gecmiyoooorr

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
30 hafta 4 gunluk hamileyim bebegimi çok çok çok seviyorum kimildadiginda avcumu koyuyorum elini elime degdiriyor felen evet çok tatliyiz Allah ayirmasin ama zaman niye gecmiyor niye kafayı yiyecem kucağıma alıp öpmek koklamak emzirmek uyutmak istiyorum artik:KK43:(

Kaçtır böyle konu açıyorsun arkadaşım ama erken doğan bebek gününü tamamlayana kadar kuvözde kalır.
Yani şimdi gelse küçücük bedeni ile hortumlara kablolara bağlı yaşamaya çalışır. Sen de camın ardından sağdığın sütünü verirlerken birkaç dakika görebilirsin. O yollar bitmez sana her gün. Kokusuna hasret kalırsın. Ne kucağına alabilirsin ne de rahat uyuyabilirsin. Aklını başına al zamanından önce gelmesin diye dua et.

Kaçtır böyle konu açıyorsun arkadaşım ama erken doğan bebek gününü tamamlayana kadar kuvözde kalır.
Yani şimdi gelse küçücük bedeni ile hortumlara kablolara bağlı yaşamaya çalışır. Sen de camın ardından sağdığın sütünü verirlerken birkaç dakika görebilirsin. O yollar bitmez sana her gün. Kokusuna hasret kalırsın. Ne kucağına alabilirsin ne de rahat uyuyabilirsin. Aklını başına al zamanından önce gelmesin diye dua et.
Aynen öyle yaaa ama sanki hiç dogmayacakmis gibi az.kaldı inanamıyorum ama sanki ne bilim ruya gibi icimde bi insanoğlu besleyip doğuracak olmam

Back
X