- Konu Sahibi canimaciyor
-
Tabiki sirf taktik uzerinde olan iliski iliski degildir. Ben aciksozluyum, net biriyim gercekten. Biriyle gorustugumde o insani begendiysem belli ediyorum hemen. Bunu da karsi taraf galiba "cok istekliymisim" gibi algiliyor. Iste bundan dolay cepte goruldugumu dusunuyorum. Inanin o kadar titiz davraniyorum ki kirmamak icin, karakterim farkli algilaniyo sanirim. Karsimdaki adam kendisiyle ilgili "ne dusunuyorsun" tarzinda sorular sordugu zaman net degil de kafamin karisik oldugunu hissettirmek istiyorum ama yapamiyorum. Bir de "degistiginde giderim" korkusunu hic yansitamadim karsi tarafaBen oyle dusunmuyorum canim cok taktik yapmayip mutlu olan ciftler de var.Sorunlu olanlar belki kendileri gibi sorunlulari ariyorlardir arasinlar ve bulsunlar da bizden uzak olsunlar.
Tabi kendini cepte gostermeyeceksin ama bunu taktik olarak degil icinde benimseyeceksin.Ben o kisiyi karakteri icin seviyorsam degistiginde giderim ve o da bunu farkinda olmali.
Suan yalniziz diye boyle dusunmeyelim zaten sirf taktik uzerine olan iliski, iliski midir??
Biriyle gorustugumde o insani begendiysem belli ediyorum hemen. Bunu da karsi taraf galiba "cok istekliymisim" gibi algiliyor. Iste bundan dolay cepte goruldugumu dusunuyorum.Bir de "degistiginde giderim" korkusunu hic yansitamadim karsi tarafayansitamaya calistigim oldu o zamanda ilişki kotuye dogru gitmeye basladi.
Böyle yaparsan evde kalırsın. Şans verrrrMerhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.
Ve yaşım geldi 31'e. Çok istiyorum ailem olsun, yuvam olsun çok istiyorum aile kurmayı. Ama beceremiyorum birşeyleri. 23'lü yaşlarımda böyle değildim ben. Çok neşeliydim, enerjiktim, neşeliydim. Ama şimdi öyle değilim, bir durgunluk çökmüş üstüme, basit flört bile beni korkutuyor. Geçici bir süreliğine başka bir yerde çalışıyorum. Bir çocukla tanıştım burda, benden hoşlandığını ima eden hareketler yaptı. Devamlı arıyor soruyordu. Ama ben beceremedim. Kaçtım. Aslında ben de çok hoşlandım ondan, öyle böyle değil, yaşlarımız eğitimimiz herşeyimiz uyuyor. Ama neden bilmiyorum onla karşılaştığımızda kafamı geri çeviriyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Elimde değil böyle davranıyorum. Sonuç olarak çocuk artık beni aramıyor. Ya ben korkuyorum sanırım, geçmişteki şerefsizler yüzünden korkuyorum, yine aynı acıları yaşamaktan, yine kedi-fare oyunu gibi oynanmaktan korkuyorum ve korkularım uğruna belki de mutlu yuva kurma şansını tepiyorum galiba. Ama güvenemiyorum kızlar. Ama böyle giderse yalnız ölmekten de korkuyorum. Allah aşkına birşey söyleyin bana.
Merhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.
Ve yaşım geldi 31'e. Çok istiyorum ailem olsun, yuvam olsun çok istiyorum aile kurmayı. Ama beceremiyorum birşeyleri. 23'lü yaşlarımda böyle değildim ben. Çok neşeliydim, enerjiktim, neşeliydim. Ama şimdi öyle değilim, bir durgunluk çökmüş üstüme, basit flört bile beni korkutuyor. Geçici bir süreliğine başka bir yerde çalışıyorum. Bir çocukla tanıştım burda, benden hoşlandığını ima eden hareketler yaptı. Devamlı arıyor soruyordu. Ama ben beceremedim. Kaçtım. Aslında ben de çok hoşlandım ondan, öyle böyle değil, yaşlarımız eğitimimiz herşeyimiz uyuyor. Ama neden bilmiyorum onla karşılaştığımızda kafamı geri çeviriyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Elimde değil böyle davranıyorum. Sonuç olarak çocuk artık beni aramıyor. Ya ben korkuyorum sanırım, geçmişteki şerefsizler yüzünden korkuyorum, yine aynı acıları yaşamaktan, yine kedi-fare oyunu gibi oynanmaktan korkuyorum ve korkularım uğruna belki de mutlu yuva kurma şansını tepiyorum galiba. Ama güvenemiyorum kızlar. Ama böyle giderse yalnız ölmekten de korkuyorum. Allah aşkına birşey söyleyin bana.
Geçmişe takılmaMerhaba bayanlar. 31 yaşında bekar çalışan bayanım. Başlıkta da okuduğunuz gibi yuva kurmak aile kurmak istiyorum. Ama olmuyor. Yıllar önce bir nişanlım vardı.23 yaşımda parmağıma nişan taktı. Ona güvenmiştim bana sahip çıkacak demiştim. Çok emek verdim. Parasızdı para verdim. İşsizdi işe sokturdum tanıdık aracılığıyla. Ama biti kanlanınca canımı acıttı. İşyerinde bulduğu kızla beni aldattı. Ben ayrılmak isteyince de "ben erkeğim yaparım ama sen ayrılamazsın" diye bana şiddet uyguladı. Yetmedi iftira attı. Neyse ayrıldım ama yıllarımı yedi. En taze senelerim gitti. Ayrıldıktan bir süre sonra karşıma biri çıktı, aşık oldum aşkımı söyledim. Adam bana umut verip durdu,bir ileri iki geri, benle kedi-fare oyunu oynadı resmen. Aramızda ilişkiye dönüşen birşey olmadı ama adam benim dengemi bozdu, hasta oldum acıdan.
Yine üzülmekten korkuyorsun..erkeksizde yuvan olur kendi yuvan!isin var parani kazaniyorsun ye ic gez..bu erkekler boyle..bak bu sitede hep sevgililerinden eslerinden kaynanadan kayinbabadan kayindan eltiden sikayetler gırla..eskiden kayinbabalar gelinle ugrasmazdi artik bunlarada bir hal oldu..aslinda senin mutlu olman lazim bu dertletin yok..erkeksizde mutlu olunur..bu cinslerin hepsi dert bela..eşim olsun yuvam olsun cocugum olsun istersin ama basina bela alirsin..oyle zaman olmuski erkekler erkek degil ahlaksiz namussuz olmus..ve evli erkekkerin pesinde gezen kadinlarda var yuva yikmaktan cekinmeyen korkmayan..boyle mutlu ol!
27 yaşındayım ve sizinle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım en son tanıştığımız günden beri seninle evlenicem seninle evlenicem diyen insan bir mesaj bile atmadan benden ayrıldı giden 1,5 seneme oldu o hayatına döndü benim her günüm ağlamakla bunalımlarla geçiyor hiç ümidim kalmadı artık ...
Merhabalar,
Bakın Oğuz Atay'ın şahane bir sözü var:
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”
Merak etmeyin, hiç beklemediğiniz anda oluverir güzel bir ilişki. :) Daha çok gençsiniz, o yüzden "beklemeyin", hayatınızı yaşayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?