Geçmişteki şerefsizler yüzünden evlenememek, yuva kuramamak :(

Niye korkuyorsun? Flort asamasinda zaten karsindaki insanin niyetini anlarsin. Kotu ise baskasi ile tanisirsin.
Kendine sans tani bence tekrar ..hayat kisa.

Tabiki sirf taktik uzerinde olan iliski iliski degildir. Ben aciksozluyum, net biriyim gercekten. Biriyle gorustugumde o insani begendiysem belli ediyorum hemen. Bunu da karsi taraf galiba "cok istekliymisim" gibi algiliyor. Iste bundan dolay cepte goruldugumu dusunuyorum. Inanin o kadar titiz davraniyorum ki kirmamak icin, karakterim farkli algilaniyo sanirim. Karsimdaki adam kendisiyle ilgili "ne dusunuyorsun" tarzinda sorular sordugu zaman net degil de kafamin karisik oldugunu hissettirmek istiyorum ama yapamiyorum. Bir de "degistiginde giderim" korkusunu hic yansitamadim karsi tarafa yansitamaya calistigim oldu o zamanda ilişki kotuye dogru gitmeye basladi. Bilemiyorum belki de dediginiz gibi iyi adamlar degildi karsimiza cikanlar

Yüce rabbim hakkında hayırlısı neyse onu sana yaşatsın yüreğine huzur versin sıkıntılarını rüzgâr gibi alıp götürsün inşallah....

Benim de net olan insanlar daha cok hosuma gidiyor ne istedigini bilen arkasinda olanlar.Ama bu gunumuzde bu pek is yapmiyor ve boyle davranan da yok.

Su kisimda cok haklisin istekli gozukmek ilk basta itici oluyor erkegin gozunde ilerleyen zamanda ilgiyi gostermek lazim.
Kaybetme korkusu her daim olmali sen sorunu kendin teshis etmissin canim.

erkeksiz mutlu olmayı öğrenmeniz lazım
evlenmek, ilişki içinde olmak demek o insanla ömür boyu beraber olacağınızın garantisini vermiyor

"iki erkek yüzünden önyargılı davranıyorsun" diyenler, neredeyiz haberiniz var mı?
kadınlarkulübü, bdv, alooo? ne 2 erkeği yahu? ne önyargısı?

burada hergün okuduğumuz onlarca konu gerçek hayattan kesintiler
günümüz erkeği olabildiğince bencil ve şımarık
biz kadınlar çalışarak sosyal hayata girerek kendimizi geliştirme derdindeyiz
ama erkekler ise hala yerinde sayıyor
üstelik utanmadan çalışan karısından annesindeki hizmeti bekleyen tipler

her erkek aynı değil evet, ama bu coğrafyadaki adamların rahat %95i böyle
iyisi diye evlendiğinizin kötü çıkma ihtimali her zaman var
bu ihtimale karşı sizin en başta güçlü duran bir kadın olmanız gerekiyor
isteseniz toplumdan sıyrılıp bunu başarabilirsiniz
sadece biraz gayret

Böyle yaparsan evde kalırsın. Şans verrrr

Yasadiginiz kotu tecrubeler sizi karsi cinsten sogutmasin. Hepsi ayni degil sonucta. Her insan farklidir. Karsiniza cikan kisilere sans vermekle birlikte hemen yelkenleri suya indirmeyin bence. Birilerini iyice tanimadan asik oldum moduna girmeyin. Belki normal arkadas gibi oturup konusabilirsiniz. Hemen iliskinize agir isimler yuklemenize gerek yok ki. Insanlarin gozlerine bakmaktan asla cekinmeyin. O gozlere cok iyi bakin asil. Bakin ki sizin ayaklari yere saglam basan bir kadin oldugunuzu anlasinlar. Dedigim gibi arkadas gibi baslayabilirsiniz, sonra sonra daha derin konulari konusabilirsiniz. Fakat gozlerinizi kacirmayin. Bunu yapmayin. Yasiniz 31 olmussa ne olmus. Ben de 34 yasinda bekar bir kadinim. Calisan kendi ayaklari uzerinde dura bireyleriz. Kotumser olmamiz icin hicbir sebep yok. Kafanizi dik tutun ve kararli olun. Hakkinizda hayirlisini diliyorum.

Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçilir mi..

Geçmişe takılma
Yalnız diilsin
Senin gibi olup şimdi çok mutlu olanlar var
Sen de omlardan olmalısın

Noktasına kadar katılıyorum.

Bendede böyle bir ruh hali var
Bıkıyor insan siniyor güvenemiyor sonuç aynı olucak gibi geliyor yine sessizce gitmeler onun arkasından ağlamalar üzülmeler vs vs
O yüzden kimseyi tanıyasım yok artık
Yalnız yaşamayı öğrendim ben
Geleceğe dair bir hayalim yok artık
Zaten yaşadığım olaylar biraz beni tahammülsüz ve geçimsiz biri yaptı
Histerik oluyorum biri olunca hayatımda
İyi biri saygılıysa çok üstüne düşüyorum kaçırtıyorum insanları

Beklenti içine girmeden karşındakine şans vermelisin bence. Biraz anı yaşamaya bak. O çocuk seni arıyor mu aç konuş. Senin canın mı konuşmak istiyor bu sefer ben ara. Karşılayınca kaçma öncelikle kendine bir yans ver ve bunu beklentisiz yap.
İlla sevgili olmak zorunda değilsin flörtleşmek bile sana iyi gelecektir. Sevgililik de evlilik de sırasıyla vaktinde gelecektir tek yapman gereken beklentiye girmemek.

Aman boşver herkes evlenmek mi zorunda evet bir kaç istisna dışında erkekler şerefsiz olmayabilir ama bir kaç istisna hiç riske değmez

Bence ilk önce kendine guvenmelisin sen varsan her sey vardir hayatini güvenini bir baskalariyla tanimlamamalisin. Kimse kimseye birsey yapamaz unutma herkes kendine eder ne ederse. Hayatinin geri kalan kisminda sadece kendin icin yasa ve insanlara güven...

27 yaşındayım ve sizinle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım en son tanıştığımız günden beri seninle evlenicem seninle evlenicem diyen insan bir mesaj bile atmadan benden ayrıldı giden 1,5 seneme oldu o hayatına döndü benim her günüm ağlamakla bunalımlarla geçiyor hiç ümidim kalmadı artık ...

Insanın ölecegi gun ve evlenecegi kisi degismezmis kısmetinde ne varsa zamanı gelince yasarsın herkes 20 li yaslarda evlenecek diye bir kanun yok o kisilerle evlenip boşanmış da olabilirdin neyseki evlenmeden gercek yuzlerini gormussun erken evlenip 10 yıl mutsuz olacagına gec evlen 10 gun mutlu ol kafana takma gerekirse psikolojik yardm al cok ise yarar

Merak etmeyin ahiniz ondan cikar.Ama artik siz de onunuze bakin o hayatina devam etmis siz hala uzuluyorsunuz.Boyle biri icin degmez.Zaman geciyor sonra niye bu kadar uzulerek zamanimi kaybetmisim demeyin.

Merhabalar,

Bakın Oğuz Atay'ın şahane bir sözü var:

“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”

Merak etmeyin, hiç beklemediğiniz anda oluverir güzel bir ilişki. :) Daha çok gençsiniz, o yüzden "beklemeyin", hayatınızı yaşayın...

Zaman bana da güzel şeyler gösterir mi artık gerçekten gram ümidim kalmadı sürekli burda yazılanları okuyorum yalnız değilim insanlar benimle aynı şeyleri yaşıyor diyorum .... ama ben tabi sadece ben yaşıyormuşum bu dünyada sadece ben inandım terkedildim gibi geliyor garip işte...

Bu soz aylardir cevabini bekledigim bir sorunun, merak ettigim bir durumun izahi gibi. Ne ilginc! Kendime kendime dusunup dururken, sorular beynimi kemirirken bir uyenin yazdigi bir sozle aydinlanma yasiyorum ve tum taslar yerine oturuyor simdi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Saskinim gercekten.

Iyi varsiniz naylonprenses .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…