Allah size zeval vermesin ama hamilesiniz sonuçta bi acile ya da doktorunuza neden görünmuyorsunuz ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama bebeginize de kendinizede dikkat etmeniz gereken dönemler sonuçta . Bende doktorunuzla görüşün neden öyle oluyormus bize de diyin. Kıyamam bebisine
Canım seni ferahlatmak isterdim ama ben dogumda bile kusuyordum durdurmak için 5 doz igne yaptılar anca kesildi.Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Canım seni ferahlatmak isterdim ama ben dogumda bile kusuyordum durdurmak için 5 doz igne yaptılar anca kesildi.
Allah sabır versin. Ben zofran ve muasili olan ilaclarla bir nebze işe gidebilmistim.Melegim şimdi 10 aylık hatırlamıyorum bile şiddetini..Bu ilaclaru doktoruna bie danis istersen.
Inşaallahh gecer
Benimde 5 ay bitene kadar hep bulantım olmuştu. Hatta 3 aylıkken doktorumu değiştirdim bulantım kesinlikle geçmediği için ilaç falan vermişti. Belki seninde öyle olur sıkma canını çok korkunç bir his anlıyorum seni ben kilo vermeye başlamıştım hatta. Ama 6. Aya bir girdim pir girdim yani 85 kg ile hamileliği tamamladım :)Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Benimde 5 ay bitene kadar hep bulantım olmuştu. Hatta 3 aylıkken doktorumu değiştirdim bulantım kesinlikle geçmediği için ilaç falan vermişti. Belki seninde öyle olur sıkma canını çok korkunç bir his anlıyorum seni ben kilo vermeye başlamıştım hatta. Ama 6. Aya bir girdim pir girdim yani 85 kg ile hamileliği tamamladım :)
Önce sakin ol canım. Bebeğin henüz senden beslenmiyor kaldı ki 9 ay kussan bile o bebek seni sömürür kendisini besler. Kvdem 9 ay bulantı çekmiş ama eşim 4 kilo doğmuş. Doktorun ultrasonda gelişmemiş demesine rağmen. Ne iyi geliyorsa onu ye zencefil kokla bol bol.İnşallah inşallah geçer ve beslenmeye başlarım bir an evvel. Ben de 4 kilo vermişimHamilelik yazılarında artık elbiseleriniz dar gelmeye başlar diyor benim kıyafetler bollaştı
Ey maşallah kuzum :) ben de şu an can atıyorum valla kilo almaya :) Allah bağışlasın yavrunu...
korkma bebeğine bir şey 0lmaz.ben de çok çektim.doktoruna danıştın m ilaç veya serum için bir görüş bence.sabret bir de bebeğini hayal et ben öyle yaaprdım.çok zor biliyorum ama mümkünse yemek yapma eşinden yardım iste.umarım yardım eder.benim doktorum bırak pişirmeyi evd eyemek bile pişmesn eşin bi şeklde idsre etsn dmeişti mesela.hazır annemler iş yernd ederken geçti.zor olduğunu biliyorum ama sabret sonucu çok güzel oluyor.ama lütfen doktruna danış belki dedikleimden birini önerir.Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Önce sakin ol canım. Bebeğin henüz senden beslenmiyor kaldı ki 9 ay kussan bile o bebek seni sömürür kendisini besler. Kvdem 9 ay bulantı çekmiş ama eşim 4 kilo doğmuş. Doktorun ultrasonda gelişmemiş demesine rağmen. Ne iyi geliyorsa onu ye zencefil kokla bol bol.
korkma bebeğine bir şey 0lmaz.ben de çok çektim.doktoruna danıştın m ilaç veya serum için bir görüş bence.sabret bir de bebeğini hayal et ben öyle yaaprdım.çok zor biliyorum ama mümkünse yemek yapma eşinden yardım iste.umarım yardım eder.benim doktorum bırak pişirmeyi evd eyemek bile pişmesn eşin bi şeklde idsre etsn dmeişti mesela.hazır annemler iş yernd ederken geçti.zor olduğunu biliyorum ama sabret sonucu çok güzel oluyor.ama lütfen doktruna danış belki dedikleimden birini önerir.
Salatalık iyi geliyordu bana onu da deneyebilirsin. Hem sıvı ihtiyacına da yardımcı olur. Hepsi geçiyor inan bana. Şimdi kendi bulantılarımı hatırlamıyorum bile. 14. Haftaya kadar sürmüştü.Teşekkür ederim yorumun için. Evet benim tek derdim bebeğin sağlığı... Öyle yapıyorum. Peynir ekmek, bazen meyve, bugün de zorla yoğurt yedim 3 ay sonra ilk kez. Zencefil koklamayı da deneyeyim...
Kizima hamileyken kusmaktan klozetin önünde yaşadım resmen.. Ama 16 hafta sürdü bu bulantilar..15. Haftada azaldi 16. Haftada ise bitti..ben de hic bitmeyecek sanmıştım..geçiyor..hattaa benimde bulanti zamanlarim ramazan ayina denk gelmişti..simdi kizim 2 bucuk yasinda olacak agustosta. Hepsi geciyor inanin.. Sabredin Allah güç kuvvet versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?