok istiyorum aile kurmayı. Ama beceremiyorum birşeyleri. 23'lü yaşlarımda böyle değildim ben. Çok neşeliydim, enerjiktim, neşeliydim. Ama şimdi öyle değilim, bir durgunluk çökmüş üstüme, basit flört bile beni korkutuyor. Geçici bir süreliğine başka bir yerde çalışıyorum. Bir çocukla tanıştım burda, benden hoşlandığını ima eden hareketler yaptı. Devamlı arıyor soruyordu. Ama ben beceremedim. Kaçtım. Aslında ben de çok hoşlandım ondan, öyle böyle değil, yaşlarımız eğitimimiz herşeyimiz uyuyor. Ama neden bilmiyorum onla karşılaştığımızda kafamı geri çeviriyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Elimde değil böyle davranıyorum. Sonuç olarak çocuk artık beni aramıyor. Ya ben korkuyorum sanırım, geçmişteki şerefsizler yüzünden korkuyorum, yine aynı acıları yaşamaktan, yine kedi-fare oyunu gibi oynanmaktan korkuyorum ve korkularım uğruna belki de mutlu yuva kurma şansını tepiyorum galiba. Ama güvenemiyorum kızlar. Ama böyle giderse yalnız ölmekten de korkuyorum. Allah aşkına birşey söyleyin bana.
Iste tam ben. Galiba ben de bundan kaybediyorum. Arkadaslarim hep taktik uygula derdi ama hicbir zaman beceremedim o taktik isini. Bu zamanda gercekten sorunlu insan olmak gerekiyor. Yoksa adamlar bizi cepte goruyorkolay kadın" denilen(kötü anlamda değil, sevdiğini açıkça söyleyen belli eden, güvenen, güvenmek isteyen, karışmayan, kontrol etmeyen, oyun oynamayan açık ve net bir kadın
Çok haklısınız ben de zor kadın olamam, intikam alamam, yelkenleri hemen suya indiririm. Bundan dolayı yalnız kalacağız heralde, yani en azından ben, konu sahibinin izinden yürüyorum.Iste tam ben. Galiba ben de bundan kaybediyorum. Arkadaslarim hep taktik uygula derdi ama hicbir zaman beceremedim o taktik isini. Bu zamanda gercekten sorunlu insan olmak gerekiyor. Yoksa adamlar bizi cepte goruyor
Ne güzel bir adam tarifi var mıdır acaba böyle bir adamMerhaba,
Sizden hoşladığını düşündüğünüz çocuk sizi gerçekten sevseydi muhakkak sizle ilgilenirdi vazgeçmezdi sizden. Sanırsam bugüne kadar "kolay kadın" denilen(kötü anlamda değil, sevdiğini açıkça söyleyen belli eden, güvenen, güvenmek isteyen, karışmayan, kontrol etmeyen, oyun oynamayan açık ve net bir kadın) oldunuz. Böyle hissetmekte çok haklısınız umarım karşınıza bir an önce sizi üzmeyecek, sizin gülüşünüzle mutlu olacak, size kıyamayacak, tek damla göz yaşınıza dayanamayacak ve her şekilde yanınızda olacak merhametli bir adam çıkar.
Bilmem, belki vardır. Varsa da ya çoktan kapılmışlardır ya da bu şanssızlıkla bana düşmez böyleleri zaten.Ne güzel bir adam tarifi var mıdır acaba böyle bir adam
Iste tam ben. Galiba ben de bundan kaybediyorum. Arkadaslarim hep taktik uygula derdi ama hicbir zaman beceremedim o taktik isini. Bu zamanda gercekten sorunlu insan olmak gerekiyor. Yoksa adamlar bizi cepte goruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?