Geçmişten Esinti

ayrılalı fazla uzun zaman geçmemiş galiba öyle değil mi? takıntı olmuş sende belli ki yardım alarak düzelebilirsin devamlı geçmişe bakarak yaşanmaz

ayrılalı fazla uzun zaman geçmemiş galiba öyle değil mi? takıntı olmuş sende belli ki yardım alarak düzelebilirsin devamlı geçmişe bakarak yaşanmaz

Ayrılalı çok zaman oldu. Devamlı geçmişimle yaşamıyorum, sadece dibe vurduğum zamanlar aklıma geliyor o kişi. Neden böyle olduğumu yada onun aklıma gelmesini nasıl engellerim diye sormuştum.

Ayrılalı çok zaman oldu. Devamlı geçmişimle yaşamıyorum, sadece dibe vurduğum zamanlar aklıma geliyor o kişi. Neden böyle olduğumu yada onun aklıma gelmesini nasıl engellerim diye sormuştum.
yardım alarak çünkü bilinçaltında birşeyler içinde klamış sanırsam

Rahat olun sevgi değil bu. Sevgi can yakar. Evli olduğunu öğrenince günlerce belki kahrolmaniz aglamaniz lazımdı sevgi olsaydı. Bu sadece şefkat isteği. Hepimizin olur öyle. Umarım size çok yumuşacık davranacak şefkatli vicdanlı biri çıkar karşınıza o zaman tamamen geçer de zaten

Bundan sonra takilmicam niye aklıma geliyor diye. Olağan karşılayıp üzerinde durmicam, dedikleriniz içime su serpti.
Amin inşallah, herkesin gönlüne göre olsun herşey.:KK37:

Bu duygu sanslisiniz sadece size has degil.

Ben de zamaninda oyle birini baskasina tercih ettim ki daha sonrasinda hayatima kim girse/ciksa 'o karari vermeseydim boyle olmayacakti' diyorum. 6 sene gecti hala diyorum.

Ne zaman mutsuz olsam benim de icim burkuluyor ama bu onu unutamadigim anlamina gelmiyor. Ben icimde kaldigini dusunuyorum. Sen de bu olayin etkisindesin bence.

Herkes yasamistir bu durumu bence. Tamamen psikolojikte olabilir.

Biraz düz mantık olacak ama bu adamı kaçırılmış bir fırsat olarak görmüş olabilirsin. Hani kılpayı kaçırdığımız bir takım şeyleri bazen ,ahh nerdeyse.. diye hatırlarız. Onun gibi bir şey sanki.

Bu duygu sanslisiniz sadece size has degil.

Ben de zamaninda oyle birini baskasina tercih ettim ki daha sonrasinda hayatima kim girse/ciksa 'o karari vermeseydim boyle olmayacakti' diyorum. 6 sene gecti hala diyorum.

Ne zaman mutsuz olsam benim de icim burkuluyor ama bu onu unutamadigim anlamina gelmiyor. Ben icimde kaldigini dusunuyorum. Sen de bu olayin etkisindesin bence.

Herkes yasamistir bu durumu bence. Tamamen psikolojikte olabilir.

Başkalarının da böyle durum yaşaması kendimi iyi hissettirdi. Sosyal çevremde bu durumumu paylaşmıyorum dolayısıyla kendimi yargılamaktan yoruldum. Buradan öğrendim ki kafama okadar da takmamalıyım, olağan karşılamalıyım.
Belki benimde içimde kalmıştır bilemiyorum ama tek birşeyden eminim şuan onu hayatımda istemiyorum. Ne o benim tanıdığım genç delikanlı, ne de ben onun tanıdığı genç kadınım. Herşey zamanında güzeldi.

Tabii ki öyle, bende böyle düşünüyorum. Benim derdim her mutsuzluğum da onun aklıma düşmesi ve acısını hatırlamam. Ben bu anlamsız durumdan kurtulmak istiyorum.
canım evli olmasa birsekilde bul mesaj cek derdim zamanında seni severken ayrıldım acı cektirrsim hakkını helal et tarzı ama evli bu tehlikeli olabilir tabi kendine güveniyorsan cek

bunu neden söylüyorum . yüzlestiğin zamn kurtuluyorsun . hataları kabullendiğinde acıga vurdugunda kurtuluykrsun

canım evli olmasa birsekilde bul mesaj cek derdim zamanında seni severken ayrıldım acı cektirrsim hakkını helal et tarzı ama evli bu tehlikeli olabilir tabi kendine güveniyorsan cek

bunu neden söylüyorum . yüzlestiğin zamn kurtuluyorsun . hataları kabullendiğinde acıga vurdugunda kurtuluykrsun

Öyle birşey yapmam, kendime yediremem bunu. Ben biriyle evli olsam eşime böyle birşeyle eski sevgilisi gelse, rahatsız olup kabullenemem. O yüzden başkasınada yapmam bunu. Yinede tavsiye için teşekkür ederim.:KK37:

Back
X