geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan

Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım

Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...

Bende 12. Haftanın içindeyim benim 9. Haftadan sonra baya azaldı ara sıra oluyo tabi ama en azından şiddetli değil yemek yememi engellemiyo inş sizinde biran önce azalir

Bende oyleydim canm. 3 ayda gecmeyince bida gecmez diye bisey yok zannetmiyorum. Benim 5,5 aylikken bitmisti bulantim. Doktorum bazi hamilelerde 9 ay bulanti cektigini bile soylemisti..

Allah size zeval vermesin ama hamilesiniz sonuçta bi acile ya da doktorunuza neden görünmuyorsunuz ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama bebeginize de kendinizede dikkat etmeniz gereken dönemler sonuçta . Bende doktorunuzla görüşün neden öyle oluyormus bize de diyin. Kıyamam bebisine

Doktoruma tabi ki gidiyorum hem de her hafta. Sürekli de telefondayım. Serum da yazdı, ilaç da verdi ama geçmiyor. Doktor normal diyor Çok teşekkürler ben de kıyamıyorum ühüüü

Off inşallah geçer kızlaaar, sağolun Umarım 9 ay sürmez. Çeken herkese Allah yardım etsin...

Canım seni ferahlatmak isterdim ama ben dogumda bile kusuyordum durdurmak için 5 doz igne yaptılar anca kesildi.
Allah sabır versin. Ben zofran ve muasili olan ilaclarla bir nebze işe gidebilmistim.Melegim şimdi 10 aylık hatırlamıyorum bile şiddetini..Bu ilaclaru doktoruna bie danis istersen.
Inşaallahh gecer

Ayy çok zor yaa. Allah evladını bağışlasın canım...

Ben de zofer kullanıyorum. Çok çok az iyi geliyor.

Peki yeme içme durumun nasıldı hamilelikte? Ben sadece peynir ekmek yiyorum, tost yiyorum. Bu şekilde nasıl geçer, nasıl beslenir bebe?

Benimde 5 ay bitene kadar hep bulantım olmuştu. Hatta 3 aylıkken doktorumu değiştirdim bulantım kesinlikle geçmediği için ilaç falan vermişti. Belki seninde öyle olur sıkma canını çok korkunç bir his anlıyorum seni ben kilo vermeye başlamıştım hatta. Ama 6. Aya bir girdim pir girdim yani 85 kg ile hamileliği tamamladım :)

İnşallah inşallah geçer ve beslenmeye başlarım bir an evvel. Ben de 4 kilo vermişim Hamilelik yazılarında artık elbiseleriniz dar gelmeye başlar diyor benim kıyafetler bollaştı

Ey maşallah kuzum :) ben de şu an can atıyorum valla kilo almaya :) Allah bağışlasın yavrunu...

Önce sakin ol canım. Bebeğin henüz senden beslenmiyor kaldı ki 9 ay kussan bile o bebek seni sömürür kendisini besler. Kvdem 9 ay bulantı çekmiş ama eşim 4 kilo doğmuş. Doktorun ultrasonda gelişmemiş demesine rağmen. Ne iyi geliyorsa onu ye zencefil kokla bol bol.

korkma bebeğine bir şey 0lmaz.ben de çok çektim.doktoruna danıştın m ilaç veya serum için bir görüş bence.sabret bir de bebeğini hayal et ben öyle yaaprdım.çok zor biliyorum ama mümkünse yemek yapma eşinden yardım iste.umarım yardım eder.benim doktorum bırak pişirmeyi evd eyemek bile pişmesn eşin bi şeklde idsre etsn dmeişti mesela.hazır annemler iş yernd ederken geçti.zor olduğunu biliyorum ama sabret sonucu çok güzel oluyor.ama lütfen doktruna danış belki dedikleimden birini önerir.

Kizima hamileyken kusmaktan klozetin önünde yaşadım resmen.. Ama 16 hafta sürdü bu bulantilar..15. Haftada azaldi 16. Haftada ise bitti..ben de hic bitmeyecek sanmıştım..geçiyor..hattaa benimde bulanti zamanlarim ramazan ayina denk gelmişti..simdi kizim 2 bucuk yasinda olacak agustosta. Hepsi geciyor inanin.. Sabredin Allah güç kuvvet versin insallah

Teşekkür ederim yorumun için. Evet benim tek derdim bebeğin sağlığı... Öyle yapıyorum. Peynir ekmek, bazen meyve, bugün de zorla yoğurt yedim 3 ay sonra ilk kez. Zencefil koklamayı da deneyeyim...

Ev eczane gibi oldu valla doktor ilaç ve serum verdi ama çok çok az iyi geliyor...

Yok canım yemek yapmayı bırak dediğin gibi evde yemeğin pişmesine bile dayanamıyorum. Eşim sağolsun anlayışlı. Annesine gidiyor yemek yemeye. Ben tuvalete zor gidiyorum yerimden kalkıp

Evet zaten hep sonucu düşünüyorum o sayede biraz yatışıyorum. İnşallah o günleri görürüm ben de...

Teşekkür ederim yorumun için. Evet benim tek derdim bebeğin sağlığı... Öyle yapıyorum. Peynir ekmek, bazen meyve, bugün de zorla yoğurt yedim 3 ay sonra ilk kez. Zencefil koklamayı da deneyeyim...
Salatalık iyi geliyordu bana onu da deneyebilirsin. Hem sıvı ihtiyacına da yardımcı olur. Hepsi geçiyor inan bana. Şimdi kendi bulantılarımı hatırlamıyorum bile. 14. Haftaya kadar sürmüştü.

Amin, çok teşekkür ederim. Allah kızını bağışlasın senin de...

İnşallah benim de geçer. 15e 16ya razıyım valla. Gerçekten hiç geçmeyecek gibi... Aynen bir de ramazan ayı. Tvde sürekli yemekler, camlar açık yemek kokuları geliyor ha bire. Tövbe ya Rabbim daha çok bulanıyor midem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…